Πόρτα στην Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: “Σε ποιούς από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ θα εμπιστευόσασταν τη δουλειά σας”

dmnt9a-1024x576.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

dmnt9a-1024x576.jpg

 

 

Σταύρος Θεοδωράκης: Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα και δεν είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα

 

Τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού, έναν από τους πιο αξιόλογους και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς της χώρας, πρώην Συνήγορο του Πολίτη και Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή, Νικηφόρο Διαμαντούρο, παρουσίασε επίσημα στα γραφεία του Κινήματος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε στη σύντομη ομιλία του ότι η επιλογή του Νικηφόρου Διαμαντούρου είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία και το πολιτικό σύστημα ότι «υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα και δεν είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα». «Εμείς θέλουμε οι τύχες της χώρας, οι τύχες αυτής της κοινωνίας, να συνδυαστούν με τη δράση κάποιων ανθρώπων όπως ο Νικηφόρος Διαμαντούρος» σημείωσε και προανήγγειλε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των ανθρώπων που προτείνει το Ποτάμι για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή.

 

«Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει δέκα προτεραιότητες. Όποιος κι αν είναι πρώτος, θα του θέσουμε αυτές τις προτεραιότητες και αν αυτός δεσμευτεί ότι θα τις υπηρετήσει τότε θα τον στηρίξουμε», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Καλημέρα” και τον Γιώργο Αυτιά.

 

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Το ότι ο Τσίπρας έκανε στροφή την τελευταία στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνες για όσα έκανε επτά μήνες. Για το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls, το ρεζιλίκι στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό», ενώ αναφέρθηκε και στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας του Ποταμιού τονίζοντας «Είμαι πολύ περήφανος για τον Νικηφόρο Διαμαντούρο. Είναι ένας άνθρωπος με πραγματική γνώση της κατάστασης και αυτός που εγκαινίασε τον θεσμό του Συνηγόρου του Πολίτη».

 

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε στήριξη από τους ψηφοφόρους για «να δυναμώσει το Ποτάμι, ώστε να υπάρξει ένας νέος, καθαρός «παίκτης» στο πολιτικό μας σύστημα», και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο «να σκεφτεί σε ποιους από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ή τους παλαιότερους της ΝΔ θα εμπιστεύονταν τη δουλειά του». Τέλος, αναφέρθηκε και στα ζητήματα διαφθοράς του δημόσιου τονίζοντας «Έχουμε προτείνει τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσει το μεγάλο φαγοπότι στο Δημόσιο. Πρέπει να δημιουργηθεί μια Ενιαία Αρχή Προμηθειών, μ΄έναν σοβαρό άνθρωπο επικεφαλής και δίπλα του μια ελεγκτική Αρχή».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8JGrfKUYQ8U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Τριήμερη Περιοδεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Μανώλη Γλυνού σε Καρπάθο & Κάσο.
Δημήτρης Κατσούλας
Γιατί τόση ακαμψία;, του Δημήτρη Κατσούλα
Το ΕΜΣΤ, οι διεκδικητές του και ο κ. Γιατρομανωλάκης ως κριτικός τέχνης Ή, Τα αόρατα, καινούργια ρούχα του βασιλιά, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.