Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο και το 7ο Ετήσιο Συνέδριο Destination Wedding Planners στις 17 Σεπτεμβρίου 2019

Spread the love

 


17 Σεπτεμβρίου 2019, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική πλατφόρμα για τους γαμήλιους προορισμούς θα φιλοξενηθεί το 2020 στην Ελλάδα. Το Mitsis Alila Resort & Spa, που βρίσκεται στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου, κέρδισε το διαγωνισμό και θα είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP), που θα πραγματοποιηθεί 1 έως 3 Απριλίου του 2020. Στο ultra-all-inclusive, 5* ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa θα παρευρεθούν πάνω από 500 ειδικοί στους πολυτελείς γάμους από περισσότερες από 70 χώρες, με στόχο να αναδείξουν τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία των γάμων, τους κορυφαίους προορισμούς, τους χώρους διοργάνωσης, τους δημιουργικούς συνεργάτες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για να έρθουν σε επαφή και κυρίως, να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Το πολυτελές και πολυβραβευμένο Mitsis Alila Resort & Spa, γνωστό για την όμορφη τοποθεσία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τη διεθνή γαστρονομία και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για γαμήλιες και άλλες πολυτελείς εκδηλώσεις. Για τη φιλοξενία των ειδικών στον κλάδο των γαμήλιων προορισμών το 2020, ο κ. Λευτέρης Τσουκαλάς, Γενικός Διευθυντής του Mitsis Alila Resort & Spa, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Συνέδριο DWP στο Mitsis Alila Resort & Spa! Είναι μεγάλη τιμή που το ξενοδοχείο μας, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, τις εγκαταστάσεις, το επίπεδο των υπηρεσιών και τη συνολική του ατμόσφαιρα, έχει επιλεγεί ως ο Επίσημος Διοργανωτής – Συνεργάτης για το 7ο Ετήσιο Συνέδριο DWP τον ερχόμενο Απρίλιο. Υποσχόμαστε να φιλοξενήσουμε ένα πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο Συνέδριο Γάμου!

Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς, ενώ η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, το απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον, η εκθαμβωτική φυσική ομορφιά και οι υπέροχες παραλίες έχουν αναδείξει τη Ρόδο ως τον ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση γάμων. Τα ελληνικά νησιά απολαμβάνουν πάνω από 3.000 ώρες ηλιοφάνειας ετησίως, αναδεικνύοντας έτσι τα πανέμορφα τοπία τους και το φυσικό τους πλούτο. Από το 2015, η ελληνική βιομηχανία γάμου αναπτύσσεται διαρκώς, με μεγέθη που ξεπερνούν τα 80.000 δολάρια μόλις σε ένα χρόνο. Έχοντας αναδειχθεί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση παγκοσμίως, αδιαμφισβήτητα η διοργάνωση του συνεδρίου θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Ελλάδας στη βιομηχανία γάμων και εκδηλώσεων.

Με στόχο την ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής νησιώτικης εμπειρίας και τη διεθνή προβολή του ξενοδοχείου ως κορυφαίο γαμήλιο προορισμό, προσφέροντας πλήθος δραστηριοτήτων και εμπειριών, τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία, τα 314 πολυτελή δωμάτια, τα 8 εστιατόρια πολλαπλών επιλογών, τα 5 bars αλλά και τις ανέσεις διεθνών προδιαγραφών, το Mitsis Alila Resort & Spa υποδέχεται τη συνεργασία με το Συνέδριο DWP με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. “Το Συνέδριο DWP συγκεντρώνει τους κορυφαίους διοργανωτές γάμων, δημιουργικούς συνεργάτες και προμηθευτές παγκόσμιας εμβέλειας από 70 διαφορετικές χώρες και αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μας,  που φιλοδοξούμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα ως τον απόλυτο προορισμό γάμου σε διεθνές επίπεδο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνδέσουμε την ομορφιά και την αυθεντική φιλοξενία της χώρας μας, καθώς και τη μοναδική εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας με αξέχαστες εμπειρίες για το γάμο σας”, αναφέρει ο κ. Λευτέρης Τσουκαλάς.

Το συνέδριο DWP είναι γνωστό για τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει στους συμμετέχοντες, οπότε το να έχει έναν άψογο Συνεργάτη Φιλοξενίας, είναι υψίστης σημασίας για την αξία του brand που πρεσβεύει. Σχολιάζοντας την επιλογή του Mitsis Alila Resort & Spa για τη φιλοξενία του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου DWP, ο κ. Ackash Jain, Διευθυντής της QnA International, διοργανώτριας αρχής του Συνεδρίου DWP, λέει: “Όλοι εμείς στο Συνέδριο DWP είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα για το 7ο Ετήσιο Συνέδριο μετά την εναρκτήρια έκδοσή του που είχε φιλοξενηθεί πάλι εκεί. Αυτή τη φορά, έχουμε την ιδιαίτερη ευχαρίστηση να καλωσορίσουμε το Mitsis Alila Resort & Spa ως Επίσημο Συνεργάτη του Συνεδρίου DWP. Εργαζόμαστε συνεχώς για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για όλους τους ειδικούς στο χώρο του γάμου παγκοσμίως  που επισκέπτονται κάθε χρόνο το συνέδριο σε ένα νέο προορισμό για να συζητήσουν τις τάσεις και να ενισχύσουν την ανάπτυξη της πολυτελούς βιομηχανίας των γαμήλιων προορισμών, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Συνεδρίου βρίσκεται στο διεθνές πελατολόγιο που προσελκύει για την εδραίωση διεθνών συνεργασιών, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών μάρκετινγκ. H Ελλάδα ήταν πάντα ένας κορυφαίος προορισμός γάμου για τα ζευγάρια. Η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε σχετικά με την επιλογή του προορισμού είναι εντυπωσιακή και πραγματικά ανυπομονούμε να αναδείξουμε τα καλύτερα στοιχεία της βιομηχανίας γάμου, καθώς και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει ένα από τα καλύτερα all-inclusive θέρετρα, η απόλυτη επιλογή μεταξύ των γαμήλιων προορισμών.

Το Συνέδριο DWP θα προβάλει περαιτέρω τις παγκόσμιες προοπτικές του τομέα του γάμου με εστιασμένες επιχειρηματικές συναντήσεις και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δικτυωθούν και να αναπτύξουν δημιουργικές συνεργασίες. Σε συνδυασμό με το Συνέδριο, θα πραγματοποιηθούν και τα 2α Ετήσια Βραβεία DWP ACE, που στοχεύουν να αναδείξουν την εξαιρετική δουλειά και τις νέες πρωτοβουλίες των ειδικών του κλάδου, που έχουν αναπτύξει δραματικά τις δραστηριότητές τους και είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των τελευταίων τάσεων στο χώρο των πολυτελών γάμων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσεχή διοργάνωση του Συνεδρίου DWP, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.destinationweddingcongress.com

SHARE
RELATED POSTS
κ.Καμπουράκη, με τις αυθαίρετες ενέργειες & εμμονές σας, εμπλέκετε τον Δήμο Ρόδου σε μακροχρόνιους μπελάδες, του Φώτη Χατζηδιάκου
Απονομή πιστοποιήσεων ξένων γλωσσών από τα Εκπαιδευτήρια “Ροδίων Παιδεία” – Φωτογραφίες
Η «Ρόδος η Φιδούσα», του Τάσου Μπάρλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.