Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

I am sharing “Η ομορφιά στις μικρές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις” with you, της Δέσποινας Γρηγοριάδη

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

Pane di capo στις Πηγές Καλλιθέας-

 

 

Τις περισσότερες φορές χανόμαστε, στις τόσες επιλογές για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Η πλειοψηφία ξενοδοχείων, είναι αμέτρητες πλέον, και η εξυπηρέτηση καλύπτει κάθε γούστο και προτίμηση που έχει ο κάθε ένας. Οι ιστοσελίδες γεμάτες από υπέροχες κρατήσεις, που μπορείς να κάνεις στα διάφορα πακέτα, που σου προσφέρει, μέσα από τις σύγχρονες οθόνες που επιλέγεις τα πάντα . Αρκεί να σ’ ελκύσει αυτό που αναζητάς. Για τις στιγμές που θες να χαλαρώσεις και να μείνουν αξέχαστες μέσα στην καρδιά σου. Δεν αρκεί μόνο η χώρα, η πόλη, το νησί που ψάχνεις ή επιθυμείς να πας . Ακόμα και  πού θα κάνεις τη διαμονή σου, όπως και να έχει κάτι θα βρεις, και σίγουρα θα είναι διαφορετικά πέρα από κάθε, άλλη φορά. Πλέον οι επιλογές είναι πολλές.

Έλα όμως που  η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και μι’ από της βασικές, είναι το περιβάλλον που θα σε καθοδηγήσει, και θα σε κρατήσει συντροφιά για όσα μείνεις. Την ανάγκη αυτή, οι περισσότεροι την γυρεύουμε όσο μαγευτικά και να είναι. Η προσήλωση προς τον πελάτη είναι από τα πιο σημαντικά. Γι’ αυτό πλέον, όλα τα σύγχρονα ανταγωνιστικά ξενοδοχεία που προσπαθούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς όσο μικρά και να είναι, περιέχουν πολλά, από εκείνα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει και στα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία, γι’ αυτό άλλωστε εδώ και πολύ καιρό υπάρχει και έχει προστεθεί το πλεονέκτημα σχολίων, από επισκέπτες τους. Η σύγκριση που, θα σε φέρουν όλο και πιο συγκεκριμένα κοντά τούς. Μέχρι να φτάσεις, να επιβεβαιώσεις την επιλογή σου. Ο κοινωνικός τουρισμός και η ανάπτυξη που έχει για την κάθε εγκατάσταση τής. Από πανσιόν, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ή μονάδες χτισμένες πάνω στον κεντρικό σημείο τής περιοχής, μέχρι πολυτελή συγκρότημάτα. Όλα αυτά μόνο καλές διακοπές, μπορούν να υποσχεθούν  κι ‘ ας έχεις παραμένει στην χώρα σού. Όπως αναφέρω παραπάνω. Η πιο βασική αρχή είναι η επικοινωνία στην εξυπηρέτηση, το άμεσο ενδιαφέρον, το ποσό οικεία θα νιώσεις από την πρώτη στιγμή. Στην εποχή αυτή όμως το να βρεις την ζεστασιά, στην διάρκεια της διανομής σου. Κάποιες φορές κρύβεται πίσω από τις μικρές ξενοδοχειακές επιχείρησης, που τις φροντίζουν, όλα τα μέλη τής οικογένειάς με μεράκι και αγάπη, άλλωστε η Ελλάδα την φιλοξενία και την οικογένεια την έχουν ψηλά.

Δέσποινα Γρηγοριάδη

SHARE
RELATED POSTS
Δημήτρης Κατσούλας
Κάθε πρωί στις ”εφτά ”, του Δημήτρη Κατσούλα
Για να μην σου τρώει τα σωθικά, της Αναστασίας Φωκά
Αγαπάω τον μπαμπά μου, όσο και τη μαμά μου! (Συνεπιμέλεια, τώρα!), του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.