Πόρτα στην Πολιτική

Από υφέρπων φανερός ο νεο-αντιδημοκρατισμός της ΝΔ με την μορφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Spread the love
  • 59
    Shares

Ένα άρθρο πολιτικής κριτικής προς το πρόσωπό του έβαλε στο στόχαστρο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποστηρίζοντας πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες».

Ένα άρθρο γνώμης του αρθρογράφου Γιώργου Λακόπουλου, με τίτλο «Κ. Μπογδάνος: Κάτι άσχημο γεννιέται», ήταν η αφορμή για να αντιδράσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απειλώντας μέσω κοινωνικών δικτύων τον συντάκτη του με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Στο άρθρο, ο αρθρογράφος σταχυολογεί σειρά δημοσίων αντιδραστικών παρεμβάσεων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «Δεν υπάρχει ακροδεξιά προσέγγιση που να μην έχει ενσωματώσει στο λόγο του. Δεν υπάρχει αποτρόπαιος συλλογισμός που να μην τον έχει κάνει πολιτική θέση. Δεν υπάρχει εμετική μισαλλοδοξία που να μην την μεταφέρει στην κομματική αντιπαράθεση».

Ο βουλευτής της κυβέρνησης απάντησε λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευσή του μέσω twitter με απειλές προσφυγής στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως το άρθρο αγνοεί και διαστρέφει δημόσιες θέσεις του.

«Ο Γιώργος Λακόπουλος υπογράφει ένα κείμενο για μένα που με περιγράφει με όρους τους οποίους ο συντάκτης θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, αλλά και αρκετά υποστηρικτικά στην ενδεχόμενη προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου στο Ανοιχτό Παράθυρο ΕΔΩ

the pressproject.gr

  • 59
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Δείτε λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα των εκλογών
Ο άνεργος, του ΚΥΡ
Τέλος με τον φασισμό! Ή μήπως όχι;, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.