Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

The Terminator! (Ο εξολοθρευτής), του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love
  • 68
    Shares

Γιώργος Σαράφογλου

Χθες άκουσα μια συνέντευξη σου Χατζημάρκο- το “κύριε” το κρατώ για άτομα που υπολήπτομαι και εμπνέουν σεβασμό- και τα πήγες φίνα για κάνα εικοσάλεπτο κριτικάροντας κι απαξιώνοντας όλους τους αντιπάλους σου…υπαρκτούς και φανταστικούς! Κανένα πρόβλημα ως εδώ.

Κατά την γνώμη μου όμως τι το ήθελες το έξτρα λεπτό εφ’όσον ότι είχες να πεις το είπες. Μάλιστα προς το τέλος επαναλάμβανες αυτά που έλεγες για να δώσεις έμφαση και να γίνεις πιστευτός από το ακροατήριο σου.
Δεν θα το πιστέψεις αλλά για άλλη μια φορά-και στο έχω ξαναπεί αυτό στο παρελθόν- μου θύμησες τον βλάκα τον δικό μας, τον Τραμπ, που επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τις κουβέντες του για να τον καταλάβουν και πιστέψουν οι χαμηλής νοημοσύνης οπαδοί του, δηλαδή η βάση του.

Εκεί λοιπόν καθώς ολοκλήρωνες Τσακ! την πέταξες την κοτσάνα σου. Και να σου πω και το άλλο, εγώ που είμαι συνηθισμένος στις κοτσάνες του Τραμπ η δική σου ήταν για Όσκαρ.
Ακούω να λες “…η στρατηγική σου είναι να εξοντώσεις όλους αυτούς…” και “… ο Άγιος Δημήτρης δόξες μεγάλες θα/να τους φιλοξενεί…”!
Τι ήταν αυτό τώρα; Το χρειαζόσουν; Θα σου πω εγώ λοιπόν.
Ένας άνθρωπος όσο και καλός να φαίνεται, όσο και καλά να μιλάει αυτό που δεν θα μπορέσει να κρύψει για πολύ είναι ο χαρακτήρας του, η “πάστα” του.
Αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια, θα εκδηλωθεί. Κι εσύ για άλλη μια φορά εκεί που δεν θα μπορούσε κάποιος να σου προσάψει κακία για αυτά που έλεγες-σωστά/λάθος δεν έχει σημασία- εκδηλώθηκες. Έδειξες τον παλιοχαρακτήρα σου. Την κακία που κρύβεις μέσα σου.
Το τελευταίο που θα σου πω τώρα είναι ότι λυπούμαι για εσένα και λυπούμαι για την Περιφέρεια που αντιπροσωπεύεις.
Υ.Γ. Και κάτι για τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Κυρίες και κύριοι ως πολίτες διαλέγουμε τους αντιπροσώπους μας και τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε αν είναι καλοί ή κακοί πολιτικοί, τουλάχιστον ας ξέρουμε αν είναι καλοί άνθρωποι.

Εδώ περισσότερα. 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 68
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Η πανδημία, νέμεσις των ισχυρών του πλανήτη, του Γιάννη Σιδέρη
Μαξίμου: “Η Ελλάδα, θύμα της προσπάθειας των ΗΠΑ να διαλύσουν την Ε.Ε.”, του Γιάννη Σιδέρη
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες: ο Νομπελίστας και τα δάκρυα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.