Πόρτα στην Πολιτική

Σταύρος Θεοδωράκης: «Δεν χαρίζουμε τις γειτονιές στους φασίστες»

Spread the love

Από τον Έβρο ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και στη Β’ Πειραιά και προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ. «Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ντιμπέιτ με τους δικούς του όρους, τους δικούς του δημοσιογράφους, στον δικό του τόπο για μια συζήτηση για τα προβλήματα της χώρας».

 

Η συνέντευξη Tύπου που έδωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε με μία ερώτηση για την στρατιωτική του θητεία στην Καρωτή Διδυμοτείχου. «Θυμάμαι τους μήνες που πέρασα εδώ πάνω, τις βόλτες που κάναμε φαντάροι και σαν δημοσιογράφος όμως επέστρεφα συχνά. Θεωρούσα υποχρέωσή μου λοιπόν να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι για την επιτυχία από την αγαπημένη μου Αλεξανδρούπολη».

 

Στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι τα τοπικά μέσα δημοσιεύουν φωτογραφίες του από τη σκοπιά στην Καρωτή, μαζί με σχόλια φαντάρων της «σειράς» του, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε γελώντας ότι είναι ίσως ο μόνος πολιτικός αρχηγός που πήρε απολυτήριο από ένα ακριτικό στρατόπεδο. «Οι άλλοι θα έχουν φωτογραφίες από το Πεντάγωνο ή το σπίτι τους».

 

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε «αυτό που θα πρέπει να αποφασισθεί από τον κόσμο είναι ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, πόσο ψηλά θα είναι το Ποτάμι και τότε θα μπουν όλοι εκείνοι οι όροι που θα διασφαλίσουν στην κοινωνία μια καινούργια αρχή. Το Ποτάμι δεν θα γίνει τσόντα κανενός. Το Ποτάμι θα μείνει στην κοίτη του, ήρθε για να γονιμοποιήσει την ελληνική γη και την ελληνική πολιτική σκηνή».

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγησε την επιλογή της Β’ Πειραιά λέγοντας: «θα κατέβω στη Β’ Πειραιά εκεί που η Χρυσή Αυγή πήρε τα μεγαλύτερα της ποσοστά και θα δώσω τη μάχη στις γειτονίες. Κυκλοφορώ στη Β’ Πειραιά, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στη Δραπετσώνα και εκεί θα ζητήσω την ψήφο των Πειραιωτών για να πάω στη Βουλή. Το Ποτάμι θέλει να πει ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία ότι δεν χαρίζουμε τις γειτονιές στους φασίστες».

 

Για την επιλογή του Σπύρου Λυκούδη να είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, είπε ότι «ο Σπύρος θα μπορούσε να επιλέξει τη σιγουριά του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά αποφάσισε να δώσει τη μάχη του σταυρού και αυτό τον τιμά. Αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από το συνηθισμένο των παλαιών μεγάλων στελεχών που ζητούν την ασφάλεια ενός ψηφοδελτίου Επικρατείας και είπε ότι εγώ θα δώσω τη μάχη της Αθήνας».

 

Για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου ανέφερε: «Καλοδεχούμενο το κόμμα Παπανδρέου. Δεν πρέπει οι αντιθέσεις να κρύβονται. Αλλά τι παραπάνω μπορεί να κάνει σήμερα ο Παπανδρέου που δεν μπόρεσε να το κάνει όταν τον ψήφισε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού;».

 

 Περισσότερα εδώ

SHARE
RELATED POSTS
Δημοσιογραφικά…,του Γιώργου Αρκουλή
“Ευχαριστώ όσους με στήριξαν εναντια στις ύβρεις” το μήνυμα του κου Κοτζιά
Η κάθοδος των δισεκατομμυρίων, του Πάνου Μπιτσαξή
1 Comment
  • Χρήστος Μαγγούτας
    4 Ιανουαρίου 2015 at 22:57

    Κάτι ωραίο μυρίζω να ψήνεται εδώ. Ποταμίσιο ψάρι να είναι? Είναι το ίδιο νόστιμα όπως τα θαλασσινά.
    ΧΜ. Κοντός ψαλμός Αλληλούια. Θα το δούμε σύντομα.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.