ΕΥ ΖΗΝ

Προβλέψεις Εβδομάδας από 1 έως 7 Νοεμβρίου, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230 

 

 

 

 

7d2673f06ec88b97da04358ce087e9f4_XL.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι οι επαγγελματικές και καθημερινές ενασχολήσεις, υποχρεώσεις, ευθύνες, αγγαρείες, δεν σου αφήνουν περιθώρια χρόνου και αποθέματα ενέργειας για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, ο Ήλιος από τον Σκορπιό σε συνεργασία με τον Ερμή που από τη Δευτέρα περνάει κι αυτός στον Σκορπιό, σε βάζει στη διαδικασία να αποζητάς την ικανοποίηση των επιθυμιών σου που σημαίνει ότι τελικά δεν απαρνιέσαι εντελώς τον έρωτα που πρέπει να τον χωρέσεις μέσα στα Σαββατοκύριακα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν σύνοδο στην Παρθένο και με τον Δία να ενισχύει το ίδιο περιβάλλον, της καθημερινής εργασίας και υγείας εγείρονται θέματα καριέρας, επαγγελματικής αποκατάστασης και τακτοποίησης εκκρεμοτήτων. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις λάθη και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε ταλανίζουν και αποτελούν την τροχοπέδη για το μέλλον σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις, με δημόσιο, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές, κληρονομικά, κλπ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έρωτας: Το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιο που συνδέεται με τον τομέα των ερώτων σου, την Παρθένο ενώ στο ίδιο περιβάλλον κινείται και ο Δίας. Από την άλλη, ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις σου, τον Σκορπιό, όπου θα περάσει τη Δευτέρα και ο Ερμής. Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτή η εβδομάδα είναι μοναδική για εσένα καθώς τώρα οι ενέργειες σου δίνουν το προβάδισμα στον έρωτα και σου επιτρέπουν να κερδίσεις αυτό που έχεις ανάγκη είτε είσαι δεσμευμένος είτε ψάχνεις τον/την σύντροφό σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες, ιδιαίτερα για εσένα που θέλεις να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Να θυμάσαι ότι οι προσπάθειες που κάνεις τώρα θα αμειφθούν, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο. Γενικότερα, αυτή την περίοδο θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές οι μέρες είναι καλές για να προβληθώ, να διαφημιστώ, να προωθήσω τα σχέδιά μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο ο έρωτας έχει χάσει τη θέση που του αναλογεί στην καθημερινότητά σου καθώς τα πρακτικά θέματα και οι δουλειές σε αποσπούν σχεδόν ολοσχερώς. Ωστόσο, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα, ιδιαίτερα λόγω του Ηλίου και του Ερμή που θα βρίσκονται στον Σκορπιό και θα δημιουργούν το υπόβαθρο για να φτιάξει η ψυχολογία και να ανέβει η λίμπιντό σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στο ζώδιο που σχετίζεται με τον τομέα της καριέρας σου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που πιθανώς είχαν δημιουργηθεί είτε στην οικογενειακή εστία είτε με τους συνεργάτες σου στη δουλειά. Να θυμάσαι ότι κάθε σου προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς αλλά μάλλον θα είναι λιγότεροι από τους αναμενόμενους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο σχετικά με το σπίτι ή ακόμη και μία μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Ας είμαι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός/η στις επιλογές μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο που συνδέεται με τους έρωτές σου ενώ από τη Δευτέρα περνάει στο ίδιο περιβάλλον και ο Ερμής, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Με λίγα λόγια, φωτίζεται ο ερωτικός σου τομέας και αναδεικνύεται η γοητεία, ο ρομαντισμός, η θελκτικότητα σου. Οι πιθανότητες να αυξήσεις το πεδίο επιλογών σου είναι πολλές. Από την άλλη, μπορεί να αλλάξεις οπτική γωνία για τα πράγματα και να αντιμετωπίσεις με τελείως διαφορετικό τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει…

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο αλλά και την παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο, οι διέξοδοί σου είναι αρκετές, αρκεί να είσαι αποφασιστικός/η, έτοιμος/η για δράση και να μην καθηλώνεσαι από απαισιόδοξες σκέψεις και ανασφάλειες. Μην αφήνεις τα λάθη του παρελθόντος να γίνουν η αιτία να μην φροντίσεις για το μέλλον σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου ταλέντα, να κάνω άριστες δημόσιες σχέσεις και να συζητήσω για δουλειές.

