Πόρτα στην Πολιτική

Σταύρος Θεοδωράκης: “Να χαρίσω στους κυβερνώντες την βιογραφία του ΕΛ. Βενιζέλου μήπως και μάθουν κάτι”

Spread the love

 

 

 

Σταύρος Θεοδωράκης: Tο μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στη δράση, στην προοδευτικότητα και την νεωτερικότητα και όχι στην επιστροφή στο παρελθόν

“Σκέφτομαι μήπως πάρω μία σύντομη βιογραφία του Ελευθέριου Βενιζέλου και τη χαρίσω στους σημερινούς κυβερνώντες ώστε να καταλάβουν ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στη δράση, στην προοδευτικότητα και την νεωτερικότητα και όχι στην επιστροφή στο παρελθόν” δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δημοσιογράφους εξερχόμενος από την τελετή των εγκαινίων του Μουσείου “Οικία Ελευθερίου Βενιζέλου” στη Χαλέπα Χανίων.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

“Αυτό που έχει αξία είναι πέρα από κούφιες αναφορές στον Ελευθέριο Βενιζέλο να πιστέψουμε λίγο στο έργο του, στις αξίες του και στον τρόπο δράσης του. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε αλήθειες, ακόμα και σκληρές, αλλά ήταν κυρίως άνθρωπος της πράξης. Όταν οι άλλοι αναλώνονταν σε διάφορες θεωρίες αυτός μεγάλωνε την Ελλάδα. Σκέφτομαι μήπως πάρω μία σύντομη βιογραφία του Ελευθέριου Βενιζέλου και τη χαρίσω στους σημερινούς κυβερνώντες ώστε να καταλάβουν ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στη δράση, στην προοδευτικότητα και την νεωτερικότητα και όχι στην επιστροφή στο παρελθόν. Ο Βενιζέλος τόλμησε και πέτυχε πολλά. Ελπίζω όλοι εμείς, οι πολύ μικροί πολιτικοί της Ελλάδας, να μπορέσουμε να του μοιάσουμε έστω και λίγο, προσφέροντας έστω και ελάχιστα σε σχέση με εκείνον.

SHARE
RELATED POSTS
Επετειακό;, του Γιάννη Πανούση
Κεντρική Ομιλία του κου Φώτη Χατζηδιάκου, εκ νέου υποψηφίου για τον Δήμο Ρόδου στο “ΡΟΔΟΝ”, 22.05.2019
Συμβούλιο αρχηγών: Ένα άχρηστο επικοινωνιακό πανηγυράκι, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.