Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Κώστας Ηλιάκης: «Ένας Ήρωας στον ουρανό της Καρπάθου»: ζωγραφικός διαγωνισμός

Spread the love

Διαγωνισμό Ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί σε μαθητές Δημοτικού Καρπάθου και Χανίων με τίτλο: «Ένας Ήρωας στον ουρανό της Καρπάθου», όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου στο πλαίσιο των φετινών τιμητικών εκδηλώσεών εις μνήμη του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

 

Στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος οι μαθητές της Δ’ και Ε’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων Καρπάθου και Χανίων.

 

Σκοπός της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στην υψηλή αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

 

Τα έργα που θα φιλοτεχνήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες στον ελεύθερο χρόνο τους –μέχρι και τις 15/05- θα πρέπει να είναι σε χαρτί Α4. Τα χρώματα μπορούν να είναι ή ξυλομπογιές, ή μαρκαδοράκια, ή μολύβι ή και στυλό. Μπορεί επίσης η ζωγραφική να εμπεριέχει κείμενο ή ποιηματάκια των παιδιών. Δεν ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό μέρος, όσο η ελεύθερη έκφραση και η συμμετοχή τους.

Όλα τα έργα που θα συγκεντρωθούν, θα αξιοποιηθούν κατάλληλα, αλλά και θα αποτελέσουν μελλοντική γέφυρα ανάμεσα στα παιδιά της Καρπάθου και των Χανίων, στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο Δήμων που ήδη υφίσταται.

Να σημειωθεί ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων «Ηλιάκεια 2015».

SHARE
RELATED POSTS
Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης & εικαστική αναβίωση του Μεσαιωνικού Δράκου της Ρόδου – 45 χρόνια RODOS PALACE – εικόνες
kxhc_jghl.jpg
Kι άλλη βράβευση για το “Ροδίων Παιδεία” σε ραδιοφωνικά μονοπάτια: «Το σχολείο που ζήσαμε – Το σχολείο που ονειρευόμαστε»
95 ΑΔΤΕ: Υπτγος Νικόλαος Φλάρης: “Παναγιά Συστρατηγός & Νικοποιός στους αγώνες της πατρίδας μας”-Η ομιλία του Δκτη στα Θυρανοίξια του Ναΐσκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.