Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στέλλα Αναστασιάδη-Μανωλεδάκη: τι υλοποιήσαμε, τι θα υλοποιήσουμε για την αισθητική αναβάθμιση της Ρόδου

stella.jpg
Spread the love

stella.jpg

 

Η κ. Στέλλα Μανωλεδάκη-Αναστασιάδη

είναι Δημοτική Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου

και Προέδρος της θεματικής Επιτροπής Τουρισμού

 

 

 

Εισηγήσεις – προτάσεις για αισθητική αναβάθμιση της Πόλεως Ρόδου

από την Δημοτική Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου

κ. Στέλλα Μανωλεδάκη-Αναστασιάδη 

 

Εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και από την θεσμική θέση της Προέδρου της θεματικής Επιτροπής Τουρισμού της Δημ.Κοιν.Ρόδου, σε συνάντηση που είχαμε τον μήνα Απρίλιο ως Τοπ.Συμβ.με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, κατέθεσα τις κάτωθι προτάσεις προς έγκριση και υλοποίηση:

 

1) Τον καθαρισμό, την ανάπλαση και εξωραϊσμό όλων των παρτεριών που υπάρχουν στους δρόμους – εισόδους και εξόδους της Πόλεως Ρόδου. Δηλ. από την δυτική πλευρά της πόλεως Κρητικά-Ακτή Μιαούλη και από την ανατολική πλευρά Νέα Μαρίνα-Λεωφόρος Ρόδου Καλλιθέας, αλλά και την είσοδο-έξοδο Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου.

 

2) Τον καθαρισμό, εξωραϊσμό φωταγώγηση με λάμπες θερμού φωτισμού, όλων των πάρκων που περιβάλλουν τα τείχη της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου περιμετρικά. Στόχος αυτής της πρότασής μου είναι αφενός μεν η αισθητική και πρακτική αναβάθμιση των πάρκων, ώστε να καταστούν προσβάσιμα και κατά τις νυχτερινές ώρες…αφ’ ετέρου δε με τον θερμό φωτισμό των πάρκων αναδεικνύεται ταυτόχρονα στο έπακρον αυτό το μοναδικό Μνημείο της Μεσαιωνικής Πόλης και εξωτερικά κατά την διάρκεια της νύχτας !!!

 

Όσον αφορά στην πρώτη πρόταση, έχει ήδη ολοκληρωθεί (όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί) η ανάπλαση και εξωραϊσμός της δυτικής πλευράς από την περιοχή των Κρητικών και της Ακτής Μιαούλη. Ακολούθως θα γίνουν οι ίδιες ενέργειες στην ανατολική πλευρά(Νέα Μαρίνα-Λεωφ.Ρόδου Καλλιθέας) και στην είσοδο-έξοδο Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου.

 

Όσον αφορά στην δεύτερη πρόταση(φωτισμός και εξωραϊσμός πάρκων περιμετρικά της Μεσαιωνικής Πόλης) ,συζητείται η πρόταση, ώστε να ετοιμασθεί η μελέτη για να κατατεθεί προς έγκριση και υλοποίηση από το Δ.Σ.

 

Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την σοβαρότητα και τιμώντας την εκλογική μου θέση που μου εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μου, επί πλέον δε και από την θεσμική μου θέση ως Προέδρου της επιτροπής Τουρισμού Π.Ρόδου, προσπαθώ να συμβάλλω αποτελεσματικά στην προσπάθεια του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου , ώστε να υλοποιήσουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα της παράταξή μας, για μια ΡΟΔΟ αντάξια των προσδοκιών μας!

 

 

Από τη συνάντηση συνεργασίας με τους δύο Δημάρχους,

της Ρόδου και του Μαρμαρίς!

Προώθηση πολιτιστικών,τουριστικών και όχι μόνο δράσεων μεταξύ των δύο Δήμων

 

12143150_1639042303045715_4103551410115916265_n.jpg

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Βάλιας Σεμερτζίδης: η καρδιά της Τέχνης “χτυπά” στη Ρόδο – Δωρεά 103 έργων στο Δήμο Ρόδου του σπουδαίου εικαστικού & χαράκτη
Η Μελίνα και η Νατάσα: χωρούν στην ίδια Τάφρο;, της Τζίνας Δαβιλά
Επανασύνδεση Ανθρώπων με τη Φύση, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.