ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9/5/2016 – 15/5/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

 

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230 

 

 

 

a4ba0951ce66f6f66fe2fb997e7105be_XL.jpg

 


ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, επιδιώκεις διακαώς την ασφάλειά σου, το να πατήσεις πιο γερά στη γη και να κάνεις μια σχέση που θα σου χαρίζει τη χαρά και την ηρεμία σου. Φαίνεται ότι θα φλερτάρεις και θα διασκεδάσεις αρκετά αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί θα είσαι πιο κτητικός/η του φυσιολογικού, πιο απόλυτος/η και άρα πιο ικανός/η να κάνεις σημαντικά λάθη.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα πιεστείς αρκετά με τον κίνδυνο να βγεις εκτός τόπου και χρόνου. Με τον ανάδρομο Άρη, θα έχεις πολλά νεύρα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει λάθη ή παρορμητικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν κι άλλα προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις τους. Όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο καλείσαι να βγεις, αποκτώντας περισσότερη συγκρότηση και μη αφήνοντας τίποτε στην τύχη του.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω και να μην κάνω σπατάλες γιατί μπορεί, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής που κινείται ανάδρομα, βρίσκονται στο ζώδιό σου και σου χαρίζουν το ρόλο του πρωταγωνιστή στο ερωτικό παιχνίδι. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία, ο οποίος από τη Δευτέρα θα κινείται και πάλι σε ευθεία πορεία, δείχνει κινητικότητα, ματάκια που παίζουν και φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα περάσεις περίοδο ανανέωσης ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η θα παίξεις σε όποιο ρόλο επιλέξεις και δεν αποκλείεται να βρεις το ιδανικό σου ταίρι.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Με λίγη προσπάθεια, θα κερδίσεις έδαφος σε ότι και να κάνεις, ιδιαίτερα μάλιστα αν απασχολείσαι σε επάγγελμα προβολής. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι θα πρέπει να τραβάς σαφείς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της ματαιοδοξίας και της φιλοδοξίας. Κοινώς να επιδιώκεις μόνο ότι συνάδει προς τα προσόντα και τις δεξιότητες σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Δία να κινείται πλέον σε ευθεία πορεία στην Παρθένο, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τα αισθηματικά σου καθώς προκαλεί πολλές εντάσεις, διαξιφισμούς και την τάση να αντιμετωπίζετε εγωιστικά της καταστάσεις τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πρέπει να προσέχεις περισσότερο. Παράλληλα, ο Κρόνος που επίσης βρίσκεται στον Τοξότη, επιτάσσει να δεις τη σχέση σου με πιο σοβαρό μάτι και σε πριμοδοτεί μόνο αν είσαι σε ετοιμότητα να αποδεχθείς την αλήθεια για τις επιλογές σου, ακόμη κι αν είναι σκληρή.

