Πόρτα - Η Αλεξάνδρα και οι άλλοι

Νέα Σελήνη – Νέο ξεκίνημα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

Spread the love

Αστρολογικά φαινόμενα – Νέα Σελήνη – Νέο ξεκίνημα

 

Στις 25 Αυγούστου είχαμε ήδη την νέα Σελήνη στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου. Μια Σελήνη που βάζει τα πράγματα σε τάξη και δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Παλιές υποθέσεις που εκκρεμούν, ξεκαθαρίσματα, μέσα και έξω, σχέσεις που δεν έχουν όνομα, αποκτούν… Η λογική είναι το πιο δυνατό μας όπλο για να χτίσουμε αυτά που τόσο καιρό επιθυμούσαμε.

 

 

Ο πλανήτης Ερμής, σαν κυβερνήτης της Παρθένου, εστιάζει την προσοχή μας σε γρήγορες κινήσεις, δοκιμάζει τις αντοχές μας και επικοινωνεί αυτά που τόσο καιρό ήταν κρυμμένα στα βάθη της ψυχής μας.

 

 

Όσο διαρκεί αυτή η νέα Σελήνη σχηματίζονται δυο όψεις που είναι εξίσου σημαντικές όσο και η διάρκειά τους.

 

 

Ο μαχητικός πλανήτης Άρης βρίσκεται σε Σύνοδο με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο και σε Τετράγωνο με την αισθαντική Αφροδίτη, η οποία με την σειρά της φιλοξενείται στον λαμπερό Λέοντα. Ότι επιθυμίες είχαν καταπιεστεί, βγαίνουν στην επιφάνεια και «φωνάζουν» για να πραγματοποιηθούν ή τουλάχιστον για να βρουν τον δρόμο τους, στο ταξίδι… να βρουν τον προορισμό τους. Αν δεν καταφέρουμε να «ονομάσουμε» τα θέλω μας, τότε το πιο πιθανό που μπορεί να συμβεί είναι να χάσουμε κάθε ευκαιρία για πραγματική ευτυχία.

 

 

Η Αντίθεση της νέας Σελήνης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στους ευαίσθητους, αλτρουιστές Ιχθύες, μας κάνει ευάλωτους στα όνειρα, στα λόγια και στις παρορμητικές εξομολογήσεις. Πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να αφήσουμε ότι μας φαίνεται «φανταστικό» στην άκρη. Να προσέξουμε τις παγίδες και να δώσουμε εξηγήσεις μόνο στον ίδιο μας τον εαυτό.

 

 

Όλοι μας θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Προσοχή στις παραπλανήσεις και στα ψεύτικα λόγια και τις υποσχέσεις που τα ακολουθούν.

 

 

Το φθινόπωρο ξεκινάει δυναμικά… ας είναι καλό για όλους μας !

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου- Τσίσσερ

SHARE
RELATED POSTS
Alexandra Karakopoulou - Zisser
Άνγκελα Μέρκελ: η ιντιβιντουαλίστρια, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Βιέννη: Συρτάκι, διπλωματία και κόκκινος άγγελος, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Μαρία Κάλλας: η δραματική ζωή μιας Ντίβας, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
7 Σχόλια
 • Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ
  31 Αυγούστου 2014 at 00:48

  Χρήστο !! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου !!! Όσο για το ζωδιάκι σου… έτσι γενικά ότι και να σου πω δεν νομίζω πως δεν το έχεις ξανακούσει.. αλλά όποιος φεύγει και δεν «κάθεται» δίπλα σου αφού ακούσει σε ποιον αστερισμό ανήκεις, σίγουρα αυτός θα χάσει !!!! φιλιά από Βιέννη !

 • Χρηστος Μαγγούτας
  30 Αυγούστου 2014 at 23:42

  Αλεξάνδρα — Χρόνια σου Πολλά πρώτα από όλα !!!

  Για τους Δίδυμους μπορείς να πεις κάτι καλό? Ετσι να το ακούσω για πρώτη φορά, να το τυπώσω και να το κορνιζάρω.
  Γιατί όταν λέω ότι είμαι δίδυμος γίνεται εκκένωση της περιοχής?

 • Β.Π.
  30 Αυγούστου 2014 at 11:03

  Αλεξάνδρα, έτσι που τα λές είναι! Πού τα ξέρεις; 🙂
  ο Θα

 • Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ
  30 Αυγούστου 2014 at 10:23

  Τζίνα μουυυυ !!! Σε ευχαριστώωω !!!!!

 • Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ
  30 Αυγούστου 2014 at 10:22

  Θα… θα απαντήσω… ( και φυσικά επιτρέπεται ο ενικός, τιμή μου και χαρά μου !! ) οι Ιχθύες από την φύση σας έχετε ιδιαίτερη «επαφή» με την ευαίσθητή σας πλευρά αλλά κυρίως αισθάνεστε κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένοι με όλο τον κόσμο… και φαντάζεστε και έναν δικό σας κόσμο, που τις περισσότερες φορές σας απογοητεύει κατά βάθος.. όμως πραγματικά… δεν βαριέσαι, αυτά είναι και τα ωραία 😉

 • Β.Π.
  30 Αυγούστου 2014 at 08:36

  Αχ, Αλεξάνδρα (μου επιτρέπεις τον ενικό, ε), κι εγώ που είμαι Ιχθύς και μ’αρέσουν τα όνειρα, τα “φανταστικά” και οι παρορμητικές εξομολογήσεις που λες, τι να κάνω; Πώς να προσέξω τις παγίδες; Δεν βαρυέσαι… όπου μας βγάλει ο δρόμος 🙂
  ο Θα

 • Τζίνα Δαβιλά
  30 Αυγούστου 2014 at 08:02

  πολύχρονη και λαμπερή πάντα, Αλεξάνδρα μου!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.