Πόρτα στον Πολιτισμό

Υπόκλιση στο σχήμα και στο κοινό των “Άγαμοι Θύται” στη Ρόδο – Ευχαριστήριο [εικόνες]

19858709_1928893810725798_2060931836_n.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19858709_1928893810725798_2060931836_n.jpg

 

 

 

Η πρώτη μουσικοθεατρική παράσταση του καλοκαιριού 2017 στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στη Μεσαιωνική Τάφρο Ρόδου.


Η πρώτη εμφάνιση των «Άγαμοι Θύται» στη Ρόδο.

Η πρώτη περιοδεία του σχήματος μετά από 26 χρόνια.

Το πρώτο μουσικοθεατρικό σχήμα της Ελλάδας, τόσο ως έμπνευση όσο και ως αισθητική.

Απολαύσαμε:

Έξυπνο χιούμορ, καυστικά κοινωνικά και πολιτικά σχόλια, άρτια κείμενα από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, το Χρήστο Τολιάδη και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

και

θαυμάσιες τραγουδιστικές ερμηνείες από το σχήμα γενικότερα, τη Ρούλα Μανισάνου και το Δημήτρη Σταρόβα – που είναι κι ένας από τους άριστους κιθαριστές της Ελλάδας- ειδικότερα.

Εντυπωσιαστήκαμε από τη φωνή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μας ως καλλιτέχνης.

Το κοινό ήταν εξαιρετικό, με αντίληψη και σε άμεση επικοινωνία με το σχήμα που στάθηκε στη σκηνή για 3 ώρες με ένα δεκάλεπτο διάλειμμα.

Για πρώτη φορά φέτος αποφασίσαμε να μην ρυπάνουμε την πόλη με χαρτόνια, αφίσες και έντυπα διανομής. Σεβασμός στο περιβάλλον και στη ζωή λέγεται αυτό. Και υιοθετήσαμε τούτη την πρωτιά, ίσως και πανελλαδικά για να γιορτάσουμε τα 26 χρόνια «Άγαμοι Θύται» που για πρώτη φορά παρουσίασαν πρόγραμμα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστώ θερμότατα τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν και φέτος την παραγωγή της Art-TC-Live και μας τίμησαν με την παρουσία τους στις 6 Ιουλίου 2017 στην μοναδική παράσταση των «Άγαμοι Θύται Pocket» στη Ρόδο.

Ευχαριστώ θερμότατα τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και τον Γενικό Διευθυντή τους, τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη για την πολύτιμη συμβολή και συνεργασία του πάντα όταν τον έχουμε ανάγκη.

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τη Δομή Συγκοινωνιών του Δήμου Ρόδου, τη Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, το Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού του ΔΟΠΑΡ, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, που είναι πάντα πολύτιμοι αρωγοί όποτε τους χρειαστούμε,

την 4η Εφορία Βυζαντινών και Μεσαιωνικών Μνημείων για την συνεργασία,

το Ξενοδοχείο Rodos Park, το «Ρακάδικο Δροσουλίτες» και το «Λίγο κρασί, Λίγο Θάλασσα» για την πάντα καλή τους διάθεση και αρωγή τους στις έκτακτες ανάγκες μας

και φυσικά ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας: το rodosevents.gr, το transistoraki.gr, το verena.gr, το Ρ/Σ palmosnews.com και το περιοδικό iporta.gr.

 

Τέλος, από καρδιάς ευχαριστούμε όλα τα καταστήματα και τις Δημόσιες Υπηρεσίες που δέχτηκαν να φιλοξενήσουν τα μικρά αφισάκια για την εμφάνιση των «Άγαμοι Θύται», κατανοώντας ότι μια πόλη καθαρή απαιτεί τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων των πολιτών. Ήταν για μας στοίχημα να σεβαστούμε το περιβάλλον και να διαδοθεί η πληροφορία με τον πιο κομψό, δαπανηρό για την εταιρεία παραγωγής τρόπο, αλλά χωρίς την γνωστή, ελεεινή εικόνα των μισοσκισμένων αφισών και χαρτονιών στους δρόμους.

 

Τιμή μας που ήρθατε στη μουσικοθεατρική παράσταση του καλοκαιριού για τη Ρόδο «Άγαμοι Θύται Pocket» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Χρήστο Μητρέντζη, Ρούλα Μανισάνου, Γιώργο Χατζή και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και καλοτυχία!

 

Τζίνα Δαβιλά,

 

Υπεύθυνη Συντονισμού-Διοργάνωσης στη Ρόδο για λογαριασμό της Art-TC-Live

 


 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων. Φωτογραφίες: Νικόλας Νανέβ

SHARE
RELATED POSTS
“Διάζωμα”: αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου Νικόπολης
11949483_681902741911331_4440214218107002967_n.png
Νοέμβριος στο Faust – Πρόγραμμα Θεατρικής και Μουσικής Σκηνής
02-18435516868294.jpg
Εκδηλώσεις στα «Βήματα του Καζαντζάκη» μήνυμα στον κόσμο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.