Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“Swing Away” η ταινία των διεθνών φεστιβάλ κινηματογράφου που διαφημίζει την Ρόδο και η προβολή της στον τόπο που την γέννησε

Στις 24 Αυγούστου 2018 σε πανελλαδική πρώτη προβολή παρουσιάστηκε η ταινία “Swing Away” στη Ρόδο με πρωταγωνιστή τον Μάνο Γαβρά και σε παραγωγή του επιχειρηματία Μερκούριου Αγγελιάδη που σκηνοθέτησε ο Τον Χιώτης. Πρόκειται για έναν εύστοχο τρόπο διαφήμισης της  ακριτικής Ρόδου. Η ταινία γυρίστηκε στη Ρόδο με το μεγάλο πλάνο να αφορά στο Γκολφ Αφάντου, με καταπληκτική φωτογραφία, ευχάριστο σενάριο και εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές.

Την εκδήλωση προς τιμήν των συντελεστών της ταινίας διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και το αρμόδιο τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΡ. Την ταινία προλόγισαν οι Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου κος Τέρης Χατζηιωάννου , ο πρωταγωνιστής της ταινίας κος Μάνος Γαβράς και ο σκηνοθέτης κος Τομ Χιώτης .

Ακολουθούν φωτογραφίες του Νικόλα Νάνεβ.

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

Μάνος Γαβράς, Μαίρη Καμπουροπούλου, Τομ Χιώτης [σκηνοθέτης]

Τέρης Χατζηιωάννου [Αντιδήμαρχος Πολιτισού και Μ.Πόλης Ρόδου], Φώτης Χατζηδιάκος [Δήμαρχος Ρόδου], Μάνος Γαβράς [Πρωταγωνιστής ταινίας “swing away”], Τομ Χιωτης [σκηνοθέτης ταινίας]

 

Μερκούρης Αγγελιάδης, Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και χρηματοδότης της ταινίας “Swing Away”


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
11145230_1113594491988462_3413527674432723997_n.png
«Μαζί μου έλα πάνω απ’ τα σύννεφα» – Αφιέρωμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου από το “Ροδίων Παιδεία”
Αγώνας δρόμου για να προλάβουμε το Alzheimer, του Δρ Αναστάσιου Πλατή
Φ.Χατζηδιάκος: “Εικονική πραγματικότητα είναι οι σκαλωσιές και οι εργολαβίες; Εμείς δεν βάλαμε τα ΜΜΕ στο παιχνίδι για να προωθήσουν το έργο μας”. Το καυστικό σχόλιο του Δημάρχου Ρόδου στην εσπερίδα για την Μ.Π.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.