ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8/8/2016 – 14/8/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αξιοποίησε τον Ήλιο από τον Λέοντα για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς. Σε σιγοντάρει και ο Άρης από το ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη καθώς σε βάζει στην πρίζα να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καθημερινότητά σου. Φαίνεται ότι αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ανάπαυλα, διασκέδαση, διακοπές και καλό θα ήταν να την αξιοποιήσεις δεόντως για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν παραμείνεις επί των επάλξεων, ευκαιρίες θα έχεις, αρκεί να μην παρασύρεσαι από τους κόλακες που είναι πιθανό να σου τάξουν «ιδανικές συνεργασίες» με εύκολα κέρδη.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια μετά την Πέμπτη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η τύχη σου στον έρωτα ανθίζει! Οι παρουσίες του Δία, της Αφροδίτης και του Ερμή στην Παρθένο, στον τομέα των ερώτων σου, «δηλώνουν» ότι θα περάσεις καλά καθώς θα φλερτάρεις συνεχώς και μάλιστα με αρκετά καλές επιδόσεις. Αν έχεις έναν σοβαρό δεσμό, ανανεώνεσαι και πετάς στα σύννεφα αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί, στο τέλος της εβδομάδας, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα ενέχουν το στοιχείο της σκληρότητας ή της αυταπάτης.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε περίπτωση που δεν βρίσκεσαι σε άλλη γη άλλα μέρη, μεταφορικώς ή κυριολεκτικώς, οι δημόσιες σχέσεις, οι κοινωνικότητες και οι συζητήσεις με άτομα ισχύος είναι το καλύτερό σου. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αλλάζει ριζικά την πρόβλεψη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα είναι βοηθητικό για να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για έναν πιο παραγωγικό χειμώνα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Τοξότη ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου προκειμένου να αποφύγω τις ηλιάσεις και άλλους κινδύνους του καλοκαιριού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στον Τοξότη τα πνεύματα ανάβουν και πρέπει να προσέχεις καθώς, αν αρχίσουν τα προβλήματα με το ταίρι σου τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να εξομαλυνθούν αργότερα. Η μόνη λύση είναι να αποστασιοποιηθείς λίγο συναισθηματικά για να δώσεις ώριμες λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, θετικές ή αρνητικές, χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να εκφράζεις συνεχώς παράπονα και θυμούς αλλά και χωρίς να αφήνεις το ταίρι σου να σου κάνει συνεχώς σκηνές.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναμφισβήτητα αυτή η περίοδος προσφέρεται για διακοπές καθώς, αν παραμείνεις στη δουλειά σου, θα αντιμετωπίζεις δυσκολίες και δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με τους συναδέλφους σου, οι οποίοι σε ανταγωνίζονται (ίσως και αθέμιτα). Καλό θα ήταν να κάνεις ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, να κινηθείς με σύνεση και να έχεις υπομονή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας περάσω περισσότερες ώρες με την οικογένειά μου. Θα αντλήσω χαρά και αισιοδοξία από τους αγαπημένους μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο οι αλλαγές που γίνονται στην προσωπική σου ζωή, θα είναι για καλό, έστω κι αν αυτό το καλό το συνειδητοποιήσεις αργότερα. Φαίνεται ότι τώρα θα φλερτάρεις με πολλά ποσοστά επιτυχίας και δεν αποκλείεται να βρεις το αντικείμενο του πόθου σου σε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν επιμένεις να δουλεύεις αυτή την περίοδο, θα δεχθείς προτάσεις για ενδιαφέρουσες συνεργασίες, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, θα μπουν τα θεμέλια για μεγαλύτερη κοινωνική καταξίωση. Μπορεί να μην έχεις άμεσα τα προσδοκώμενα οφέλη από τη δουλειά σου αλλά είναι πιθανό να δημιουργείς τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι συζητήσεις με άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά, θα αποδώσουν τα μέγιστα με το τρίγωνο του Ερμή και του Πλούτωνα. Ας τις επιδιώξω.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Άρης από τον Τοξότη πριμοδοτούν τα αισθηματικά σου. Πρόσεξε, όμως, γιατί η τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις είναι επικίνδυνη και θα ήταν κρίμα να προσγειωθείς απότομα αργότερα. