Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Ο κομμουνιστοφάγος, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis
Spread the love

Vangelis Pavlidis

 

 

 

 

 

 

 

Βαγγέλης Παυλίδης

 

 

 

kommounistofatsos.jpg

 

 

Δεν είναι βέβαια έκπληξη που ο ακροδεξιών καταβολών αντιπρόεδρος της ΝΔ πολύ θα ήθελε να είναι στη φυλακή οι κομουνιστές-γιατί όχι και σε ξερονήσια, φαντάζομαι εγώ . Και πολύ καλά ξέρουμε πως, σύμφωνα με την ακροδεξιά, κομουνιστής είναι αδιάκριτα ο οποιασδήποτε χροιάς αριστερός, από το βαθύ κόκκινο μέχρι το ροζ ανοιχτό.


Κι ούτε είναι έκπληξη που ο κύριος Μητσοτάκης έβαλε φερμουάρ στο στόμα και άφησε τον Κουμουτσάκο να μας πει πως “ήταν λάθος δήλωση” -έτσι απλά και τελεία και παύλα και πάμε παρακάτω, σαν να μην έγινε τίποτα.

Τίποτα από αυτά δεν προκαλούν έκπληξη μια και η ακροδέξια με τις διάφορες μορφές και παραλλαγές της ήταν πάντα μέρος της Ν.Δ. Κι ούτε του ξέφυγε του Αδώνιδος Γεωργιάδη – του σκόπιμα διορισμένου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αποτελεί το φράγμα στην διαρροή ψηφοφόρων προς την άκρα δεξιά, προς την Χρυσή Αυγή.

Έκπληξη, λοιπόν, δεν υπάρχει. Όμως, το διχαστικό -εμφυλιοπολεμικό θα μπορούσε να πει κανείς- παραλήρημα βάζει σε σκέψεις. Φανταστείτε λέει να κερδίσει η ΝΔ της επόμενες εκλογές. Και φανταστείτε αντιπρόεδρός της να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Φανταστείτε…

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author 

 iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
COMPOSITE-1.jpg
Εκδρομή στην Νότια Ρόδο, του Βαγγέλη Παυλίδη
-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.jpg
Ένας φόνος, μια καταδίκη, του Βαγγέλη Παυλίδη
Τα γενέθλια και ο Boris Vian – The birthday and Boris Vian, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.