ΕΥ ΖΗΝ

Νέα βράβευση του Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa από την TUI Nordic – Στα 10 δημοφιλέστερα της Ευρώπης [εικόνες]

J6J0255-1.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J6J0255-1.jpg 

 

 

 

Βράβευση του Ξενοδοχείου Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa από την TUI Nordic

 


Το Ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση της TUI, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στα πλαίσια της έκθεσης WTM.

 

Το βραβείο απονεμήθηκε από την TUI Nordic στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του προγράμματος τους μεταξύ των οποίων και το Atrium Platinum.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος.Γεώργιος Ματσίγκος.

 

Η TUI είναι από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς με τους οποίους τα Ξενοδοχεία Atrium Hotels έχουν πολυετή συνεργασία.

 

Από το 2011 που άνοιξε το Ξενοδοχείο, έχει βραβευθεί από σειρά συνεργατών του όπως TUI UK, Jet 2 Holidays, TEZ Tours, Biblioglobus, Trivago, Booking.com, Hotels.com, Holidaycheck, Tripadvisor Travelers’ Choice και Zoover, συγκεντρώνοντας συνολικά δεκάδες βραβεία.

 

Το Atrium Platinum ανήκει στον όμιλο Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection, ιδιοκτησίας κκ.Χατζηκωνσταντίνου και Κωνσταντίνιδη που έχουν και τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, τα οποία βραβεύθηκαν πρόσφατα το μεν Atrium Palace ως Leading All Inclusive Resort στην Ελλάδα από τα World Travel Awards και το Atrium Prestige για το Sunny Heart Silver από τον Thomas Cook. Τα ξενοδοχεία βραβεύονται επί σειρά ετών από πολλούς Tour Operators και διεθνείς οργανισμούς.

 

Τα Atrium Hotels πάντα στοχεύουν στην ποιότητα και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών τους με ευγένεια, χαμόγελο και φιλοξενία από το άριστο προσωπικό που διαθέτει, εκπαιδεύοντας το συνέχεια και προσφέροντας κάτι διαφορετικό.

 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων ενδεικτικές της αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa:

SHARE
RELATED POSTS
Ανακοίνωση από το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου -Αναβολή βιβλιοπαρουσίασης
Σμάρω Σωτηράκη
Ερωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Μελεκούνια και Honey Bars στο “Big Apple”!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.