 

ΛΕΩΝ

 

Έρωτας: Μολονότι ο έρωτας συνήθως καταλαμβάνει περίοπτη θέση στην ιεραρχία των επιλογών σου, αυτή την περίοδο, θα έχεις την τάση να τον παραμελείς καθώς θα είσαι επιφορτισμένος/η με πολλές ευθύνες που σε αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, αν έχεις μία σχέση, θα συντηρηθούν οι ισορροπίες, αρκεί να μην εκτονώνεις τα νεύρα που συσσωρεύεις από όλες τις πιέσεις που δέχεσαι, στο ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο που ταυτίζεται με τον οικονομικό σου τομέα, την Παρθένο, ανοίγει ένα παράθυρο για να βρεις λύσεις στα οικονομικά προβλήματα, αρκεί να βοηθήσεις και εσύ την καλή σου νεράιδα και να περιορίσεις τα έξοδά σου. Τώρα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν και αν δεν το κάνεις θα νιώσεις ότι καταλύεται η αξιοπρέπεια και το κύρος σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην σνομπάρω τις ανάγκες μου. Οι ιδέες και τα μεγαλόσχημα που μου αρέσουν είναι καλά αλλά δεν είναι κακό να προσπαθήσω να γίνω πιο πρακτικός/η και να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου για ασφάλεια μέσα στον ρου της καθημερινότητας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Έρωτας: Σούπερ! Το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, σε απόλυτη ένωση (σύνοδο) χορεύουν το τέλειο τάγκο, χορό της μαγείας υπέρ των σχέσεων και των ερώτων σου. Συνεπικουρεί και ο Δίας, γεγονός που προσδίδει ακόμη πιο μεγάλη έμφαση στην εύνοια σου. Τώρα διάγεις περίοδο μεγάλων παθών. Δημιουργείς ένα σκηνικό ρομαντισμού και μυστηρίου, το οποίο –ωστόσο- συνοδεύεται από φόβους και άγχη. Αν καταφέρεις να κατανικήσεις τους φόβους σου και να αφήσεις τον έρωτα να θριαμβεύσει, θα χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής…

Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στην Παρθένο και υπόσχεται ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να κλείσεις ραντεβού, να πάρεις τις αποφάσεις σου. Από την άλλη η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιό σου, υπόσχονται ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να κάνω καίριες αλλαγές, να βάλω νέους στόχους, να οριοθετηθώ απέναντι όλους και όλα, υπερασπιζόμενος/η τον εαυτό μου και τις δεξιότητές μου.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό σου, την Αφροδίτη, να βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Άρη στην Παρθένο, όπου κινείται και ο Δίας, καλά θα κάνεις να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου σε όλους τους τομείς και, κυρίως στον αισθηματικό, κόντρα στον εγωισμό που σε βαυκαλίζει ότι είσαι αυτός/η που επιφέρει την ειρήνη και την αρμονία. Δέξου τα λάθη σου, αναθεώρησε τη στάση σου και μη διστάσεις να αλλάξεις θέσεις και συμπεριφορές.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα επειδή κάποια άτομα στη δουλειά μπορεί να δράσουν παρασκηνιακά ή να σε ανταγωνιστούν αθέμιτα ή να σε πιέσουν με σκοπό να βγάλεις τον κακό σου εαυτό. Ευτυχώς, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Ας προσπαθήσω να κοιμάμαι περισσότερο κι ας κάνω μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Αν νιώθω να κυριεύομαι από ένταση, ας κάνω λίγη γυμναστική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει ήδη το ζώδιό σου, ενώ τη Δευτέρα τον ακολουθεί ο Ερμής που ενισχύει τις θετικές επιδράσεις με το να σου προσδίδει περισσότερη διάθεση για επικοινωνία, εξωστρέφεια, μετακίνηση και φλερτ. Παράλληλα, ο Άρης με την Αφροδίτη (σε ερωτική συνεύρεση συνόδου) και ο Δίας από την Παρθένο, ενισχύουν τη θετικότητά σου ενώ το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τον ρομαντισμό και τις ευαισθησίες σου. Ε! Ναι λοιπόν! Αυτή την περίοδο αναμένονται σαφώς πιο ευχάριστες εξελίξεις…

Καριέρα – Οικονομικά: Θα είσαι πιο πρακτικός/η και θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε εξωθήσουν στο να χαράξεις τη στρατηγική που με σκληρή δουλειά θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μη διστάσεις να προωθήσεις καινοτόμες ιδέες ή να γίνεις πιο απαιτητικός/η. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν χαλάει τελείως τη συνταγή, αυτή την περίοδο οι στόχοι σου ευοδώνονται.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ξεχνώ ότι, με τις όψεις αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αποκομίσω πολλά οφέλη αν ενταχθώ σε μια συλλογική δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για συνεταιρισμό ή σύλλογο επαγγελματικού χαρακτήρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Έρωτας: Τα μέτωπα που ανοίγουν στη δουλειά είναι τόσο πολλά ώστε να μην σου αφήνουν περιθώρια για ερωτικές απολαύσεις. Ακόμα κι εσύ, ο ανέμελος του ζωδιακού, καλείσαι να σοβαρευτείς και να αφοσιωθείς στις υποχρεώσεις σου. Αν συντηρείς μία σχέση και δεν αφήνεις το ταίρι σου να αναρωτιέται για τις αιτίες της εξαφάνισής σου, μάλλον οι εξελίξεις δεν θα είναι δυσάρεστες.