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου, ιδιαίτερα σε μία καινούργια γνωριμία. Πάντως αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να κάνεις ένα ταξίδι ή να πάρεις τις διακοπές σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν έχεις πάρει την άδειά σου, δεν αποκλείεται να πάθεις κρίση εργασιομανίας. Ωστόσο, η κούραση σου θα αποδώσει καρπούς καθώς θα κερδίσεις έδαφος στη δουλειά σου και, απ’ ότι φαίνεται, θα ρίξεις τα θεμέλια για την οικονομική άνοδο που είναι αναμενόμενη.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στο τέλος της εβδομάδας που η Αφροδίτη από την Παρθένο «παίζει» σκληρά παιχνίδια με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, ας προσέχω την οικονομική μου διαχείριση για να μην βγω εκτός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, λογικά θα πρέπει να τα δώσεις όλα για χάρη του έρωτα! Αν έχεις έναν δεσμό, μέρα με τη μέρα, θα νιώθεις όλο και πιο ασφαλής καθώς η σχέση σου θα εξελίσσεται προς το καλύτερο. Τα φλερτ είναι στο πρόγραμμα αλλά θα πρέπει να προσέχεις στο τέλος της εβδομάδας καθώς οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα είναι πολύ δύσκολες και μπορεί να σε βάλουν είτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού είτε στο ροζ συννεφάκι από το οποίο θα προσγειωθείς απότομα αργότερα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενώ θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για υπογραφές συμβολαίων, οι μέρες που έρχονται χρήζουν της προσοχής σου καθώς μπορεί να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις ή να διστάσεις να ενδώσεις σε κάποια συνεργασία λόγω φόβου. Κράτησε τις αποστάσεις σου ώστε να βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα, ζήτησε τη βοήθεια ενός πιο έμπειρου ατόμου και φρόντισε να εξετάζεις καλά όλες τις παραμέτρους των επαγγελματικών σου υποθέσεων.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως χρειαστεί να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την οικογένειά μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα να στηρίξω τους αγαπημένους μου, ειδικά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στην Παρθένο, το πιο πιθανό είναι ότι είτε θα υπάρξουν πολλές εντάσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια τα απωθημένα σου, είτε θα συντηρείς μια κατάσταση μυστική που θα σε αναστατώνει άλλοτε με ευχάριστο κι άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο. Στο τέλος της εβδομάδας, με τα τερτίπια της Αφροδίτης, πρόσεχε την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι να πάρεις την άδειά σου είτε πας διακοπές είτε όχι. Αν πρέπει να παραμείνεις στη δουλειά, να ξέρεις ότι θα κουράζεσαι υπερβολικά καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών και η πίεση θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα, θα σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι αδικημένος/η.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου κι ας αποφεύγω την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ για να μην ταλαιπωρηθώ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο, θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό και θα εστιαστείς στη διασκέδαση, την καλοπέραση, τα φλερτ. Από τον προσωπικό σου χάρτη και μόνο θα εξαρτηθούν οι εξελίξεις και το πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι γνωριμίες αυτών των ημερών για την αισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται με ιδιαίτερη ευκολία αυτή την περίοδο. Αν αψηφήσεις τους καλοκαιρινούς ρυθμούς και εστιαστείς στις δουλειές, μπορεί να βάλεις τα θεμέλια για όλη την υπόλοιπη χρονιά και να κάνεις καθοριστικές κινήσεις που ίσως αλλάξουν ριζικά το επαγγελματικό σου μέλλον.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω πιο συνετή διαχείριση κι ας μην παρασύρομαι από τους πειρασμούς της αγοράς. Με τον Άρη στον Τοξότη, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να βγω εκτός προϋπολογισμού λόγω σπατάλης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τα νεύρα και την πίεση που νιώθεις εξ’ αιτίας του Άρη και του Κρόνου που βρίσκονται στο ζώδιό σου αλλά και με τις όψεις της Αφροδίτης που θα στιγματίσουν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου και που επηρεάζουν το ζώδιό σου, πρέπει να προσέχεις και να έχεις. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, κράτησε κάποιες επιφυλάξεις πριν αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει στο να ωραιοποιήσεις καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ερμή, στην Παρθένο, τον τομέα της καριέρας αλλά και με τον Ήλιο στον Λέοντα, μόνο καλές εξελίξεις θα έχεις να περιμένεις στη δουλειά, αρκεί να μην παρασύρεσαι από τους κόλακες και αυτούς που σου τάζουν εύκολα κέρδη. Ενδεχόμενα να δεχθείς μία δελεαστική πρόταση για τη σεζόν που θα αρχίσει το φθινόπωρο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να μην γίνομαι επιθετικός/η προς τα άτομα που αγαπώ γιατί θα προκαλέσω προβλήματα στις σχέσεις μου και δη τις διαπροσωπικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η πολυαστρία στην Παρθένο είναι κομμένη και ραμμένη για τις καλοκαιρινές σου ενασχολήσεις! Ταξίδια, φλερτ και κατακτήσεις στη πρώτη γραμμή! Η περίοδος είναι άκρως φλογερή, ιδιαίτερα για εσένα τον αδέσμευτο Αιγόκερω καθώς αυξάνεις κατά πολύ την αυλή των θαυμαστών σου και έχεις μεγαλύτερα γκάμα μέσα από την οποία να επιλέξεις το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη και τον Κρόνο στο ευαίσθητο για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη, φαίνεται ότι ξεπερνάς τα όρια της αντοχής σου με κίνδυνο να καταρρεύσεις. Οι δουλειές που αυτή την περίοδο σε καταπιέζουν, σου απομυζούν και την τελευταία ρανίδα της ενεργητικότητάς σου. Μέσα σε όλα αυτά να φυλάς τα νώτα σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν αυτοί που δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω την υγεία μου. Το ευάλωτο νευρικό μου σύστημα με καθιστά ευάλωτο σε αλλεργίες. Επίσης, θα πρέπει να κρατώ ευλαβικά τις απαραίτητες προφυλάξεις από τον Ήλιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Επειδή, με τον Ήλιο στον Λέοντα και τον Άρη στον Τοξότη, οι συγκυρίες είναι με το μέρος σου, φροντίστε να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να πάρεις τις διακοπές σου ή έστω να αποδράσεις έστω και για λίγο προκειμένου να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου ή να βγεις προς αναζήτηση συντρόφου…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλύτερα καθώς ο Άρης και ο Κρόνος από τον Τοξότη σε εξωθούν στο να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Καλά θα κάνεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες. Επίσης, συμβουλή μου είναι να αφήνεσαι στη ροή. Σύντομα οι εξελίξεις θα σου δείξουν ποια είναι η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις και ποιες συμμαχίες εξυπηρετούν τα σχέδιά σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την πολυαστρία στην Παρθένο θα έχω κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ας προσπαθήσω να μην γίνομαι πρόβλημα στους άλλους με τις συναισθηματικές μου υπερχειλίσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία, τον Ερμή και την Αφροδίτη στην Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σου, αυτή η περίοδος είναι καλή για τα αισθηματικά σου. Οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, φλερτάρεις με αρκετά ποσοστά επιτυχίας και περνάς ευχάριστα στις παρέες. Αν έχεις μια σχέση θα βρεις τους τρόπους να ταράξεις με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα. Ωστόσο, πρόσεχε τις κινήσεις σου στο τέλος της εβδομάδας γιατί οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα ενέχουν τόσο το στοιχείο της ψυχρότητας ή της σκληρότητας, όσο και το στοιχείο της ωραιοποίησης.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος εγκυμονεί πολλές ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Μπορεί τώρα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που θα αποδώσουν καρπούς αργότερα ή θα αποτελέσουν τις βάσεις σου για το φθινόπωρο. Αν παραμείνεις στη δουλειά σου μπορεί να νευριάσεις καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και δεν θα μπορείς να τις διαχειριστείς στον χρόνο που διαθέτεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω αυτά που μου αρέσουν για να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Ο Ήλιος από τον Λέοντα θα μου δώσει την ενέργεια που θα χρειάζομαι τον χειμώνα.

 

mikelcc.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Πώς γνώρισα το iPorta.gr, της Μαρίας Κοζάκου
Μπισκοτόσπιτα καρδιάς, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή
Καλή Σαρακοστή από τους συνεργάτες της Πόρτας!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.