Ανοιχτή πόρτα Κινηματογράφος - Θέατρο

«Η παράσταση συνεχίζεται»  Μια παράσταση με πολύ  γέλιο και εκπλήξεις από τον Θεατρικό Όμιλο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Spread the love

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ο θεατρικός όμιλος των Εκπαιδευτηρίων “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ”, παρουσιάζει το έργο “Η παράσταση συνεχίζεται” (Play On) του Αμερικανού Κωμωδιογράφου Rick Abbot σε διασκευή-σκηνοθεσία Μυρσίνης Λενούδια.
Είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το θέατρο. Ο συγγραφέας με ευφυή ευρήματα και… πολύ γέλιο αποκαλύπτει στον θεατή την αθέατη πλευρά του θεάτρου. Σκηνοθέτης και ηθοποιοί ενός θιάσου στην πρoσπάθειά τους να ανεβάσουν ένα αστυνομικό έργο εποχής μιας… πρωτοεμφανιζόμενης συγγραφέως που… αλλάζει συνεχώς το κείμενο οδηγούνται σε σκηνές απείρου γέλιου… και χάους. Απρόβλεπτες καταστάσεις, λάθη και παραλείψεις τινάζουν στον αέρα τις πρόβες και… την πρεμιέρα της παράστασης. Ανάμεσα στις 3 πράξεις του έργου εκπλήξεις “Quest Stars” όπως μοναδικά το θέατρο στην εκπαίδευση γνωρίζει να αναδεικνύει δημιουργικά και να μετουσιώνει θεατρικά.
Σκηνικά: Ανδρομάχη Μπατζούκη
Φωτισμοί: Σπύρος Ατσικνούδας
Αφίσα-πρόγραμμα: Γεωργία Καζούλλη
Είσοδος: 5€
Εισιτήρια προπωλούνται στις γραμματείες των Εκπαιδευτηρίων “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” και “ΡΟΔΙΩΝ άθλησις”.

SHARE
RELATED POSTS
Απλά μαθήματα ιστορίας της οικονομίας, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Σκίτσα εξ Αμερικής: Η “Χρυσή Αυγή” της Πατρίδας…(Μέρος 1ο), του Γιώργου Σαράφογλου
Σε κείνους που φεύγουν…, του Πάνου Βενέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.