Καριέρα – Οικονομικά: Από τη μια μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα αλλά –αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης– μπορεί να προκύψει και ένα αναπάντεχο κέρδος. Από την άλλη, αυτή η περίοδος βρίθει ευκαιριών καθώς οι προσπάθειες που καταβάλεις για αναγνώριση, κοινωνική καταξίωση, θεμελίωση στον τομέα σου, δεν θα πάνε χαμένες. Να θυμάσαι ότι δεν αποκλείεται να σε κουτσομπολεύουν. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν είναι τεσταρισμένα στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι ανοικτός/η στις συζητήσεις και στις προσφορές. Μπορεί να βρεθεί το άτομο που θα μεσολαβήσει για να διεκπεραιώσω μια οικονομική ή επαγγελματική μου υπόθεση και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο, η παρουσία του Δία στο ίδιο περιβάλλον, η είσοδος του Ερμή (τη Δευτέρα) στον Σκορπιό όπου βρίσκεται και ο Ήλιος, είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που σε εξωθούν να είσαι πιο εξωστρεφής από κάθε άλλη φορά. Αναπτύσσεις στο έπακρον τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και κερδίζεις τοΠΑΙΧΝΙΔΙ των εντυπώσεων, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις τις χαρές που προσφέρει ο έρωτας και τις επιβεβαιώσεις που έχεις ανάγκη.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις νέους στόχους, να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, προκειμένου να είναι πιο παραγωγική, να έρθεις σε επαφή με άτομα- κλειδιά, να συνεταιριστείς, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Επίσης, σε διευκολύνει να ενταχθείς σε συλλογικά σχήματα ή να διευθετήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια θα με βοηθήσουν να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Αν μπορώ να συνδυάσω ταξίδι και δουλειές, η επιτυχία μου θα είναι διπλή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Για να είμαστε ειλικρινείς, οι πάρα πολλές υποχρεώσεις σου, επαγγελματικές και οικονομικές, σε αποσπούν από τους έρωτες καθώς απορροφούν όλο το χρόνο και την ενέργειά σου. Ωστόσο, αν έχεις μία μόνιμη σχέση και δεν διαφωνεί ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης, μάλλον θα συντηρήσεις τις ισορροπίες σου, αρκεί να μην θεωρείς τις διεκδικήσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει ως μία επί πλέον πίεση, ξεσπώντας τις εντάσεις σου επάνω του.

Καριέρα – Οικονομικά: Γενικότερα, εδώ και αρκετό καιρό, οι πιέσεις που σου ασκούνται είναι πολλές και από πολλές πλευρές. Ωστόσο, αν παρατηρήσεις τα γεγονότα, θα δεις ότι σε απασχολούν πολλά θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζεις σαν αγγαρείες ενώ τα σοβαρά προβλήματα τα αντιμετωπίζεις με στωικότητα και σαφώς πιο λογικά. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις, ακόμα κι αν σου φαίνονται ανούσιες, και να είσαι σίγουρος/η ότι –αργά ή γρήγορα- θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα συνεχή ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μου κλέβουν πολύ ενέργεια. Βιώνω πολύ έντονα συναισθήματα κι αλλάζω εύκολα διαθέσεις. Ας προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμος/η.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, το ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις σου και η σύγχρονη παρουσία του Δία στο ίδιο περιβάλλον, είναι ο συνδυασμός που ρίχνει άπλετο φως στους έρωτές σου. Συνεπικουρούν ο Ήλιος από το Σκορπιό και ο Ερμής που περνάει τη Δευτέρα στο Σκορπιό και στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που σου λύνει το στόμα και σου επιτρέπει να γίνεις όσο συναισθηματικός/η κι όσο ρομαντικός/η θέλεις χωρίς –αναγκαία- να γίνεσαι μελό. Θα είσαι γεμάτος/η ενέργεια, θα φλερτάρεις, θα έχεις επιτυχίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών βρίσκουν το δρόμο τους γι αυτό τώρα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου προκειμένου να κλείσεις ραντεβού και να συζητήσεις με τα άτομα που είναι σε θέση να βοηθήσουν να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ωστόσο, καλό θα ήταν να έχεις υπομονή και να μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Όπλα μου για να εκτονώνομαι αυτή την περίοδο είναι η δημιουργικότητα, τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα, τα χόμπι μου.

SHARE
RELATED POSTS
Άγιος Θεόδοτος ο εν Αγκύρα – 7 Ιουνίου
341370_339431566072596_1342004445_o.jpg
Πρωτιά για την “Γυναίκα της Ολύμπου Καρπάθου” του Πάνου Βενέρη
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 58ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.