Αθλητικά/Αθλητισμό

Θρύλος πάει το παραμύθι…, του Γιώργου Αρκουλή

 

… 

Γιώργος Αρκουλής

Παρακολουθώντας μέσω της μετριότατης μετάδοσης του ματς από τον ΑΝΤ1, κατάλαβα γιατί όλες (κάπου δέκα!) οι αθλητικές εφημερίδες (δηλαδή οι έγχρωμες φυλλάδες με τα ‘λόγια τα μεγάλα’ στα πρωτοσέλιδα…) πουλάνε όλες μαζί κάτι λιγότερο από 20.000 φύλλα. Προσέξτε το πρόσφατο παραμύθι: Διατυπώθηκε η άποψη ότι ‘ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Κίεβο ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ για θετική εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα –την Ντίπρο- η οποία βρίσκεται σε ‘χειμερία νάρκη’ κάπου εννιά εβδομάδες’.

 

Πράγματι, ο πρωταθλητής Ελλάδας αποδείχτηκε στο παγωμένο στάδιο της Ουκρανίας πανέτοιμος να ηττηθεί εύκολα από την αντίπαλό του, μια ομάδα σαφέστατα μέτρια για τα ευρωπαϊκά στάνταρ της τρέχουσας φάσης.

 

Είναι προφανές ότι στην ομάδα του βαθύπλουτου εφοπλιστή Μαρινάκη η φόρμα, το ηθικό και η ετοιμότητα για σοβαρές εναμετρήσεις είναι στοιχεία που απουσιάζουν όλο και πιο συχνά κατά την τρέχουσα περίοδο. Τολμώ να χαρακτηρίσω τους οκτώ αλλοδαπούς, που συνήθως ξεκινούν στο αρχικό σχήμα, ακατάλληλους για ποδόσφαιρο αξιώσεων. Αλλωστε το ότι οι οπαδοί έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην πειραϊκή ομάδα κάτι λέει…

 

Κατά τα άλλα, οι φυλλάδες που σας έλεγα, ως την προσεχή Πέμπτη που έχει προγραμματιστεί η ρεβάνς στο Νέο Φάληρο, όλο και κάτι θα ‘σκεφτούν’ να προβάλουν ώστε να ‘μασήσει’ το πόπολο.

 

ΥΓ: Αν και προηγείται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου με τον διαιτητή που ορίστηκε (κάποιον Σιδηρόπουλο!) μπορούμε άνετα να υποθέσουμε πως ‘κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Σούπερ Λίγκα’.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Γ. Κλοπ: Σπουδαίος, δημοφιλής, αξιόπιστος!, του Γιώργου Αρκουλή
18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ: Σάρωσε ο «ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ» -Οι αθλητές που διακρίθηκαν
Ιταλοί στην Ελλάδα: μια πονεμένη ιστορία, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.