Αθλητικά/Αθλητισμό

Με «Καπετζήδες» δεν γίνεται δουλειά…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Ο Γιώργος Αρκουλής είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Πρόσφατα βιβλία του: Οι Πανιώνιοι δεν πλήττουν ποτέ-50 χρόνια παρασκήνιο” και “Εθνικός Πειραιώς: Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι”. Το βιβλίο του “Για τον Απόλλωνα που αγαπήσαμε” διατίθεται από το γήπεδο του Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας», με ευθύνη του ΔΣ του ερασιτέχνη Απόλλωνα, αλλά και από ορισμένα επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Έχει ενταχθεί ως έργο, στο πλαίσιο του εορτασμού μνήμης για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.

Γιώργος Αρκουλής

Τόσος μόχθος, τους τελευταίους μήνες πρωταθλήματος!

Τόση αβάντα από τα έγχρωμα φύλλα, τα οποία παρουσίαζαν πρωτοσέλιδα εν όψει  άθλων…

Τόση επιθυμία, τέλος,  από τους οπαδούς για έξοδο στην Ευρώπη!

Ιδού όμως με το «καλημέρα» τα αποτελέσματα για τις τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες, και μη νομίζετε πως η πρόκριση του πρωταθλητή Ολυμπιακού επί της Σλόβαν του περιποιεί άθλο. Με την ψυχή στο στόμα οι «ερυθροί» του Πειραιά κατάφεραν να μην εξοστρακιστούν (και) από την δεύτερη σε ποιότητα (και εισπράξεις…) ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας ταπεινωθεί πριν για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα στην έδρα τους με ήττα – καρπαζιά από Ισραηλινούς.

Ο Παναθηναϊκός, όπως κατέγραψαν οι σχολιαστές, τέθηκε νοκ άουτ χθες βράδυ δεχόμενος την ισοφάριση από την Σλάβια Πράγας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μάλιστα από λάθος αμυνόμενου ονόματι Καπετζή.

Μα, με «Καπετζήδες δεν γίνεται δουλειά κύριε Αλαφούζε μας και μάλιστα ευρωπαϊκού τύπου…

Ο Άρης, με νίκη αποχαιρέτισε επίσης ευρωσυμμετοχή, λιγότερο άδοξα, πάντως, από τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος, παρά τα προγνωστικά και τα φράγκα του χρηματοδότη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ.

Τι μένει; 

Μένει να δούμε τώρα που θα γίνει καινούργια ενημέρωση στην συνολική μας βαθμολογία ως εθνικό ποδόσφαιρο στόν πίνακα της ΟΥΕΦΑ, πόσες θέσεις θα έχουμε κατρακυλήσει εκ νέου…

Και αν απειλούμαστε από Μάλτα, Λιχνεστάϊν, Λουξεμβούργο, Νήσους Φερόες και λοιπές συμπαθείς αλλά «ανύπαρκτες» ποδοσφαιρικά περιπτώσεις.

SHARE
RELATED POSTS
Σε λάθος αγορές κινήθηκε ο “Θρύλος”…, του Γιώργου Αρκουλή
Έμοιαζε φιλικό, αλλά…, του Γιώργου Αρκουλή
Άντε πάλι με το κόλπο της κάρτας, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.