Ανοιχτή πόρτα

“Νέα Σελίδα” για τον Κυριακάτικο τύπο με την εγγύηση των εκδόσεων Λιβάνη, της Τζίνας Δαβιλά

Τζίνα Δαβιλά

Pane di capo – Πηγές Καλλιθέας

Pane di capo  

delivery: 224100-3600 

 

Νέα σελίδα στην αισθητική της Κυριακάτικης Εφημερίδας, νέα σελίδα και στην ολοκληρωμένη ενημέρωση με την υπογραφή του Εκδοτικού Οίκου Λιβάνη.

«Νέα Σελίδα» βαπτίστηκε η άρτι αφιχθείσα Κυριακάτικη Εφημερίδα και που φέρει την εγγύηση της υπογραφής Διεύθυνσης του Παναγιώτη Παναγιώτου [Παν-Παν] και Χρήστου Μαχαίρα και την παρουσία καλών συναδέλφων. Με καλό χαρτί, εύκολη διάταξη θεματολογίας που αγγίζει τις πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικές εξελίξεις, αλλά δίνει βαρύτητα και στον Πολιτισμό, τις Τέχνες, την ψυχαγωγία, τον κόσμο των ιδεών και της σκέψης, η «Νέα Σελίδα» φιλοδοξεί να κερδίσει τις νεαρές ηλικίες που αποποιούνται της επαφής με το χαρτί.

Προοδευτική ως προς την αισθητική αλλά και την αντίληψη καθώς έχει ήδη ενστερνιστεί την άποψη «Προοδευτικό είναι το Αληθές».

Είχα πολύ καιρό να ξεφυλλίσω με χαρά εφημερίδα. Την βρήκα πολυσυλλεκτική, με καθαρές και σαφείς γραμμές σχεδιασμού, εύκολη στην ανάγνωση ή στην επιλογή των θεμάτων που με ενδιέφεραν και το κυριότερο: βρήκα στοιχεία προσμονής για το επόμενο κυριακάτικο φύλλο. Τα «Ιδεογράμματα». Ένα σαλόνι πολυτελές, αναπαυτικό, σκεπτόμενο, ανακουφιστικό, ενημερωτικό και απολύτως διαχρονικό. Ένα εξαιρετικό οκτασέλιδο.

Επιπλέον σε ειδικό ένθετο οι βιβλιοπροτάσεις του εκδοτικού Οίκου Λιβάνη που είναι και ο εκδότης της εφημερίδας.

Και κάτι τελευταίο: το βιβλίο που συνόδευσε την ενισχυμένη αγορά της εφημερίδας ήταν «Το λάθος αστέρι» του John Green. Από τον εκδοτικό Οίκο Λιβάνη. Και κάθε Κυριακή ένα επιλεγμένο βιβλίο θα ενισχύει την προσωπική μας βιβλιοθήκη.

Καλή Διαδρομή στη «Νέα Σελίδα». Χαίρομαι που το πρώτο της φύλλο, στις 11 Ιουνίου 2017 με κέρδισε και με έβαλε σε διαδικασία αναμονής του επόμενου.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

 iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Σκίτσα εξ Αμερικής: Ενότητα “Μόνο στην Ελλάδα”, του Γιώργου Σαράφογλου
«Μονάδες» πίστωσης και χρέωσης, του Ηλία Καραβόλια 
4599071349_451540282a_z.jpg
Δοκίμιο περί ανθρώπινης βλακείας, του Cipolla Carlo

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.