Πόρτα στην Πολιτική Το σχόλιο της ημέρας

Αυτοί ΔΕΝ είναι αθώοι. Και οι 500.000 ψηφοφόροι τους;, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Ωραιοζήλη – Τζίνα Δαβιλά

 

Ακούστε το ηχητικό αρχείο:

 

Δεν είναι αθώοι.

Και θέλουμε  να καταδικαστούν όχι μόνο για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά και για να κάνει η Δικαιοσύνη σωστά τη δουλειά της.

Όμως. 

Ποιος τους εξέλεξε;

Ποιος τους έδωσε τη δύναμη με 500.000 ψήφους;

Ποιος τους ενέκρινε για το Ελληνικό Κοινοβούλιο;

Εμείς (θεωρητικά έλληνες πολίτες που ψηφίζουν), εσείς (έλληνες πολίτες που ψηφίζετε), αυτοί οι ζαβοί Έλληνες πολίτες που ψήφισαν. Όχι μια, αλλά δύο φορές.

Αυτοί δεν είναι ένοχοι;

Οι 500.000 ψηφοφόροι, α-διαμόρφωτοι και αμόρφωτοι νεαρές και νεαροί με μικρή δόση μυαλού ή μυαλού -λαπά, οι αγράμματες και αγράμματοι γιαγιάδες και παππούδες με παιδιά, εγγόνια και μικρή δόση μυαλού ή μυαλού -λαπά, ενήλικες και μεσήλικες με μικρή δόση μυαλού ή μυαλού -λαπά που εκτονώσαν τη λανθάνουσα, κρυμμένη μισανθρωπία τους ψηφίζοντας τις δίποδες ντροπές, όλες και όλοι αυτοί, οι 500.000 ανώνυμοι έλληνες πολίτες δεν είναι ένοχοι; Επειδή η ψήφος είναι μυστική απαλλάσσονται των ευθυνών τους;

Δεν είναι μόνο εξοργιστικό και ντροπιαστικό. Είναι και υποκριτικό. Όσες και όσοι θρηνούν για τον Παύλο Φύσσα του οποίου η μνήμη  εμπαίζεται από το 2013, ας σταθούν μπροστά στον καθρέφτη τους ομολογώντας ότι έχουν τεράστια ευθύνη για τον θάνατο του Παύλου γιατί, όπως ανοήτως έδωσαν βήμα στη Χρυσή Αυγή, αύριο θα δώσουν στην Λιλά, μεθαύριο στην Πουά και σε μια δεκαετία στην Τουρλου-Τουρλού. Διότι όταν ο πολίτης ΔΕΝ σκέπτεται, ΔΕΝ αξιολογεί βάσει αντικειμενικών στοιχείων γιατί ΔΕΝ μπορεί να αξιολογήσει, ΔΕΝ έχει την ικανότητα και το μορφωτικό επίπεδο να αξιολογήσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. 

Νομιμοποίησαν τους γκάνγκστερ και τις μαφίες. Αλλά ξέχασαν ότι όταν το κακό χτυπήσει την πόρτα ενός, είναι θέμα χρόνου να αρχίσει το ντόμινο.

Από καρδιάς από τούδε και στο εξής ελπίζω το μόνο ντόμινο που θα λάβει εκκίνηση αύριο να είναι της κατάρρευσης της πάσης φύσεως Εγκληματικότητας.

Όμως, είναι αρκετά τα δίποδα με νοοτροπία σκουληκιού γύρω μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι το σκουλήκι όταν το δεις αν δεν το πατήσεις, θα το βρεις στο πιάτο σου.

Η Δικαιοσύνη αύριο πλάι στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα νοερά θα πρέπει να στήσει και τους 500.000 ψηφοφόρους τους. Γιατί και αυτοί ΔΕΝ είναι αθώοι. 

6.10.2020

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Στο Δημόσιο και πάλι -Στις 21 Μαΐου επιστρέφουν οι 3.900 απολυμένοι
Ο πανωλεθρίαμβος, του Πάνου Μπιτσαξή
Η ομιλία του Υπ. Δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου στην εκδήλωση του ΠΡΑΤΤΩ
2 Σχόλια
  • Ωραιοζήλη-Τζίνα Δαβιλά
    9 Οκτωβρίου 2020 at 11:31

    @τιμης:
    αγαπητέ κύριε, να μην εξωραΐσουμε την ανοησία των ψηφοφόρων με ό,τι αυτή συνεπάγεται κάθε φορά ρίχνοντας ευθύνες στους άλλους τους κακούς και όχι στην κακή μας κριτική σκέψη, ή την απουσία σκέψης, ή το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.
    μόνο η νοθεία των εκλογών αλλάζει το αποτέλεσμα του λαού που ψηφίζει.
    αν αυτό συνέβη απαλλάσσονται οι 500.000 ψηφοφόροι για την επιλογή τους.
    μέχρι που αυτό να αποδειχθεί, προσωπικά τις ευθύνες για την ντροπιαστική είσοδο των νεοναζί στη Bουλή, τη χρεώνω σε αυτούς.
    ευχαριστίες για τον διάλογο μαζί σας.

  • τιμης
    8 Οκτωβρίου 2020 at 11:14

    ο φασισμος στην συγχρονη ιστορια επιβληθηκε στους λαους ΑΠΟ ΤΑΠΑΝΩ και οχι το αναποδο οπως μας λεει εδω η κυρια αυτη. ειναι ΝΤΡΟΠΗ να λεγονται τετοια πραγματα. ο φασισμος και ο ναζισμος επιβαλλεται απο συστηματα εξουσιας και οχι απο λαους. αν θελει η κυρια αυτη να βρει ενοχους να ψαξει στο μιντιακο και πολιτικο συστημα της χωρας μας και στην ντοπια ολιγαρχια.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.