ΕΥ ΖΗΝ

Σεμινάριο εσωτερικής αστρολογίας και αυτοβελτίωσης, της Σμάρως Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

Αυτό είναι ένα σεμινάριο εσωτερικής αστρολογίας, η γνώση του οποίου μας βοηθάει να βαδίσουμε στην ατραπό της μαθητείας που οδηγεί στο Φως της Ψυχής. Με οχήματά μας τους άθλους του Ηρακλή και την αστρολογία, θα αναγνωρίσουμε τις πιο μύχιες, εσωτερικές πλευρές της ύπαρξής μας και θα έρθουμε πιο κοντά στον ήρωα που κρύβουμε μέσα μας δοξάζοντας την ψυχή μας, μια και ο Ηρακλής είναι το κλέος της Ήρας, δηλαδή η δόξα της ψυχής!

 

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη, 4 Ιουνίου. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

 

Το Σάββατο και την Κυριακή, 6 και 7 Ιουνίου 2015, 11:30 πμ – 5:30 μμ θα εισηγηθώ το σεμινάριο “Οι άθλοι του Ηρακλή και ο Ζωδιακός κύκλος”.

 

Ο Ηρακλής είναι αναμφισβήτητα ο υπερήρωας όλων των εποχών! Κανένας δεν αγαπήθηκε όσο αυτός, κανείς ποτέ δεν απέκτησε τη φήμη και τη σπουδαιότητά του. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ηρακλής είναι ένα αρχετυπικό σύμβολο και οι άθλοι του αποτελούν ένα συμβολικό οδοιπορικό της ανθρώπινης συνειδητότητας προς την ανέλιξή της και την κατάκτηση των Ηλυσίων πεδίων της!

 

Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή συνδέονται με τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο αστρολογικός χάρτης κάθε ανθρώπου περιέχει και τα δώδεκα ζώδια, το καθένα εκ των οποίων ταυτίζεται με έναν άθλο του Ηρακλή. Ο αποσυμβολισμός κάθε άθλου εξηγεί ποιο λάθος της προσωπικότητας κατανικάει ο Ηρακλής και με ποιο τρόπο (ΛΑΘΟΣ = ΑΘΛΟΣ / αναγραμματισμός και άρα το ίδιο νόημα αριθμοσοφικά). Άρα αντιλαμβανόμαστε την εσωτερική ερμηνεία κάθε ζωδίου, τα λάθη του, τις ψευδαισθήσεις και τις διαβολές του αλλά και τον τρόπο που μπορούμε να τα ξεπεράσουμε ώστε να είμαστε εμείς οι ήρωες που συνειδητά θα βαδίσουμε στην ατραπό της ψυχικής μας ανέλιξης.

 

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα διεισδύσουμε στην εσωτερική αστρολογία με όχημά μας τα αρχέτυπα του Ηρακλή και των άθλων του. Θα σας αναλύσω τον αποσυμβολισμό των άθλων, την αντιστοίχισή τους στο ζωδιακό κύκλο και με ποιους τρόπους θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα ιερά αρχέτυπα προκειμένου να συνειδητοποιήσετε τους φόβους, τις ανασφάλειες, τα ελαττώματα, τα λάθη της προσωπικότητάς μας. Στη συνέχεια, πάντα με όχημά μας την εσωτερική αστρολογία και τα αρχέτυπα του Ηρακλή, θα κατανοήσουμε πώς πρέπει να παλεύουμε με τα εμπόδια του κατώτερου εαυτού μας προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι, να τελειοποιηθούμε, να αποκτήσουμε επίγνωση…

 

Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακόμη κι αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις αστρολογίας. Αρκεί να σας ενδιαφέρει η αστρολογία, να αποζητάτε την Αλήθεια και να επιδιώκετε την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωσή σας.

 

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 – 8020230.

 

Επειδή φροντίζω ώστε τα σεμινάριά μου να είναι πάντα ολιγομελή, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Στα διαλείμματα θα προσφέρεται καφές ή τσάι με τα συνοδευτικά τους σνακ.

 

Ώρα προσέλευσης: 11 πμ.

 

 

551517_881117955291566_2174375238356311710_n.jpg


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6/6/2016 – 12/6/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
red-heart-candies-2880x1800.jpg
Η σκέψη της εβδομάδας- A thought of the week- watch the video
Βράβευση μαθητριών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για την «ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.