Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Η μυστική, χαμερπής και χυδαία έξις, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis

 

Vangelis Pavlidis

  

 

 

 

 

 

 

 

Βαγγέλης Παυλίδης

 

 

 

 

 

avnanismos.jpg

 

Επιτέλους, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω πως μετά από μακρές, επίμονες και επίπονες έρευνες δόθηκε απάντηση σε μια πολύ παλιά απορία μου – ίσως και δική σας: Γιατί εμείς οι Έλληνες αποκαλούμε ο ένας τον άλλο “μ@λ@κ@” ή “μ@λ@κω” στο θηλυκό (το έχω ακούσει κι αυτό); Είμαστε άραγε άπαντες μ@λ@κες ως λαός και σε ποιόν βαθμό; Γιατί πώς δικαιολογείται το ότι κανείς μας δεν φέρνει αντίρρηση, δεν διαμαρτύρεται και δεν φωνάζει “Εγώ δεν είμαι μ@λ@κας, ρε μ@λ@κ@!”

 

Τέρμα λοιπόν οι απορίες.Έχω ανά χείρας πολυτιμότατον εγχειρίδιον,επιστημονικόν πόνημα βαρύγδουπο, που λύνει όλες μου τις απορίες, ελπίζω και τις τυχόν ανάλογες δικές σας. Παραθέτω το εξώφυλλο ως εικόνα για να μην υπάρχει αμφιβολία για το κύρος και την αξιοπιστία των πηγών μου.

 

Τώρα που είδατε τον τίτλο θα μου επιτρέψετε μερικά μικρά αποσπάσματα απο τις 50 σελίδες του προκειμένου να αντιληφθούμε το βάθος, ύψος και πλάτος ενός προβλήματος σωματικής μα και ψυχικής υγείας, που ξεφεύγει απο τα όρια του ατομικού και μας εγγίζει πια ως έθνος. Αντιγράφω:

 

“… Όλοι λίγο πολύ γνωρίζομεν την μυστικήν, χαμερπή και χυδαίαν έξιν, η οποία επι των ημερών μας μαραίνει και δεκατίζει την νεότητα, προσβάλλει την ζωήν εις την πηγήν της, καταργεί την οικογένειαν, και απειλεί το μέλλον της κοινωνίας… Tην έξιν αυτήν καταδικάζει όχι μόνον η θρησκεία και η ηθική αλλά και η επιστήμη…

 

Τι είναι αυνανισμός; ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ είναι η βδελυρά και ολέθρια συνήθεια, καθ’ ήν τα έξω γεννητικά όργανα ερεθίζονται τεχνητώς είτε δια της χειρός, είτε δι εργαλείων, είτε απλώς δια της φαντασίας επι σκοπώ γενετησίου διεγέρσεως ή και ικανοποιήσεως της γενετησίου ορμής. Συνώνυμα πάμπολα έχουν δοθεί κατά καιρούς εις την λέξιν “Αυνανισμός”. Ελληνιστί είναι γνωστές αι λέξεις “δέφεσθαι” των αρχαίων, και “μαλακία” των εκκλησιαστικών συγγραφέων…”
Δεν θα σας κουράσω φίλοι με περισσότερες λεπτομέρειες, μα θα πάω κατ’ ευθείαν στο ψητό επανερχόμενος στην αρχική μου απορία: “Είμαστε πράγματι μ@λ@κες ως λαός; Και, αν ναι, είμαστε άραγε σε τέτοιον βαθμό που να διακαιολογείται το οτι κανείς μας δεν φέρνει αντίρρηση, δεν διαμαρτύρεται όταν έτσι τον αποκαλούν;” Τι μας λέει ο κύριος επιστήμων;

 

Ιδού:

 

“… Οποία είναι η συχνότης και η διάδοσις του αυνανισμού παρ’ ημίν; Η επαγγελματική μας πείρα… μας δίδουν το δικαίωμα να ανακοινώσωμεν δημοσία ότι ο αυνανισμός είναι ευρύτατα διαδεδομένος παρ’ ημίν και αριθμεί δυστυχώς θύματα απειράριθμα μεταξύ της ελληνικής νεολαίας. Εις μίαν συγκέντρωσιν είχα την τόλμην να χαρακτηρίσω την χώραν απέραντον πεδίον αυνανιστών. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν ενέχει καμμιάν υπερβολήν…”

Να το λοιπόν! “Απέραντον πεδίον αυνανιστών” η χώρα μας, χωρίς υπερβολή. Ο εστί μεθερμηνευόμενον “Μια χώρα όλο μ@λ@κες”. Αυτά δια στόματος του κυρίου Μ. ΜΩΫΣΕΙΔΟΥ, Ιατρού, Διευθυντού του Περιοδικού ΥΓΕΙΑ, μέλους αντεπιστέλλοντος της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας Παρισίων, της Association des Gynecologues de la Langue Francaise και της Γαλλικής Εταιρείας της Ευγονικής. Όχι παίζουμε. Και μην τολμήσει να διαμαρτυρηθεί κανένας πια. Αυτοί είμαστε.

Μόνο μια μικρή συμπλήρωση θα κάνω στις διαπιστώσεις του κύριου Μωϋσείδου, Ιατρού. Τα θύματα της χαμερπούς, χυδαίας, βδελυράς και ολέθριας συνήθειας δεν είναι απλά και μόνο “απειράριθμα μεταξύ της ελληνικής νεολαίας”. Πάμπολλα τέτοια “θύματα” υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις τάξεις, της τάξεως των πολιτικών γενικότερα μη εξαιρουμένης.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Lachania, Lahania, Laxania, του Βαγγέλη Παυλίδη
Σκίτσο: Βαγγέλης Παυλίδης
Κυρίες και κύριοι βουλευτές “Παρών”, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.