Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Οι “Δροσουλίτες” συνεχίζουν, το “Λίγο κρασί…Λίγο θάλασσα” ήρθε, του Δημήτρη Νταβιγλάκη

Spread the love

η εικόνα προφίλ του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΒΙΓΛΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

* Ο Δημήτρης Νταβιγλάκης είναι Κρητικός

και ιδιοκτήτης του “Ρακάδικου Δροσουλίτες”

 και του παραθαλάσσιου “Λίγο κρασί… Λίγο θάλασσα” στη Ρόδο

 

 

 

Πληροφορία:

 

Το “Ρακάδικο Δροσουλίτες” βρίσκεται και λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00πμ μέχρι και αργά το βράδυ, στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου 5, στο κέντρο της Ρόδου . τηλ: 22410-30021 [Ρόδος].

Το “Λίγο κρασί… λίγο θάλασσα” βρίσκεται στην Ακτή Μιαούλη 42 και λειτουργεί από τις 12:00 μέχρι και τη 01:00πμ. Τηλ: 22410-77074 [Ρόδος].

Και το όνομα του…

Λίγο κρασί… Λίγο θάλασσα…”

Θα ξεκινήσω με μια μαντινάδα για να πω αυτά που θέλω να ξέρετε.

Κι ο πιο μεγάλος έρωτας
Με το φεγγάρι μοιάζει
Κάνει κι αυτός τον κύκλο του
Γεμίζει και αδειάζει.

Πώς αλλοιώς θα μπορούσα να περιγράψω τους παλιούς ” Δροσουλίτες ” ένα στέκι δίπλα στη θάλασσα που έχει γράψει ιστορία με χιλιάδες αναμνήσεις απίστευτα ηλιοβασιλέματα, ξενύχτια, όνειρα και τόσα πολλά άλλα που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Δεν διστάζω να χαρακτηρίσω τον χώρο αυτό ως το τέταρτο παιδί γιατί από εδώ ξεκίνησα, εδώ γνώρισα την γυναίκα μου, εδώ περπάτησαν τα παιδιά μου, χιλιάδες αναμνήσεις…

Κι όπως λέει η μαντινάδα αυτός ο έρωτας έκανε τον κύκλο του και μετά από την δική σας προτροπή θα είναι και πάλι κοντά σας με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Ένας χώρος που σε στέλνει και σε ταξιδεύει σε παραδοσιακό νησί με θέα το απέραντο γαλάζιο. Αυτή την φορά επιλέξαμε κουζίνα με θαλασσινά λίγα για αρχή ώσπου να δούμε τι θέλετε όλοι εσείς που μας τιμάτε τόσα χρόνια. Ουζάκι ,τσικουδιά, τσίπουρο και κρασί με ωραία μεζεδάκια θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να ταξιδέψετε κάπου αλλού.

Το όνομα του μαγαζιού είναι ” κλεμμένο ” από ένα πολύ όμορφο και επιτυχημένο εστιατόριο που βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι πρώτες μας φωτογραφίες από το ” Λίγο κρασί … Λίγο θάλασσα … “

Kαθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι έως και την 01:00 το βράδυ σας περιμένουμε να έρθετε να δείτε τον νέο μας χώρο, να δοκιμάσετε την κουζίνα μας και να μας πείτε, όχι τι σας αρέσει αλλά τι δεν σας αρέσει. Γιατί κάθε αρχή και δύσκολη…

Το τηλέφωνο που μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας είναι 22410-77074

Υ.Γ.: Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι κάποια παπαγαλάκια λένε ότι θα φύγουμε από τους “Δρουσουλίτες ” θα ήθελα να τους πω ότι τους ευχαριστώ που και πάλι ασχολούνται μαζί μου αλλά το μαγαζί παραμένει ανοιχτό με την καταπράσινη αυλή του και τα υπέροχα μεζεδάκια του.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς…

Ακολουθεί έκθεση εικόνων από το νέο παραθαλάσσιο χώρο “Λίγο κρασί… λίγο θάλασσα” στην Ακτή Μιαούλη 42 [Ρόδος].

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος και Αυστραλία σε δράσεις και συνεργασίες για την φιλία των λαών – Στο Δήαμρχο Ρόδου κο Χατζηδιάκο η Πρέσβειρα Αυστραλίας κα Λόγκαν
Στο μεγαλείο των Παλιών Σφαγείων, της Τζίνας Δαβιλά
Το Έθιμο αναβιώνει από το 1957 από την οικογένεια Σ. Καρίπη, του Τέρη Χατζηιωάννου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μ.Π. Ρόδου)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.