Απόψεις

Ζόρικη λέξη η σκοπιμότητα, Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Ρώτησα κάποτε φιλαράκο μου βετεράνο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που γνώριζα πως είχε άριστες σχέσεις με την Οικογένεια Βαρδινογιάννη «πως και γιατί ο μεγάλος δεν φτιάχνει μια σοβαρή εφημερίδα;». Ο φίλος γέλασε με νόημα και μου πέταξε: «Τι να την κάνει; Ελέγχει τις μισές»!

 

Το θυμήθηκα όχι με την περίπτωση της νεόκοπης ‘Δημοκρατίας’ και της ‘Εσπρέσο’ που ανήκε στο Βαρδινογιαννέϊκο (και που τώρα ελέγχει κάποιος Φιλιππάκης, συμμαθητής στο Κολέγιο του γιου του Βαρδινογιάννη και του… Μαυρουδή Βορίδη ), αλλά με αφορμή τον θόρυβο που προέκυψε για μια εντελώς κίτρινη αποκάλυψη του Χατζηνικολάου και της εφημερίδας του με τον αγγλόφωνο τίτλο ‘Real News’.

 

Έπαιξε, λοιπόν, στα μίντια ότι πίσω από την επίθεση στην συνταξιούχοι δημοσιογράφο Λίνα Αλεξίου (πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου και αντιπρόεδρο του ΕΣΡ…) πιθανώς υπήρχε σκοπιμότητα. Και ότι μένεται κόντρα του μεγαλοδημοσιογράφου με την βουλευτή, την οποία δεν πολυγουστάρει τελευταία ο ‘αρχηγός’ του φρουρίου της Κηφισίας και μέγας ταβλαδόρος του ‘Πεντελικόν’…

 

Άραγε η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ (και το σκουριασμένο Πειθαρχικό της Ενωσης) πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν;

ΥΓ : Όσες προσπάθειες έγιναν από το Βαρδινογιαννέϊκο για εφημερίδα απέτυχαν. Πρώτα με την ‘Μεσημβρινή’ (την ‘πλούσια-νέα και ωραία’), ακολούθως – ανεπίσημα- με την ‘Παρασκευή και 13’, με το ‘Ντέρμπι’ και φυσικά με την ‘κουμπαριά’ του μακαρίτη Θόδωρου με τον επίσης μακαρίτη Κίτσο Τεγόπουλο για την –κατεστραμμένη ήδη- ‘Ελευθεροτυπία’.

 

SHARE
RELATED POSTS
Φιλία είναι… της Μαριάννας Φωτοπούλου
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Για να λέμε τα σύκα-σύκα, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά
Ο “ευπρεπής” Παπανδρέου, του Νικήτα Οικονόμου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.