Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Για τη θύμηση των τροχαίων, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

.jpg
Spread the love

.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου 

 

 

 

15126166_1502701489745156_817198887_o.jpg

 

Η τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου κάθε χρόνου αποτελεί ημέρα θλίψης. Αποτελεί ημέρα μνήμης των χιλιάδων ανθρώπινων ζωών που χάνονται ανεύθυνα και άδικα καθημερινά. Αποτελεί ημέρα αλληλεγγύης στις οικογένειες και στους συγγενείς που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και βιώνουν τις παράπλευρες συνέπειες των τροχαίων δυστυχημάτων. Αποτελεί, παράλληλα, ευκαιρία για αναστοχασμό, η οποία μας θέτει όλους ενώπιον των ευθυνών μας.

 

Απαιτείται συλλογική δράση, πρόληψη, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και προαγωγή οδικής συνείδησης για να αποτρέψουμε, να κερδίσουμε, και να συμβάλλουμε στη μείωση των θυμάτων της ασφάλτου, του πόνου και της δυστυχίας που αυτά προκαλούν.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΥΘΥΤΑ) Ρόδου και την Πρόεδρο της, κα. Ελένη Καρύδη, θύμα του πόνου τροχαίου ατυχήματος, για την πολυσχιδή και πολυσήμαντη δραστηριότητα της, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση των πολιτών για την οδική ασφάλεια, και στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα πληρώματα της τροχαίας, της πυροσβεστικής, των ασθενοφόρων, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι εργάζονται με ζήλο και αυταπάρνηση προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις αρνητικές συνέπειες των τροχαίων συγκρούσεων.

 

Ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίζει να είναι αρωγός και να υποστηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο την Δεκαετία Δράσης 2011-2020 για την Οδική Ασφάλεια, ώστε να σταματήσουμε να θρηνούμε άλλα θύματα.

 

Η Κυριακή της 20ης Νοεμβρίου 2016 ας είναι η αφετηρία για την ζωή!

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ” ευχαριστεί την Δώρα Παρδάλη-Σωτρίλλη
ΠΑΝΑΚΕΙΑ: “Σχέσεις ζωής” ξεκινάμε με Ρόμπερτ Ντε Νίρο, της Ντίνας Σιάγκα
Προνοιακά – Αναπηρικά Επιδόματα & προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης: Εξυπηρέτηση δημοτών σε ολόκληρο το νησί

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.