Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“Swing Away” η ταινία των διεθνών φεστιβάλ κινηματογράφου που διαφημίζει την Ρόδο και η προβολή της στον τόπο που την γέννησε

Spread the love

Στις 24 Αυγούστου 2018 σε πανελλαδική πρώτη προβολή παρουσιάστηκε η ταινία “Swing Away” στη Ρόδο με πρωταγωνιστή τον Μάνο Γαβρά και σε παραγωγή του επιχειρηματία Μερκούριου Αγγελιάδη που σκηνοθέτησε ο Τον Χιώτης. Πρόκειται για έναν εύστοχο τρόπο διαφήμισης της  ακριτικής Ρόδου. Η ταινία γυρίστηκε στη Ρόδο με το μεγάλο πλάνο να αφορά στο Γκολφ Αφάντου, με καταπληκτική φωτογραφία, ευχάριστο σενάριο και εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές.

Την εκδήλωση προς τιμήν των συντελεστών της ταινίας διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και το αρμόδιο τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΡ. Την ταινία προλόγισαν οι Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου κος Τέρης Χατζηιωάννου , ο πρωταγωνιστής της ταινίας κος Μάνος Γαβράς και ο σκηνοθέτης κος Τομ Χιώτης .

Ακολουθούν φωτογραφίες του Νικόλα Νάνεβ.

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

Μάνος Γαβράς, Μαίρη Καμπουροπούλου, Τομ Χιώτης [σκηνοθέτης]

Τέρης Χατζηιωάννου [Αντιδήμαρχος Πολιτισού και Μ.Πόλης Ρόδου], Φώτης Χατζηδιάκος [Δήμαρχος Ρόδου], Μάνος Γαβράς [Πρωταγωνιστής ταινίας “swing away”], Τομ Χιωτης [σκηνοθέτης ταινίας]

 

Μερκούρης Αγγελιάδης, Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και χρηματοδότης της ταινίας “Swing Away”

SHARE
RELATED POSTS
17800315_447836758896977_1359834884609928648_n.jpg
Ζωγραφίζοντας την πόλη-Παιδικός εθελοντισμός στις Επτά Χουρμαδιές Ρόδου 8 και 9 Απριλίου
06.50.jpg
Μελεκούνι: κατοχύρωση της πατρότητας του ροδιακού γλυκίσματος, που ο Δήμαρχος δωρίζει στους Κινέζους
Μανώλης Γλυνός από την Κω: διεκδίκηση για καθολική επαναφορά του ΦΠΑ σε όλα ανεξαιρέτως τα νησιά της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.