Πόρτα στην Πολιτική

Τι λέει ο φωτορεπόρτερ της Περιστέρας: “Πληρώνω την αλαζονεία της κας Μπέττυ. Πρώτη φορά συναντώ τέτοια συμπεριφορά”

 

 

.jpg

 

 

 

 

 

Σε σοβαρές καταγγελίες για τη συμπεριφορά της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα και κατ’ επέκταση της διευθύντριας της Σχολής Χιλλ, προχωρά με συνέντευξή του στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο φωτορεπόρτερ που κατηγορείται πως φωτογράφισε την Μπέτυ Μπαζιάνα κατά τον αγιασμό.

 

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που δεχόμουν από τη διευθύντρια του σχολείου, εκείνη μιλούσε με μία κυρία Μπέτυ στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της είπε να κάνει την ανάκριση» δηλώνει ο κ. Κουτρουμάνος και προσθέτει: «Μου είπαν ότι το παιδί μου θα έρθει σε δύσκολη θέση, δεν θα το κάνουν παρέα τα άλλα παιδιά, δεν θα το καλούν σε πάρτι και θα το απομονώσουν. Ψυχικός εκβιασμός δηλαδή».

 

Όπως καταγγέλλει ο κ. Κουτρουμάνος, μόλις δημοσιοποιήθηκαν από τα ΜΜΕ οι φωτογραφίες, η διευθύντρια του σχολείου τον κάλεσε για ανάκριση: «Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που δεχόμουν από τη διευθύντρια, εκείνη μιλούσε με μία κυρία Μπέτυ στο τηλέφωνο. Μάλιστα μου δήλωσε η διευθύντρια ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της είπε να κάνει την ανάκριση».

 

Ο κ. Κουτρουμάνος συνεχίζει: «Έχω συναντήσει πολλές γυναίκες πρωθυπουργών και προέδρων λόγω του επαγγέλματός μου, τέτοια αλαζονεία πρώτη φορά βλέπω». «Το έκανε όλο αυτό γιατί όταν κάποιος δηλώνει αριστερός, φυσικά και έχει ενοχές να πηγαίνει το παιδί του ιδιωτικό σχολείο. ΑΝ ήταν δημόσιο δεν θα γινόταν τίποτε απολύτως» προσθέτει και σημειώνει «Η διευθύντρια ενέδωσε στις πιέσεις γιατί ήθελε πελάτες με δύναμη και αξιώματα και όχι έναν ταλαίπωρο φωτορεπόρτερ».

 

«Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου, γιατί δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αλαζονεία» καταλήγει ο φωτορεπόρτερ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο φωτορεπόρτερ, μιλώντας χθες στο STAR αρνήθηκε πως είναι αυτός που έδωσε τις φωτογραφίες της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα στη δημοσιότητα, λέγοντας: «Εγώ πήγα στον αγιασμό του σχολείου για την κόρη μου, που πάει δευτέρα δημοτικού. Σαν πατέρας κι εγώ θέλησα να είμαι εκεί και με τη μηχανή μου να βγάλω φωτογραφίες της κόρης μου. Όλοι με είδαν… Φωτογραφίες τραβάω πάντα! Ξαφνικά μου έστειλαν εξώδικο και με κατηγορούν για φωτογραφίες, που δεν είναι δικές μου. Εγώ ήμουν και πέρυσι στη Σχολή, άλλοι ήλθαν φέτος. Είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν πιέσεις από ανώτερα πρόσωπα. Είμαι 28 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω κάνει ποτέ παπαράτσι. Αν ήθελα να κάνω θα είχα κάνει. Κατηγορούμαι άδικα και έχω στοχοποιηθεί, πρώτα σαν πατέρας και μετά σαν επαγγελματίας. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο της κόρης μου. Άσε που φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία θα έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή του παιδιού μου. Το ξέρετε ότι μου είπαν ότι τώρα μπορεί να μην την καλούν σε πάρτι ή να μην της φέρονται καλά τα άλλα παιδάκια».

Πηγή: Πρωτο θέμα


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
6d411d626cf60cd9f3cc24b8fc97f5c0_XL.jpg
Το Ποτάμι καλεί τον ελληνικό λαό σε αντίσταση
Το λεωφορείο και η “μπουκάλα”!, του Γιώργου Σαράφογλου (by George Sarafoglou)
Σοφία Κουφομανώλη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για το κοινό αίσθημα πολιτιστικής ευθύνης για το νησί μας”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.