Αθλητικά/Αθλητισμό Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Κολοσσός Ρόδου H Hotels: Νέο Γήπεδο-Νέα Εποχή! – Αγορά εισιτηρίων διαρκείας

Spread the love

Νέο Γήπεδο-Νέα Εποχή!

O Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 της Βasket League.

Η νέα σεζόν θα αποτελέσει για την ομάδα μας ορόσημο, αφού εισέρχεται στο αγωνιστικό παρκέ με ανανεωμένα όλα τα δεδομένα: Ομάδα, παίκτες και προπονητικό team υψηλών ικανοτήτων, ενισχυμένο Διοικητικό Συμβούλιο και ένας νέος αγωνιστικός χώρος με υψηλές προδιαγραφές.

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας θα είναι το νέο μας «σπίτι».  Η σύγχρονη κατασκευή του γηπέδου, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε νέους και σύγχρονους χώρους για όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το θέαμα και είναι δίπλα στην Ομάδα μας σε κάθε βήμα της.

Η Οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels θέλοντας να τιμήσει τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας την Ομάδα, προσφέρει ειδικές τιμές (Early Bird) σε όλες τις κατηγορίες ξεκινώντας από την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ MONO με 90€

Επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές όλων των κατηγοριών μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2019 (σημείωση: η έκπτωση στο Early Bird παρέχεται με την εξόφληση του εισιτηρίου διαρκείας και μέχρι 7/9)

(επισυναπτόμενος πίνακας)

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 διαμορφώνονται ως εξής:

BASIC ΠΕΤΑΛΑ: 130 ευρώ – Τιμή early bird 90€

PREMIUM Θύρες 1-2-3-4: 200 ευρώ – Τιμή early bird 180€

GOLD: 400 ευρώ – Τιμή early bird 350€

Πολυθρόνες VIP 1η σειρά (νερό ή αναψυκτικό ή καφές, είσοδος στο VIP Lounge ): 1.000 € – Τιμή early bird 900€

Πολυθρόνες VIP 2η σειρά (νερό ή αναψυκτικό ή καφές, είσοδος στο VIP Lounge): 700 ευρώ/ανά πολυθρόνα – Τιμή early bird 600€

2 Κεντρικά Court Side Box Seats (θέση μέσα στο γήπεδο για 10 άτομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP): 4.500€/ ανά box – Τιμή early bird 4.000€

4 Πλαϊνά Court Side Box Seats (θέση μέσα στο γήπεδο για 5 άτομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP): 2.250€/ανά box-Τιμή early bird 2.000€

2 Σουίτες πλαινές (για 5 άτομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP): 2.000€/ανά σουίτα – Τιμή early bird 1.800€

2 Σουίτες κεντρικές  (για 9 άτομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP): 4.500€/ανά σουίτα – Τιμή early bird 4.000€

4 Εξώστες (για 9 άτομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP): 2.700€/ανά εξώστη – Τιμή early bird 2.400€

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Νέες κατηγορίες

Εισιτήριο Ανέργων/Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 70€ για τις Basic Πέταλα. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Εφηβικό εισιτήριο: Έφηβοι ηλικίας 15 έως 18 ετών (γεννημένοι από 1/1/2001 έως 31/12/2004)  έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους στην τιμή των 70€ για τις Basic (πέταλα) και στην τιμή των 120€ για τις Premium (Θύρες 1-2-3-4).

Εισιτήριο ΑΜΕΑ άνω του 67%: Αποκλειστικά για τις Basic θέσεις (ΠΕΤΑΛΑ) ΤΙΜΉ 50€ με την προσκόμιση του πιστοποιητικού αναπηρίας. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Εισιτήριο Ακαδημιών: Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους με έκπτωση 5% σε οποιαδήποτε κατηγορία επιθυμούν στην τιμή του Early Bird. Μετά τη λήξη της προσφοράς, θα παρέχεται έκπτωση 10% στις κανονικές τιμές των εισιτηρίων. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους στις Ακαδημίες του συλλόγου και να προσκομίζουν την ειδική βεβαίωση που θα τους δοθεί από τις Ακαδημίες.

