Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

Mr. Executive!, by George Sarafoglou – Ο κ. Εκτελεστικός!, του Γιώργου Σαράφογλου

Επισκεφθείτε τη νεά ιστοσελίδα μας

visit our new web site

GREEK RESTAURANT – NEW YORK 253-17 NORTHERN BLVD www.georgesgreekislands.com

Γιώργος Σαράφογλου

President Joe Biden has taken 30 executive actions in three days

In his first three days in office, Biden issued 30 executive orders, presidential memoranda and agency directives, primarily focused on addressing the Covid-19 pandemic and undoing former President Donald Trump’s actions. Ten of Biden’s executive actions directly reverse Trump’s policies.

Στις πρώτες 3 ημέρες της προεδρίας του, ο Τζο Μπάιντεν έχει υπογράψει περισσότερες εκτελεστικές εντολές, διατάγματα και δράσεις από οποιονδήποτε άλλο αμερικανό πρόεδρο στην ιστορία.

Για την ακρίβεια υπέγραψε μέτρα για την ανακούφιση απο την πανδημία, ταξιδιωτικές οδηγίες για όσους θέλουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, επανέφερε την Αμερική στην Συμφωνία του Παρισιού για την Κλιματική Αλλαγή και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έκανε άρση της απαγόρευσης που είχε θέσει ο Τραμπ σε ταξιδιώτες από ορισμένες μουσουλμανικές χώρες, σταμάτησε την χρηματοδότηση του τείχους, πέρασε διατάγματα για την εξάλειψη φυλετικών διακρίσεων και επίσης ελευθέρωσε τους στρατιώτες στο να αυτοπροσδιορίζονται ανοικτά όσο αφορά το φύλο τους χωρίς να τους αποπέμπουν όπως γινόταν επι Τραμπ.

Με το κογκρέσο μοιρασμένο θα υπάρξουν παρά πολλές από αυτές τις εκτελεστικές εντολές/δράσεις για να μπορέσει η κυβέρνηση των Δημοκρατικών να αλλάξει πολλά από τα κακά για το κράτος και την κοινωνία του Τραμπ και να επαναφέρει την Αμερική εκεί που πρέπει.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Πορεία με τσακισμένα τα φτερά, του Δημήτρη Κατσούλα
Ό,τι δεν λύεται, κόπτεται (μέρος τελευταίο), του Αλέξανδρου Μπέμπη
Τα λόγια και οι φωνές, οι τόσο εκκωφαντικές, των νεκρών…, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.