Πόρτα στην Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωράκη το μεσημέρι

04-64112mhtsotakhstheodwrakhs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

04-64112mhtsotakhstheodwrakhs.jpg

 

 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι, με τον επικεφαλής του Κινήματος Το Ποτάμι Σταύρο Θεοδωράκη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

 

Σημειώνεται πως για τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε χθες από τη Θεσσαλονίκη, πως είναι καλό να γίνονται οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και να βλέπουν τι περιθώρια υπάρχουν για επιμέρους συνεργασίες.

 

«Η πρωτοβουλία της συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη είναι δική του και θέλω να τον ακούσω. Εμείς έχουμε πει ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μας ενώνουν όλους κι αυτά είναι τα πατριωτικά, αυτά που αφορούν τη χώρα μας, και υπάρχουν επιμέρους συμμαχίες που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι αυτές οι συναντήσεις μπορούν να λύσουν συνολικά τα προβλήματα προσδιορισμού του μέλλοντος της χώρας. Πρέπει να γίνονται, όπως οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, να λέει ο καθένας τις απόψεις του και να δούμε τι περιθώρια έχουμε για επιμέρους συνεργασίες”, επισήμανε.

 

ΑΠΕΜΠΕ


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Η μεγάλη υποκρισία του πολιτικού συστήματος & η προφανής αθωότητα του Νίκου Παππά, του Πάνου Μπιτσαξή
Παύλος Γερουλάνος: “Αθήνα, μια πόλη που έχει ”μπατάρει””-5 απαντήσεις σε 5 καίρια θέματα
Ομιλούμε ελληνικά;, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.