Πόρτα στον Κόσμο

USA, χάρη Τραμπ και το ποιον του ανδρός, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.


Πάνος Μπιτσαξής

USA

Τα όσα συμβαίνουν στην Αμερική είναι πολύ πιο σοβαρά από την όποια επίφαση μιας αποτυχημένης εξέγερσης μουρλαμένων οπαδών του Τραμπ. Είναι το πρελούδιο μιας βαθιάς διαίρεσης με άγνωστο ορίζοντα και εμφύλια διάσταση. Στο πυρήνα της νεοναζί λευκοί που πιστεύουν στην ανωτερότητα της λευκής φυλής.(white supremacy). Το προσωνύμιο Proud boys θα το ξανακούσουμε στο μέλλον. Εκούσια η ακούσια τη στάση αυτή πλην του Τραμπ στηρίζουν 135 βουλευτές και γερουσιαστές του Ρεμπουπλικανικού κόμματος. Δεν τους λες και λίγους αν σκεφτείς την ακρότητα της «εξεγερμένης»ιδεολογίας και το βαθμό του κινδύνου που εγκυμονεί. Η «λευκή Αμερική»στα βήματα των προπατόρων της.

Η πτώση της Ρώμης δεν επήλθε από τους βάρβαρους εξωτερικούς εχθρούς αλλά από τις εσωτερικές διαιρέσεις της και μια σφοδρή επιδημία πανώλης. Η ιστορία λένε πως δεν επαναλαμβάνεται. Διαφωνώ. Υπό προϋποθέσεις επαναλαμβάνεται μια χαρά.

God bless America.

Χάρη

Ο Τραμπ ζήτησε τη τιμωρία όσων έστειλε να καταλάβουν το Καπιτώλιο αλλά σκοπεύει να απονείμει Προεδρική χάρη στον εαυτό του. Πολύ σωστό. Νέοι ορίζοντες στο Συνταγματικό Δίκαιο.

Στο πρώτο σύζυγο που έχει παρασπονδησει και μου ζητήσει τη συμβουλή μου θα του το υποδείξω. Να της πεις «Αγάπη μου με συγχώρεσα». Εδώ είναι λίγο βαρύτερο. Σκότωσα αλλά μου το έχω χαρίσει.

Τραμπ. Το ποιον του ανδρός

Ένα τελευταίο για τον Τραμπ και κλείνω για το θέμα.

Μεταξύ των νεκρών στο Καπιτώλιο ήταν και μια γυναίκα. Αξιωματικός της αεροπορίας, παντρεμένη με παιδιά, φανατική οπαδός του Τραμπ. Τον λάτρευε σα Θεό. Τον ακολουθούσε σε κάθε ομιλία του σε όλη τη χώρα. Τον άκουσε και πήγε να εισέλθει με τσαμπουκά στο Καπιτώλιο.Έχασε τη ζωή της από τα πυρά ενός αστυνομικού. Πλήρωσε με τη ζωή της τον φανατισμό της.

Γι’ αυτή τη γυναίκα ο Τραμπ δε βρήκε να πει μια λέξη συμπάθειας για την ίδια και την οικογένεια της. Μια απλή έκφραση λύπης.

Πόσο δειλός, πόσο ανάξιος λόγου, πόσο τομάρι μπορεί να είναι κάποιος που τιμήθηκε με το ύπατο αξίωμα του πλανήτη. Δεν το χωράει ο νους.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο “Βρώμικος” Λευκός Οίκος! The not so white White House!, του Γιώργου Σαράφογλου [by George Sarafoglou]
Νόμπελ «Ειρήνης»! Nobel “Peace” Prize!, του Γιώργου Σαράφογλου, by George Sarafoglou
Επικοινωνώ άρα δουλεύω, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.