Ανοιχτή πόρτα

Προσοχή! Βιβλιόφιλοι στα σχολεία μας!, του Κωστή Α. Μακρή

Kostis A. Makris
Spread the love

Kostis A. Makris

 

 

 

 

 

 

 

Κωστής Α. Μακρής

 

 

 

13435954_1184483378243246_1121007399_n.jpg

 

 

Έχω πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές ότι κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι βιβλιόφιλοι και φιλαναγνώστες μέσα, γύρω και έξω από τα Ελληνικά Σχολεία.

 

Αυτοί οι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, μεταμφιεσμένοι σε νηπιαγωγούς, δασκάλους, συγγραφείς ή ακόμα και σε μίσθαρνα όργανα (πράκτορες, κοινώς) σεσημασμένων Εκδοτικών Οίκων που ειδικεύονται στην έκδοση βιβλίων για παιδιά, παρασύρουν πολλά παιδιά και τα ενθαρρύνουν στην αναζήτηση, δανεισμό και ανάγνωση πληθώρας βιβλίων.

Κι όχι μόνον αυτό.

Με το σατανικό τους έργο και τις υπόγειες δράσεις τους δυσκολεύουν πάρα πολύ τη δουλειά των εμπόρων ναρκωτικών, εμπόρων φασιστικών ιδεών, εμπόρων κοινωνικής δυστυχίας και αναλγησίας, εμπόρων ρατσιστικών ιδεών, εμπόρων φανατισμού, προκαταλήψεων, ιδεοληψιών και επίσης (φανταστείτε!) μερικών εμπόρων ακριβών ηλεκτρονικών παιχνιδιών και γκάτζετς.
Και κάτι ακόμα: διευκολύνουν πολλά από τα αθώα θύματά τους να στοχάζονται με ελευθερία και βάθος την πραγματικότητα που βιώνουν και να ανέχονται γνώμες διαφορετικές από τη δική τους.

Μερικοί γνώστες του θέματος, υποστηρίζουν ότι η δράση αυτών των ύποπτων στοιχείων μπορεί να οδηγήσει πολλά παιδιά στην αναζήτηση της αλήθειας μέσα από απροκατάληπτο και πολιτισμένο διάλογο, κάτι που θα μπορούσε να διασαλεύσει σοβαρά τα θεμέλια του πολιτικού μας βίου.

Πιστεύω ότι η πολιτεία πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να απομονώσει όλους αυτούς τους επικίνδυνους βιβλιόφιλους και φιλαναγνώστες πριν καταφέρουν να διαφθείρουν και να αποδομήσουν εντελώς τα στιβαρά θεμέλια της υγιούς Ελληνικής Κοινωνίας.


13 Ιουνίου 2016

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ίμια 1996-2019, του Γιώργου Σαράφογλου
222827_1689218872778_3158471_n.jpg
Μιας δεκάρας ευχές, της Δέσποινας Κοντάκη
Έφυγε ο μαέστρος της πλοκής και του χιούμορ, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.