Πρόσωπα - Αφιερώματα

O Σταύρος Θεοδωράκης ξανασυστήνεται – Αυτό είναι το προσωπικό του site

21314521_10213912733233560_2852115770605659311_n.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21314521_10213912733233560_2852115770605659311_n.jpg

 

 

 

 

 

Μπρος στην εκλογική αναμέτρηση για την Προεδρία της Κεντροαριστερής Παράταξης την οποία και διεκδικεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, δημιουργεί μια προσωπική ιστοσελίδα που δίνει σαφείς πληροφορίες για τον ίδιο και σαφείς οδηγίες για την νέα πολιτική σελίδα που επιχειρείται να ανοιχθεί εκ νέου για την Ελλάδα. Στο βιογραφικό του για πρώτη φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης  μιλά και για την οικογένειά του. Παράλληλα προσκαλεί τους πολίτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. 

 


“Γεννήθηκα στον Δραπανιά, ένα μικρό χωριό στα Χανιά. Μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα στην δυτική Αθήνα. Δούλεψα σε διάφορες δουλειές – αυτές που λένε του ποδαριού – και το ’84 ξεκίνησα τη δημοσιογραφία.

 

Μεγαλώνοντας σε μια γειτονιά που ζούσαν εργάτες που ένιωθαν μετανάστες στην Αθήνα (κρητικοί, πόντιοι και βέβαια Ρομά), έμαθα να σέβομαι τη διαφορετικότητα και γοητεύτηκα από τις προσπάθειες των ανθρώπων να δημιουργήσουν και να ξεφύγουν από την φτώχεια.

 

Με αυτές τις δύο σκέψεις μπήκα στην πολιτική. Σεβασμός στα δικαιώματα όλων, δηλαδή δικαιοσύνη και αγώνας για παραγωγή πλούτου που θα μοιράζεται όλη η κοινωνία. Να αφήσουμε τα πολλά μπλα μπλα και τις αόριστες κουβέντες και να επικεντρωθούμε στους ανθρώπους. Αυτούς πρέπει να υπηρετεί η πολιτική. Όχι μηχανισμούς, όχι συντεχνίες, όχι κολλητούς, όχι συμφέροντα. Αλλά αυτό δεν θα γίνει όσο ο κόσμος δε συμμετέχει, όσο απέχει. Για να πετύχουμε πρέπει να είμαστε πολλοί μαζί. Να σκεφθούμε ότι για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να είμαστε χρήσιμοι.

 

Είμαι παντρεμένος με τη Δομνίκη. Έχουμε δύο κόρες. Την Αργυρώ και τη Δήμητρα, από τον πρώτο γάμο της συζύγου μου.”

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα του εδώ.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Μαντινάδα της δεύτερης μέρας, του Μάνου Στεφανίδη
Αλέκος Συσσοβίτης: η τύχη με τους τολμηρούς, της Τζίνας Δαβιλά
Η νύχτα της γυναίκας, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.