Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Περί μεγεθών και επικοινωνιολόγων ΝΔ, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

 

 Βαγγέλης Παυλίδης

Για την υγεία σας, προτείνεται επίσκεψη στο blog του  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV_1.jpg

 

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το λεγόμενο “ντημπέιτ Νο. 2 ” μα το κάνω γιατί εντυπωσιάστηκα πολύ απο τον κύριο Μεϊμαράκη που είναι φανερό πως έχει μια φοβερή και τρομερή ομάδα επικοινωνιολόγων. Αυτοί σίγουρα τον δασκάλεψαν να επαναλαμβάνει ad nauseam (μέχρι αηδίας, που λένε) πως ο κύριος Τσίπρας είναι “κατεργαράκος”, “ψευτάκος”, πως έχει υποστεί μετάλλαξη. Λες κι είχε κολλήσει η βελόνα του πικ απ. Λέγε λέγε κάτι θα πιάσει, το ‘πε και ο Γκαίμπελς.

Μα δεν είναι τόσο αυτό στο οποίο θέλω να σταθώ. Περισσότερο με εντυπωσίασε η διαπίστωση Μεϊμαράκη πως ο κύριος Τσίπρας φαινόταν λέει μεγαλύτερος στην οθόνη. Εδώ μπορώ να δω τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ σ’ ένα δωμάτιο εξοπλισμένο με εξωτικά ηλεκτρονικά μηχανήματα αλλά και πιο συμβατικά υποδεκάμετρα και βερνιέρους να μετρούν και να ξαναμετρούν, να κάνουν υπολογισμούς και αναλύσεις. “Το μουστάκι φαίνεται λίγο πιο μικρό.”, “Κανονικά είναι 5 εκατοστά ψηλότερος απο τον Τσίπρα μα εδώ φαίνεται μόνο 2,3 εκατοστά πιο ψηλός”, και κάτι τέτοια. Υποθέτω πως θα έκαναν και άλλου είδους αναλύσεις: “Αυτό το κοντινό πλάνο δείχνει πως έχει τρίχες στα αυτιά” , “Δες κι αυτό που δείχνει την φαλάκρα του!”

Συνωμοσία της ΕΡΤ! Σαμποτάζ! Πράγματα που εγώ κι εσείς, είμαι βέβαιος δεν τα προσέξαμε καν. Αυτά όμως, λένε οι επικοινωνιολόγοι, είναι σπουδαία και σοβαρά θέματα γιατί επιδρούν στο υποσυνείδητο (subliminal advertising, λέγεται διεθνώς). Η ΕΡΤ, με άλλα λόγια, έδειξε τον Αλέξη πιο μεγάλο (κατά 3 εκατοστά), πιο σπουδαίο, πιο σημαντικό, σε σύγκριση με τον Ευάγγελο, επηρεάζοντας έτσι την Κυριακάτικη ψήφο μας. Δαγκωτό λοιπόν στον μεγάλο και τρανό Τσίπρα, μαύρο στον τοσοδούλη Μεϊμαράκη!

Μπούρδες λέω εγώ, μα και οι επικοινωνιολόγοι πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι το γεγονός οτι με όλες αυτές τις σαχλαμάρες δόθηκε η αφορμή και η ευκαιρία στον κύριο Μεϊμαράκη να επιτεθεί σφόδρα μετά το ντημπέιτ στην ΕΡΤ και την διοίκησή της. Προάγγελος, υποπτεύομαι, της τύχης που τους επιφυλάσσει η ΝΔ στην περίπτωση που, ο μη γένοιτο, σχηματίσει κυβέρνηση. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

 

 

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Το μάθημα – The lesson, του Βαγγέλη Παυλίδη
19741127-COMPOSITE.jpg
Το τέλος της μοναρχίας – The end of monarchy, του Βαγγέλη Παυλίδη
Αγ. Βαλεντίνος και Καζανόβας – St. Valentine and Casanova, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.