 Οικογενειακά Εισιτήρια & Δωρέαν Εισιτήρια για Τρίτεκνους

Οι γονείς που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία του Μπάσκετ μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές που προσφέρονται μέσα από το οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας για τις Premium Θύρες 1-2-3-4 και για τα Basic πέταλα. Ο κάθε γονέας μπορεί να αγοράσει οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 90€ για τις Basic, ενώ η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 50€ και για το δεύτερο παιδί 25€. Για τις Premium Θύρες 1-2-3-4 η τιμή για κάθε γονέα είναι 160€, ενώ η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 50€ και για το δεύτερο 25€. Για το κάθε επόμενο παιδί και στις 2 κατηγορίες, η είσοδος είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα πρέπει να μην έχουν περάσει το 14ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες 1/1/2005 και μετά). Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, ταυτότητας και ΑΜΚΑ του κάθε κατόχου εισιτηρίου διαρκείας.

Σημ: Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για τις Πολυθρόνες, τα Box, τις Σουίτες, τους εξώστες και όλες τις νέες κατηγορίες, γίνεται αποκλειστικά από τα Γραφεία του Κολοσσού Ρόδου H Hotels.

Εταιρικά BOX Δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου σε εταιρίες που επιθυμούν ταυτόχρονα να διαφημιστούν, έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (mail: [email protected])

Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 10 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Κολοσσού Ρόδου H Hotels,  ενώ παρέχονται τα προνόμια των θέσεων VIP seats.

Στον επισυναπτόμενο πίνακα θα δείτε επίσης όλα τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ των φιλάθλων.

Στις παροχές του κάθε εισιτήριου διαρκείας θα περιλαμβάνεται για πρώτη φορά δωρεάν μετακίνηση για τους κατοίκους της Ρόδου (περιοχή Σαν Φραγκίσκο) από και προς το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας τις ημέρες των αγώνων.

Επίσης για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε 15 φιλάθλους ανά αγώνα στις κατηγορίες Basic και Premium (με κλήρωση), καθώς και με δήλωση συμμετοχής και σειρά προτεραιότητας για τους GOLD και VIP να παρακολουθήσουν πριν την έναρξη του κάθε εντός έδρας αγώνα ένα Scouting briefing από το προπονητικό team και μετά τον αγώνα ένα Post game review!

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας στη Basket League  και του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κάτοχοι των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ εφοδιάζονται τώρα με την ειδική αίτηση εισιτήριου διαρκείας από την ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS και θα παραλάβουν το αριθμημένο καρτελάκι τους, με barcode και στοιχεία, σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Ενημερώνουμε ότι η πληρωμή με κάρτα δεν είναι εφικτή προς το παρόν.

 ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ & ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

(Πλατεία Βρούχου 1, τηλ: 2241022261

Το ωράριο λειτουργίας είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 14:00

 Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να διαλέξουν από κοντά τις θέσεις τους μπορούν να επισκεφτούν το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας τις παρακάτω ώρες

Τρίτη και Πέμπτη 16:00 – 18:00

Σάββατο 11:00 – 13:00

 

SHARE
RELATED POSTS
“Ο Χορός της βροχής” εκδήλωση Νature of Art στο Πάρκο Ροδινιού
Ερώτηση από “ΣΥΜΜΑΧΙΑ”: «Κύριε Χρυσοχοΐδη η εταιρία σας ΡΟΔΟΓΚΑΖ λειτουργεί 3 χρόνια υπό καθεστώς ομηρίας από την Περιφέρεια; Ναι ή Όχι»
Ο Τριαντενός Ποταμός και τα Ξενοδοχεία της Ιαλυσού, της Σμάρως Καμπουράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.