Καριέρα – Οικονομικά: Δυστυχώς και αυτή την εβδομάδα δεν θα σου λείψουν οι στεναχώριες, οι οποίες θα οφείλονται κυρίως στον αθέμιτο ανταγωνισμό και σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος σου. Να αποφεύγεις τα «πηγαδάκια», να μη δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και να έχεις υπομονή. Όλα θα περάσουν και στο τέλος θα δρέψεις του καρπούς των προσπαθειών σου, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το απόγευμα της Δευτέρας που ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στην Παρθένο, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να επιλύσω οικογενειακά προβλήματα και να ασχοληθώ επιτυχώς με υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Ταύρο ευνοεί το ζώδιό σου. Η δράση σου είναι στραμμένη στο να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και όλα συνηγορούν υπέρ σου, αρκεί να μην φέρεσαι εγωιστικά. Ο Δίας που επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου και ενισχύεται από ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρεις λίαν επιτυχώς.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη, θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και θα νιώθεις ότι κάνεις αγγαρείες για τις οποίες δεν αμείβεσαι αρκετά. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα χρονοδιάγραμμα και να το ακολουθείς για να μη βρεθείς στη δύσκολη θέση να μη μπορείς να αντεπεξέλθεις στα ωράριά σου και τελικά να εκτίθεσαι και να αγχώνεσαι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθώ και πάλι με συλλογικές δραστηριότητες ή χόμπι του παρελθόντος μου ή για να ξανασυναντήσω ένα φιλαράκι από τα παλιά.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης και ο Κρόνος από τον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου, θα εγείρουν πολλά πάθη αλλά και τη διάθεση να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, ακόμη κι αν πρέπει να κλείσεις οριστικά τις «πληγές» του παρελθόντος.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να βάλεις νέους στόχους αλλά να θυμάσαι ότι είναι απαραίτητο να κάνεις πολλές και δύσκολες προσπάθειες για να τους πετύχεις. Ναι μεν θα κουραστείς αλλά τώρα πρέπει να κλείσεις με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να αγωνιστείς για ένα σαφώς καλύτερο μέλλον, αυτό που σου αναλογεί και θα αποτελέσει την αναγέννησή σου και θα σου δώσει τη θέση που σου αναλογεί κοινωνικά και ηθικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα χάνω πολλή ενέργεια λόγω κούρασης, καλά θα κάνω να φροντίζω για τη διατροφή μου και να μην παραμελώ τον ύπνο μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου επανέρχεται σε ευθεία πορεία από το απόγευμα της Δευτέρας κι αυτό είναι αρκετό για να πανηγυρίζεις καθώς θα σε ευνοήσει τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σου. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου, απ’ όπου πριμοδοτούν τις επαφές σου –γενικότερα- αλλά και τους έρωτές σου. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις τα φλερτ, τη διασκέδαση, τα παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να βάλεις νέους στόχους, να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα, να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να ανεβάσεις τη δημοτικότητά σου μαζί με το κασέ σου φυσικά. Μην ξεχνάς, ωστόσο, ότι ο Κρόνος από τον Τοξότη απαιτεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να κουραστείς πριν σε ανταμείψει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη είναι πιθανό να προκύψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Ας προσέχω να μην είμαι εγώ εκείνος/η που θα προκαλέσει τις εντάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που από τη Δευτέρα θα κινείται σε ευθεία πορεία, η λίμπιντό σου ανεβαίνει και σε εξωθεί στο να ψάχνεσαι, να επιδιώκεις την ικανοποίηση των επιθυμιών σου, να φλερτάρεις. Ωστόσο, μαζί με τη λίμπιντό σου αυξάνονται και οι φοβίες σου και σε κάνουν υπέρ του δέοντος συγκρατημένο/η και καχύποπτο/η.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλή δουλειά, αρκετές ευκαιρίες αλλά και πολύ άγχος λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά και να μην παρασύρεσαι από την παρόρμησή σου. Ο Ερμής και ο Άρης είναι ανάδρομοι και προκαλούν πολλές ανατροπές, καθυστερήσεις και –ενίοτε- εμπόδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως αναγκαστώ να διεκπεραιώσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Αν έχω εκκρεμότητες, ας σπεύσω να δω αν υπάρχει τρόπος να τις καλύψω.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που από τη Δευτέρα θα κινείται σε ευθεία πορεία στην Παρθένο και τον ανάδρομο Ερμή να σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Πλούτωνα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες καθώς θα βρεις τους τρόπους να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά σε φιλικά ή συγγενικά περιβάλλοντα και να φλερτάρεις με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι αντιφάσεις θα είναι το χαρακτηριστικό αυτών των ημερών. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί από τη μια θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής –λόγω ανάδρομου Άρη και ανάδρομου Ερμή- που, φυσικά, δεν θα είναι σωστές και θα σε πάνω λίγο πίσω.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν δεχθώ μια πρόταση για καινούργια συνεργασία, ας τη συζητήσω σοβαρά κι ας ζητήσω λίγο χρόνο για να την σκεφτώ πριν αποφασίσω θετικά ή αρνητικά. Ίσως να μην έχω όλα τα δεδομένα και μάλλον θα τα έχω μέσα στο δεκαπενθήμερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Φαίνεται ότι και αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητά σου θα είναι αδυσώπητη και θα σε αποσπάσει από τις χαρές του έρωτα, πιέζοντάς σε και προκαλώντας σου πάρα πολύ άγχος. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα καθώς προκαλεί τις δέουσες αναστατώσεις, κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη, ο Κρόνος απαιτεί συνετές κινήσεις από πλευράς σου και ανάληψη των ευθυνών μιας σχέσης.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή εργασία σου και τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τις όψεις που σε επηρεάζουν, πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά για να έχεις κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις είναι στο πρόγραμμα με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό μου. Ας προσέχω γιατί δεν μπορώ να ελέγξω την οργή μου και είναι πιθανό να ξεσπάω στους άλλους με πολύ ένταση, σαφώς περισσότερη από αυτή που θα αναλογεί στα γεγονότα. Το αποτέλεσμα είναι να χάνω το δίκιο μου και να στεναχωριέμαι ακόμη περισσότερο…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου. Το γεγονός ότι η δράση σου θα είναι στραμμένη στο να δοξάσεις τον Φτερωτό Θεό, θα σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό/η απ’ ότι συνήθως, με αποτέλεσμα να έλκεις θαυμαστές. Να θυμάσαι ότι τα φλερτ όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σκεφτείς πιο σοβαρά για το μέλλον, μιας και το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία «μιλάει» για επεκτάσεις…

