Από το μπλογκ του Βαγγέλη

TV: η σφαγή, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis
Spread the love

 

Vangelis Pavlidis

 

 

 

 

 

 

 

  

Βαγγέλης Παυλίδης  

 

 

 

 

 

 

ME-TV.jpg

 

 

 

Μέσα σ’ όλη αυτήν την φασαρία για τα κανάλια, τις άδειες, τις αλληλοκατηγορίες για διαπλοκή (μπά, υπήρχε τέτοιο πράγμα; μάλλον τώρα μόλις εμφανίστηκε), μέσα στην βαβούρα λοιπόν μου διέφυγε κάτι πολύ σημαντικό, μέχρι που το διάβασα κάπου: τι θα χάσουμε, ποιές εκπομπές θα χαθούν απο τον αέρα μαζί με τα κανάλια που τις εκπέμπουν.

 

Σφαγή! Ιδού μερικές: πάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, πάει η Μενεγάκη, πάει το “Ξαναδέστε τους”, για περίπατο πηγαίνει το “τάλεντ σόου Voice” (αυτό πώς λέγεται ελληνικά;). Και δεν σταματάμε εκεί, χάνουμε τον “Τροχό της Τύχης” χάνουμε και το Deal or no deal (ε;), χάνουμε και τα Τούρκικα μελό και ποιος ξέρει πόσες εκπομπές μαγειρικής, χάνουμε όλες τις αποχρώσεις του ροζ και …ωωωω! οποία δυστυχία… πάει και ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Οι απώλειες στον πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τομέα είναι φοβερές μα, σαν να μην έφταναν αυτά, φαίνεται πως και η ενημέρωση χάνει τουλάχιστον δυο κορυφαίους εκπροσώπους της, δυο εμβληματικές μόρφες, την Τρέμη και το Πρετεντέρη.

 

Και τώρα; Πώς θα γεμίζoυμε τώρα την άδεια την ζωή μας την πεζή; Πώς θα εξυψωθεί το πολιτιστικό επίπεδο της νεολαίας μας, πώς θα μαθαίνουμε τι φόρεσε η τάδε και με ποιόν εθεάθει η δείνα και ποιά θα είναι η νονά το χαριτωμένου μωρού; Πώς θα ενημερωνόμαστε έγκυρα και αντικειμενικά;

 

Ομολογώ οτι τα έχω βάψει μαύρα. Αχ, ρε Τσίπρα, τι μας έκανες. Αλλά πού θα πάει, θά’ρθει η ΝΔ, δεν θά’ρθει; Και τότε θα τα κάνει όλα ωραία όπως πριν. Το υποσχέθηκε.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, του Βαγγέλη Παυλίδη
Μπουκατίνι αλα Καρούζο – BUCATINI CARUSO-STYLE, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Ernest Hemingway: Το γάλα είναι μόνο για τις γάτες, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.