Αθλητικά/Αθλητισμό

Ήταν η έδρα εχθρική…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

 

Παρακολουθώντας χθες βράδυ τον ΠΑΟΚ στο…εχθρικό γήπεδο της Ξάνθης, αναρωτήθηκα που ήταν η ομάδα – μοντέλο που απολαμβάναμε στο προηγούμενο πρωτάθλημα; Δηλαδή η ομάδα που κέρδισε με το σπαθί της το νταμπλ κα9ι έδωσε την ευκαιρία στο πλήθος των οπαδών της να γιορτάσουν μετά από μερικές δεκαετίες. Κάποιοι από αυτούς τους πιστούς οπαδούς, φώναζαν χθες στην τοποθεσία  Πηγάδια (έδρα της Ξάνθης, αλλά όχι στα χαρτιά) «Είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα». Σωστό. Μόνο που η φανέλα δεν μπορεί να παίξει μπάλα διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος της. Ο ΠΑΟΚ του Φερέϊρα ήταν τόσο μέτριος όσο ποτέ στις 24 προηγούμενες αγωνιστικές του τουρνουά. Δεν υπολογίζω την ήττα εντός γηπέδου Τούμπας από τον Ολυμπιακό, διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ατύχησε φανερά με το γκολ σε βάρος της από τον Λημνιό. Το ότι ο ίδιος παίκτης χρεώθηκε χθες την (χαμένη) ευκαιρία για γκολ στις καθυστερήσεις, απλά ήρθε να επιβεβαιώσει ότι διανύει άσχημο φεγγάρι στην καριέρα του. Η διαιτησία του αγώνα έβγαλε πολύ γέλιο, καθώς θύμισε ένα ιστορικό παιγνίδι στο γήπεδο Ταύρου, όπου ο διαιτητής Ασπρογέρακας δεν σφύριζε στην λήξη αν δεν σημείωνε νικητήριο γκολ ο Παναθηναϊκός. Νομίζω πως η ΚΕΔ πιστώνεται τον εξευτελισμό του θεσμού, βλέποντας τον διαιτητή να κρατάει κάπου δώδεκα λεπτά καθυστερήσεων, ενώ είχε δείξει τέσσερα!

Η τελευταία ημέρα της κανονικής διάρκειας της σούπερλιγκ, αποδείχτηκε σε γενικές γραμμές αγγαρεία για τις περισσότερες ομάδες, ακόμη και για την φορμαρισμένη ΑΕΚ, που γλίτωσε με ισοπαλία στις καθυστερήσεις, απέναντι στον ουραγό Πανιώνιο. Έναν Πανιώνιο που μπορεί να ελπίζει ακόμη, σε περίπτωση τιμωρίας της ΠΑΕ Ξάνθη για την γνωστή κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας, τα στοιχεία της οποίας ΛΟΓΙΚΑ οδηγούν σε υποβιβασμό. Ο Οολυμπιακός τερμάτισε πρώτος κα9ι είναι το σούπερ φαβορί για τον τίτλο μετά την διαδικασία των πλέϊ οφ. Που σημαίνει ότι στο Πασαλιμάνι κάποιοι συνεχίζουν να ονειρεύονται. Κάτι που ισχύει και για τη νεοφώτιστη στην Ευρώπη Γουλβς, νικήτρια χθες εκτός έδρας επί του Μουρίνιο και της Τότεναμ με τριάρα!

* Στο μεταξύ, ο καρνάβαλος μπορεί να έμεινε στις αποθήκες, όμως οι…καρναβαλιστές βγήκαν στους δρόμους σε Πάτρα, Ρέθυμνο, Νάουσα (Ημαθίας) κλπ. Γερά!

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ήταν τελικός για βαθύ χασμουρητό, του Γιώργου Αρκουλή
Τώρα έμειναν επτά!, του Γιώργου Αρκουλή
Πολύ μπλα μπλα για το αυτονόητο, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.