Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Κ.Τ.Ε.Ο. Δανειστών, του Βαγγέλη Παυλίδη

1.jpg

Στην αγωνία της να επιβιώσει η συν-κυβέρνηση έχει επενδύσει στην τελευταία της ελπίδα -την έξοδο απο το μνημόνιο.

Έτσι πιστεύει πως θα μα πείσει πως έχει κάνει καλή δουλειά κι πως απο εδώ κι εμπρός θα πλέουμε με ούριο άνεμο σε πελάγη ευτυχίας.

Επέλεξα ορισμένα σχόλια απο τον σημερινό -χθεσινό- τύπο, σκόπιμα και κατά κυριώτερο λόγο τον φιλοκυβερνητικό. Τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα. Νομίζω;

1.jpg

 

“Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία υποχωρεί κάτω από τις 900 μονάδες, μετά από δεκαπέντε συνεδριάσεις. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:00, διαμορφώνεται στις 898,42 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,33%…”

ΕΘΝΟΣ

“Με την…πλάτη στον τοίχο βρίσκεται για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση που καλείται μέσα στο ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα των επομένων τεσσάρων εβδομάδων να εκπληρώσει στο σύνολό τους τα προαπαιτούμενα που απορρέουν από τη συμφωνία με τους πιστωτές…”

ΤΟ ΒΗΜΑ

“Χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα αρχίζει η πρώτη από τις κρίσιμες εβδομάδες έως το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου…”

ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ

“Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την αρχική στήριξη που είχε δείξει στο ελληνικό σχέδιο για έξοδο στις αγορές, ώστε να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, άλλαξε άρδην τη στάση της, ξεκαθαρίζοντας στο μέγαρο Μαξίμου ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποδεχθεί τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο την υπογραφή νέου Μνημονίου…”

EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

“Η διευθέτηση που προωθεί για την Ελλάδα το Eurogroup, με την παροχή από τον Eυρωπαϊκό Mηχανισμό Σταθερότητας μίας προληπτικής πιστωτικής γραμμής, περνά μέσα από την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, δηλώνει ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ…¨

ΤΑ ΝΕΑ

 

Βαγγέλης Παυλίδης

η ιστοσελίδα του


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ντίσνεϋ, Ρήγκαν, Μακάρθυ – Disney, Reagan, McCarthy, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Ο χορός στην έβδομη τέχνη, του Βαγγέλη Παυλίδη
Πρωτομαγιά, του Βαγγέλη Παυλίδη – May Day, by Vangelis Pavlidis

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.