Πόρτα στη Ψυχολογία

Μια σταγόνα γυναίκας, χίλιοι άνδρες!, του Θάνου Ασκητή

Spread the love

Δρ Θάνος Ασκητής, Καθηγητής Ψυχιατρικής EUC,  Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

H γυναίκα είναι ένα σκέτο βασανιστήριο στη ζωή του άνδρα, που όμως του αρέσει τόσο πολύ! Από το μήλο της πονηρής Εύας μέχρι το «δεν μου κάνεις, είσαι λίγος πάω στον επόμενο», η γυναίκα έχει κάνει τόσα πολλά λάθη, όσα και σωστά που πάντα θα αποτελεί ένα ιδιόστατο πρόσωπο με πολλά πρόσωπα.

Οι κοινωνίες την δοξάσανε, άλλωστε γεννήθηκαν από αυτήν, οι άνδρες την ποθήσανε, άλλωστε το γυναικείο σώμα ταυτίζεται με την απόλυτη ηδονή και τα παιδιά την υμνήσανε, αφού το θηλυκό στήθος της τους δίνει γάλα και ζωή. Αδιαμφισβήτητα σκληρή και λογική, σχεδιάζει τις δράσεις της μπροστά στον μπουνταλά άνδρα, του κλέβει το πουλί, του γεννάει ένα παιδί και τον τελειώνει όταν αυτός κοιτάει μόνο το μπαλκόνι!

Γυναίκα, βασίλισσα της ζωής! 

Το έχεις ανάγκη να αποδείξεις ότι τα αρσενικά ανταγωνίζονται μπροστά στα σκέλια σου και οι άνδρες ξεγυμνώνουν την επιθετικότητά τους για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσε την ημέρα σου, όχι μόνη. Είσαι έξυπνη για να έχεις έναν σύντροφο, είσαι ισχυρή για να τον εξουσιάζεις, είσαι μοιραία για να τον βάζεις μέσα σου.

SHARE
RELATED POSTS
Πώς θα αναπτύξουμε τη συναισθηματική νοημοσύνη σε μας και τα παιδιά μας – Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρόδου
The psychology of narcissism, by W. Keith Campbell (video)
Το ποντικάκι, της Νάνσυ Ψημενάτου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.