Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Περίσσεψε η ζεστασιά στην τιμητική βράβευση του κ. Βασιλάκη [Aegean Airlines] από τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο

15079102_1809078312707349_5089329102129215731_n.jpg
Spread the love

Σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Ρόδου κ Φώτης Χατζηδιάκος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο τον πρόεδρο και άρχοντα των αιθέρων της Aegean Airlines τον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία κ. Θεόδωρο Βασιλάκη χθες το βράδυ στη Ρόδο. Παρόντων του Περιφερειάρχη, τέως βουλευτών και προέδρων των φορέων του νησιού. Ο Δήμαρχος Ρόδου με αμεσότητα στην ομιλία του για τον κ. Βασιλάκη μνημόνευσε δυο φορές τον Νίκο Καζαντζάκη με αφορμή την κοινή κρητική τους καταγωγή και το υγιές πείσμα ως στάση ζωής.

Τον ευχαρίστησε για την στήριξη στα ελληνικά νησιά, για την υγιή ελληνική επιχείρηση που σέβεται το ανθρώπινο δυναμικό, τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι παρ’όλες τις σπουδές του στην ΗΠΑ, επέστρεψε και δημιούργησε στην Ελλάδα την οικογενειακή επιχείρηση της οποίας η έδρα παραμένει ελληνική και αποτελεί το 1/5 του εθνικού ΑΕΠ. Στη συνέχεια και μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στις αξίες του κ. Βασιλάκη που ταυτίζονται με την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό σε πελάτες και συνεργάτες ζητώντας του να παραμένει αρωγός στα νησιά και να συνδράμει στην ανάπτυξη τους οικονομικά. Εμμέσως πλην σαφώς ο Δήμαρχος άνοιξε την Πόρτα στον κ Βασιλάκη για μελλοντικές συνεργασίες του Προέδρου Της Aegean Airlines με τη Ρόδο ως χορηγός σε δράσεις και εγχειρήματα.

Ο κ Βασιλάκης ένας απλός και ζεστός άνθρωπος ζήτησε να σπάσει ο πάγος που ακολουθεί αυτές τις εκδηλώσεις και να μιλήσουμε με αμεσότητα. Τόνισε πως αγαπά τη Ρόδο, τα νησιά και όλους τους νησιώτες και αναφέρθηκε στην 17χρονη πορεία της Aegean Airline η οποία στηρίζει τη Ρόδο και τα νησιά. Επεσήμανε ότι κρατά την αεροπορική επικοινωνία ανοιχτή χωρίς την κρατική εισφορά, που στο τέλος επιβαρύνει τον ίδιο τον καταναλωτή. Επιπλέον αναφέρθηκε και στην εταιρεία χαμηλού κόστους την Raynair τονίζοντας ότι δίνει άλλο προϊόν και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κάνει επιλεκτικές πτήσεις σε πολύ συγκεκριμένους προορισμούς χωρίς να βοηθά στην ποιότητα των αεροδιαδρομών και χωρίς να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού. Ο κ Βασιλάκης είπε ότι περισσότεροι από 75 άνθρωποι είναι στο δυναμικό της εταιρείας και ζουν στη Ρόδο, εξήγησε ότι τους εργαζόμενους στην εταιρεία τους αποκαλεί «συναδέλφους» γιατί σέβεται πλήρως την προσφορά του κάθε στελέχους στην Aegean Airlines και θέλει να αφουγκράζεται την ψυχή του, και ολοκλήρωσε την ευχαριστήρια ομιλία του κάνοντας σαφές ότι Aegean Airlines θέλει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κράτος για την βελτίωση της χώρας μας .

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μοιράστηκαν μελεκούνια προσφορά της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου, σε συνέχεια της συνεργασίας της Aegean Airlines με την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου.

Αποκλειστική πληροφορία: ο κ.Στέργος Στάγκας αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου πρότεινε στον κ. Βασιλάκη να ονοματίσει τα νέα αεροσκάφη της εταιρείας «Λεωνίδας ο Ρόδιος» πρόταση που ο πρόεδρος της Aegean Airlines φάνηκε να αποδέχτηκε.

 

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

 

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου
Δήμος Ρόδου και LED: Από τη Ρόδο ξεκινά το μεγαλύτερο σε έκταση ενεργειακό έργο της χώρας
Υποψήφιος με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ο Μιχάλης Φραγκίσκος από την Νάξο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.