Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιάννης Γιαννακάκης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί πρέπει να ολοκληρώσει τα σημαντικά & μεγάλα έργα που αναβαθμίζουν τη Ρόδο”

Spread the love
  • 57
    Shares

«Αποτελεί εξαιρετική τιμή για την παράταξη μας, που στηρίζεται στη «Δύναμη των Πολιτών»,  η συστράτευση του κ. Γιάννη Γιαννακάκη. Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός που υπηρέτησε και υπηρετεί με Συνέπεια, Ήθος και Αξιοπρέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση από σημαντικές θέσεις ευθύνης. Με υπευθυνότητα και καθαρή σκέψη και από τη θέση της μειοψηφίας, συνειδητά στήριξε κάθε προσπάθεια μας, για το συμφέρον του τόπου και την βελτίωση της ποιότητας των κατοίκων του. Ένας ενεργός πολίτης με πολύχρονη και πλούσια δράση και παρουσία μέσα από τον χώρο του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου. Ένα άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία, σε όλα τα κοινωνικά καθημερινά προβλήματα, μαζί και δίπλα στον συμπολίτη μας.

Γιάννη Γιαννακάκη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Θα μου επιτρέψτε σαν παλιός  Αυτοδιοικητικός  να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους  για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον προσφοράς τους προς τον Δήμο μας. Ιδιαιτέρως συγχαίρω και χαιρετίζω την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου.  Αποδέχθηκα την πρόσκλησή του για συνεργασία και το έκανα συνειδητά γιατί είμαι πεπεισμένος  ότι θέλει να ολοκληρώσει σημαντικά και μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο μας. Ο Δήμαρχος διακρίνεται για την ευθύτητα-εργατικότητα και το πάθος  του, προασπιζόμενος πάντοτε τα συμφέροντα του Tόπου και υπηρετώντας με σθένος επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Για αυτό αποφάσισα με τις δυνάμεις που έχω, εάν εκλεγώ, να πορευτώ και να βοηθήσω  το έργο και τα οράματά του».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Γιαννακάκης

▸Βιογραφικό

Κατάγεται από την Καρδίτσα. Μετά την αποφοίτηση από το Γυμνάσιο και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων,  ακολούθησε καριέρα τραπεζικού υπαλλήλου και το 1973 τοποθετήθηκε στη Ρόδο στο κατάστημα της Εμπορικής Τραπέζης. Το 1978 παραιτήθηκε για να στραφεί στο εμπόριο ιδρύοντας την εταιρεία “JOY” ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΕ με είδη σπιτιού-δώρων και τουριστικών.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές ασχολίες ενδιαφέρθηκε για τα κλαδικά ζητήματα του Εμπορικού κόσμου και συμμετείχε στην  ίδρυση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος αναπτύσσοντας ταυτόχρονα έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και στη συνέχεια επί σειρά ετών μέλος του Δ. Σ. του ΕΒΕΔ. Σε αναγνώριση της προσφοράς του ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος της Δωδεκανήσου το 1994 τον εξέλεξε Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Υπηρέτησε τον επιμελητηριακό θεσμό και εκπροσώπησε το επιμελητήριό μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναγνωρίσθηκε πανελληνίως η προσφορά του και εξελέγη   Α΄ Αντιπρόεδρος του ομίλου των 20 Νησιωτικών Επιμελητηρίων. Το 2002 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ¨Πρώτα η Ρόδος¨ και επανεξελέγη το 2006 οπότε και ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης- αρχαιολογικών χώρων και Αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του Δημότη και της καθημερινότητας. Το 2011 συμμετείχε στις εκλογές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εξελέγη και ψηφίσθηκε από το Σώμα Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το 2015 κατέρχεται με την παράταξη ΡΟ.ΔΗ και από τη θέση της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο εισηγήθηκε πολλά ζητήματα που στόχευαν κυρίως την καθημερινότητα, την βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας μέσα από τον διάλογο την συναίνεση και την συνεργασία. Πιστεύει στο Ρόλο της Αυτοδιοίκησης και για αυτό τακτικά εκφράζει με άρθρα και παρεμβάσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Μεταξωτού, έχουν τρία παιδιά και έξι εγγόνια.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #GiannisGiannakakis

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 57
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Έξοδος …Αν R>1=ΠΡΟ…και τότε ΠΡΟΠΟ, του Πάνου Μπιτσαξή
Σκίτσα εξ Αμερικής 2ο, του Γιώργου Σαράφογλου
Ηλίας Καραβόλιας
Δαίμονες και Φαντάσματα, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.