Καριέρα – Οικονομικά: Οι στόχοι σου ευοδώνονται με πολύ κόπο αλλά το ευχάριστο είναι ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ καθώς είναι πιθανό να εμποδίσουν τις προσπάθειές σου άτομα που θα κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σου και θα σε βάλουν στη διαδικασία να ασχοληθείς με αυτούς αντί με την πρόοδό σου. Σου συστήνω να αδιαφορήσεις για τους άσπονδους φίλους και να παραμείνεις ανεπηρέαστος/η για να έχεις το χρόνο και τη διάθεση να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθώ και πάλι με ένα χόμπι μου ή ένα ταλέντο μου που είχα αφήσει. Επίσης, είναι καλή για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες και να κάνω γνωστά στο ευρύτερο κοινό μου τα καλλιτεχνικά μου δημιουργήματα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές αυτή την εβδομάδα και μάλλον δεν θα σου αφήνουν τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι σε μία σχέση, μάλλον δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, κάνε λίγη υπομονή. Σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία και ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις ενώ δεν αποκλείονται οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής μπορείς και μην τα παρατάς στις πρώτες δυσκολίες. Επίσης, είναι πιθανό να ξανασυζητηθεί ένα project που δεν ευοδώθηκε στο παρελθόν με πολλές πιθανότητες να ευοδωθεί τώρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως χρειαστεί να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου ή με κάποιο οικογενειακό πρόβλημα. Όσο πιο ψύχραιμος/η είμαι, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η προσπάθειά μου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής –έστω και ανάδρομος- θα βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου, για να αυξάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου, τη διάθεσή σου για διασκέδαση και εκτόνωση καθώς επίσης και τις ευκαιρίες σου για παιχνίδι και φλερτ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου την Παρθένο και από τη Δευτέρα επανέρχεται σε ευθεία πορεία, υπόσχεται και σοβαρές σχέσεις ή συζητήσεις για το μέλλον, αν φυσικά το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή με την πολυαστρία στον Ταύρο, προσφέρεται για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να επεκταθείς. Επίσης τώρα είναι μια καλή περίοδος για να αυτοπροβληθείς, να διαφημιστείς και –γενικότερα- να λάμψεις στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν δεχθώ κάποια επαγγελματική πρόταση, ας την καλοσκεφτώ γιατί μπορεί να αποδώσει καρπούς, ακόμη κι αν αφορά στο απώτερο μέλλον ή αν πρόκειται για μία συνεργασία που στο παρελθόν δεν είχε ευοδωθεί και τώρα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να προωθηθεί.

micelcc.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Τα Πασχαλινά αυγά της iΠόρτας, του Γιώργου Σαράφογλου
Τρομακτικά ξενοδοχεία του κόσμου και η ιστορία τους
Στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο “Μέρες με τον Νίκο” του Άγγελου Σπάρταλη – Η ζωή με τον Νίκο Κούνδουρο με το βλέμμα του ανιψιού του

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.