Αθλητικά/Αθλητισμό

Στο γήπεδο της ντροπής, του Γιώργου Αρκουλή

Γιώργος Αρκουλής
Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Αρκουλής

 

Το τελευταίο βιβλίο του Γ. Αρκουλή τιτλοφορείται

 

 “Ιστορία γράφουν και οι Δεύτεροι…”

 

 

pao--5-thumb-large.jpg

 

 

Καταντάει κουραστικό κάθε λίγο και λιγάκι να σχολιάζει κάποιος αρνητικά την μέτρια (έως κακή) απόδοση της ομάδας του Παναθηναϊκού.

 

Αυτή η ομάδα δεν έχει προσόντα, όπως και προπονητή που μπορεί να φρεσκάρει το ρεπερτόριο των δηλώσεών του μετά αποδοκιμασίες των οπαδών. Είπε, για παράδειγμα ο Αναστασίου μετά το άχαρο 0-0 με την ΑΕΚ: «Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας».

 

Νομίζω πως δυόμισι χρόνια το ίδιο λέει, αλλά δεν του βγαίνει.

 

Και δεν του βγαίνει επειδή δεν έχει στην διάθεσή του πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, αλλά μέτριους ή υπερτιμημένους από τις φιλικές αθλητικές φυλλάδες και τους παράγοντες οι οποίοι δεν θέλουν να χαλάσουν χατίρι στον βασικό υπεύθυνο Γιάννη Αλαφούζο.

 

Νομίζω πως ο τελευταίος προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση χωρίς να διαθέτει τα σωστά υλικά.

 

Μπορεί να αγοράζει αθλητική εφημερίδα, να πιστεύει σε ζωντανή ποδοσφαιρική εκπομπή στο κανάλι του (Σκάϊ) προσθέτοντας γνωστό, αλλά εβδομηντάχρονο παρουσιαστή και μερικές καλλίγραμμες κοπελίτσες στο πλατό, όμως αυτά δεν αλλάζουν την ασήμαντη εικόνα του ως αθλητικό παράγοντα. Ο Παναθηναϊκός αν δεν βρει κάποιον επιχειρηματία να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να τον επαναφέρει σε μεγάλο σύγχρονο γήπεδο, με μαθηματική ακρίβεια θα ‘μικραίνει’.

 

ΥΓ: Εκανα το λάθος να επισκεφθώ το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τις κερκίδες φίσκα. Δυστυχώς χρέωσα μεγάλη ξευτίλα στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, όταν κάποια στιγμή ήταν α ν α γ κ α ί ο να ανακουφίσω (με το συμπάθιο) την κύστη μου. Τόσο μεγάλη ταλαιπωρία έζησα για πρώτη φορά στην ζωή μου, μέχρι να φτάσω στην άθλια τουαλέτα. Φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω σε αυτό το απαράδεκτο μαυσωλείο!

 

SHARE
RELATED POSTS
Ευτυχώς που υπάρχει ο Πανιώνιος…, του Γιώργου Αρκουλή
Κάποιοι ενοχλήθηκαν. Γιατί;, του Γιώργου Αρκουλή
Όταν η αλητεία αναβαθμίζεται σε αθωότητα… , του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.