Από το μπλογκ του Βαγγέλη

TV: η σφαγή, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis

 

Vangelis Pavlidis

 

 

 

 

 

 

 

  

Βαγγέλης Παυλίδης  

 

 

 

 

 

 

ME-TV.jpg

 

 

 

Μέσα σ’ όλη αυτήν την φασαρία για τα κανάλια, τις άδειες, τις αλληλοκατηγορίες για διαπλοκή (μπά, υπήρχε τέτοιο πράγμα; μάλλον τώρα μόλις εμφανίστηκε), μέσα στην βαβούρα λοιπόν μου διέφυγε κάτι πολύ σημαντικό, μέχρι που το διάβασα κάπου: τι θα χάσουμε, ποιές εκπομπές θα χαθούν απο τον αέρα μαζί με τα κανάλια που τις εκπέμπουν.

 

Σφαγή! Ιδού μερικές: πάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, πάει η Μενεγάκη, πάει το “Ξαναδέστε τους”, για περίπατο πηγαίνει το “τάλεντ σόου Voice” (αυτό πώς λέγεται ελληνικά;). Και δεν σταματάμε εκεί, χάνουμε τον “Τροχό της Τύχης” χάνουμε και το Deal or no deal (ε;), χάνουμε και τα Τούρκικα μελό και ποιος ξέρει πόσες εκπομπές μαγειρικής, χάνουμε όλες τις αποχρώσεις του ροζ και …ωωωω! οποία δυστυχία… πάει και ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Οι απώλειες στον πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τομέα είναι φοβερές μα, σαν να μην έφταναν αυτά, φαίνεται πως και η ενημέρωση χάνει τουλάχιστον δυο κορυφαίους εκπροσώπους της, δυο εμβληματικές μόρφες, την Τρέμη και το Πρετεντέρη.

 

Και τώρα; Πώς θα γεμίζoυμε τώρα την άδεια την ζωή μας την πεζή; Πώς θα εξυψωθεί το πολιτιστικό επίπεδο της νεολαίας μας, πώς θα μαθαίνουμε τι φόρεσε η τάδε και με ποιόν εθεάθει η δείνα και ποιά θα είναι η νονά το χαριτωμένου μωρού; Πώς θα ενημερωνόμαστε έγκυρα και αντικειμενικά;

 

Ομολογώ οτι τα έχω βάψει μαύρα. Αχ, ρε Τσίπρα, τι μας έκανες. Αλλά πού θα πάει, θά’ρθει η ΝΔ, δεν θά’ρθει; Και τότε θα τα κάνει όλα ωραία όπως πριν. Το υποσχέθηκε.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Η γάτα και το πεινασμένο πιάνο – The cat and the hungry piano, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ελευθερία του Λόγου – Freedom of Speech, του Βαγγέλη Παυλίδη
A.A.-MILNE_1.jpg
Ο Πούφ και η συντροφιά του, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.