Βιβλίο ΕΥ ΖΗΝ

“SO LONG, MARIANNE | Ποιήματα στη Μαρία” – Γιάννης Ευσταθιάδης-Παρουσίαση Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από τον Μάνο Στεφανίδη και τον Γιάννη Πανούση

Spread the love

Κυριακή, Ζάππειο, 8.30 μ.μ

Αύριο, μιλάμε για την ποίηση, τον έρωτα, την ηδονή, το πένθος, τον Λεονάρντ Κοέν, την Μάριαν και βέβαια τον Σταύρο που γιορτάζει αγαπώντας και αγαπάει γιορτάζοντας.

Επειδή όταν ανοίγει ο ουρανός, μια φορά στις χίλιες, είναι ανόητο να έχεις κλειστά τα μάτια. Εξάλλου το κόστος της ευτυχίας πληρώνεται πάντα με νομίσματα της ψυχής.

Μάνος Στεφανίδης

[ΥΓ. SO LONG, MARIANNE | Ποιήματα στη Μαρία
Σμίλη 2017
Τρίτη έκδοση: Σεπτέμβριος 2018

Το βιβλίο παρουσιάζεται για μία και μοναδική φορά, στο κοινό της Αθήνας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μμ, στα πλαίσια του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. Θα είναι η εκδήλωση που θα κλείσει το φεστιβάλ.

Θα μιλήσουν: O ιστορικός Τέχνης και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μάνος Στεφανίδης (Μάνος Σ. Στεφανίδης), ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης (Giannis Panousis) και ο συγγραφέας Γιάννης Ευσταθιάδης. Ποιήματα από το βιβλίο θα διαβάσει η συγγραφέας και ηθοποιός Δανάη Παπουτσή (Danai Papoutsi III)]

ΣΕΚΒ – Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου
Smili publications – Εκδόσεις Σμίλη Χρήστος Κουτσιαύτης

SHARE
RELATED POSTS
6 Σεπτεμβρίου: “Δρόμος Νίκης 2018”. 2ος αγώνας Δρόμου από την 95 ΑΔΤΕ, την Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δ/σου & τον Δήμο Ρόδου
Πολύχρωμα σκίτσα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες κοσμούν τη 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου
Διαβάζοντας: «Η αληθινή ζωή ενός γυναικωνίτη» του Αλ.Ακριτόπουλου, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.