Το σχόλιο της ημέρας

Η χώρα που ταιριάζει του Π. Καμμένου, της Τζίνας Δαβιλά

 

 

 

 

 

Τζίνα Δαβιλά 

 

 

 

 

 

 

 

Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

15941349_1420075508036592_284809288970237069_n.jpg

 

kammenos-elikoptero-600x400.jpg

 

Πριν από λίγες ημέρες ένας οδηγός 394 σελίδων μοιράστηκε στους δημότες της Κιουτάχειας της Τουρκίας. Έχει τίτλο «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή» και αφορά στη συνταγή για επιτυχημένο και ευτυχισμένο γάμο. Μεταξύ των οδηγιών προς νυμφευμένους –που επιτρέπεται να μπουν στο γάμο μετά την ηλικία των δέκα χρόνων- το θαυματουργό βιβλιαράκι του δήμου Κιουτάχειας συμβουλεύει τις γυναίκες να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης αλλά να είναι παθιασμένες, ισχυρίζεται ότι η πολυγαμία δημιουργεί υγιή «ανταγωνισμό» μέσα στον γάμο, ενημερώνει τους άνδρες πως όταν δέρνουν τις γυναίκες τους, υπενθυμίζουν ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι κι αυτό κάνει καλό στις γυναίκες, ότι είναι αναφαίρετο αλλά και επιβεβλημένο το δικαίωμα του ξυλοδαρμού προς τη σύζυγο, ότι μετά τον ξυλοδαρμό η γυναίκα οφείλει να ντυθεί προκλητικά και να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον σύζυγο και ένας σωρό άλλους παραλογισμούς. Αντίστοιχους, λόγου χάρη, με τη σουλτανική συμπεριφορά του Ερντογάν που βασανίζει όποιον διαφωνεί μαζί του, ζητεί τους πραξικοπηματίες στην χώρα του για να τους αποτελειώσει και τινάζει στον αέρα οποιαδήποτε διεθνή συνθήκη Ειρήνης και Φιλίας των Λαών επιβεβαιώνοντας την παροιμία ότι ο λύκος τρίχα αλλάζει, γνώμη δεν αλλάζει. 

 

Η συμπεριφορά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου «κουμπώνει» εξαιρετικά με το δεσποτισμό της Τουρκίας. Συλλήψεις επι συλλήψεων μόνο γιατί αν ζούσε αλλού θα τους τσάκιζε τα κόκκαλα. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ Κρήτης του ζητεί να αποσύρει τις μηνύσεις. Ο ίδιος ανένδοτος! Η δικομανία του για τη δήθεν θιγμένη του υπόληψη είναι το περιτύλιγμα μιας αυταρχικής, μονόχνωτης, αλαζονικής, δεσποτικής προσωπικότητας που μπορεί να ευδοκιμήσει στην τουρκική νομοθεσία, αλλά η Δημοκρατική Ελλάδα που ακόμα σέβεται τον πλουραλισμό δεν προστατεύει με φτερά αγγέλου τον Καμμένο που μόνος τους καίγεται εν καμίνω.

 

Απροστάτευτος και από τον κατακαημένο ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα και στην τραγελαφικότητα της στρατιωτικής ένδυσης της κυρίας του κυρίου δεν μπήκε καν στον κόπο να του πει: «Πού πας μωρέ Πάνο; Να μας κάψεις όλους;»

 

 “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”. Σοφές αρχαιοελληνικές παροιμίες!

 

373x540_9fe0793ca9c58f351c83d8d1d670fa60.jpg

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Στα ίχνη του γκρίζου ρινόκερου, του Πάνου Μπιτσαξή
Τριάντα μέρες with ΝΟ ΕΜΒRYO, του Κωστή Α. μακρή
42352_0.JPG
15-3-2017: Σχολιασμοί επί θύραις [iPorta.gr]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.