Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Τηλεμαχία, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

 

 

 Βαγγέλης Παυλίδης

Για την υγεία σας, προτείνεται επίσκεψη στο blog του  

 

 

 

 

 

20150910-B.jpg

 

 

 

 

Τηλεμαχία. Φωτιστήκατε καθόλου, μάθατε κάτι καινούργιο; Εγώ όχι και, να πω την αμαρτία μου, το περίμενα κιόλας. Παρακολουθήσαμε μια σειρά από μονολόγους, μια αναμάσηση των όσων ήδη έχουμε ακούσει αμέτρητες φορές. Χαραχτηρηστικές και οι κάποιες φωνασκίες, η έλλειψη σεβασμού προς τους κανόνες που οι ίδιοι είχαν αποφασίσει. Το ίδιο και η έλλειψη σεβασμού προς τους συνομιλητές με διακοπές και κραυγές, μα αυτά είναι κλασσικά ελληνικά χαραχτηρηστικά.

Σημείωσα όμως και το ύφος ορισμένων δημοσιογράφων, τον “τουπέ” που λέμε, το ύφος καρδιναλίου, την υπεροψία. Το σηκωμένο τους φρύδι και τις πεταγμένες φλέβες στον λαιμό καθώς μιλούσαν. Και δεν λέω, το σπίτι τους -κομματικό και επαγγελματικό- εκπροσωπούσαν και υπερασπίζονταν, μα ο τουπές;

Η ουσία είναι πως έχασα την ώρα μου παρακολουθώντας και το χειρότερο πως δεν μου φταίει κανείς, γιατί το υποπτευόμουνα. Τι να γίνει, ”έξις δευτέρα φύσης”. Μέχρι να μεγαλώσω θα μάθω.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Εσθονία: αντι-κομμουνιστικό συνέδριο, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΦΑΖΕΤΑΙ!, του Βαγγέλη Παυλίδη
Βενιαμίν Φρανκλίνος, κεραυνοί και μακαρονάδες, του Βαγγέλη Παυλίδη
1 Comment
  • Γεροτάσος
    10 Σεπτεμβρίου 2015 at 08:40

    Βαγγέλη ἐπανειλημμένα ἔχεις συλληφθεῖ νά κάνεις παιδιαρίσματα! Μήν βασίζεσαι στό “γηράσκω ἀεί διδασκόμενος”. Φῆμες λένε πώς τό ὀρθό εἶναι “γηράσκω μηδέποτε διδασκόμενος”.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.