ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7/3/2016 – 13/3/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη
Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με την Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς, φαίνεται ότι οι κρυφοί έρωτες είναι το φόρτε σου αυτή την περίοδο. Σύντομα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις γι αυτό, αν αντιμετωπίσεις τα δύσκολα, μην πτοηθείς. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό και να αρχίσεις και πάλι τα παιχνίδια.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη και ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να μπλοκάρει κάπως τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου. Επίσης, θα πρέπει να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί οι ανατροπές στην καθημερινότητά σου θα είναι πολλές και θα χάνεις ενέργεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να αποφεύγω τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις και να φροντίζω περισσότερο για την υγεία μου. Η γυμναστική πιθανώς θα με βοηθήσει να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σου. Με τη συγκεκριμένη επίδραση, όλα είναι πιθανά: μοιραίοι έρωτες, οριστική διάλυση της σχέσεις σου, εντάσεις, ευχάριστες εξελίξεις. Το Σύμπαν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που σε κρατούν δέσμιο/α σε καταστάσεις που δεν σας προάγουν και να συνδεθείς με άτομο που σε κάνει ευτυχισμένο/η.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει, εκτός των άλλων, και τον τομέα των στόχων σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η αναγκαιότητα να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, να επανεξετάσεις τις υποθέσεις σου και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Είναι προτιμότερο να παρακολουθήσεις τα γεγονότα και να μη βιαστείς να προβείς σε σημαντικές κινήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά γιατί μπορεί να υπάρξει ερωτική έλξη με ένα φιλικό μου πρόσωπο που δεν αποκλείεται να είναι μοιραία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Ιχθύς σε ταυ τετράγωνο με Δία και Κρόνο, δημιουργεί τριγμούς σε όλους τους τομείς της ζωής σου γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου το κλειδί για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις είναι να αντιληφθείς εγκαίρως αν η σχέση σου πατάει σε γερές βάσεις ή όχι.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα εξαντλείσαι γιατί θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών. Με την επίδραση της έκλειψης είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους ανωτέρους σου ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε βάρη που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, βλάβες, προβλήματα στην οικογενειακή εστία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα μου, να προσέχω μην πέσω θύμα απατηλών ατόμων που θα με παρασύρουν με κολακευτικά λόγια και ίσως τελικά δεν τηρήσουν τη συμφωνία που θα κάνουμε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα, με την επίδραση της Ηλιακής έκλειψης στους Ιχθύς, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον μοιραίο έρωτά σου σε ένα ταξίδι ή να κάνεις ένα ταξίδι που θα ρίξει και πάλι «μπαρούτι» στη σχέση σου. Πάντως πρέπει να θυμάσαι ότι η περίοδος επιβάλλει το παιχνίδι και ότι τώρα θα βγεις κερδισμένος, αν έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις για την ευτυχία σου, μένοντας μακριά από σχέση εξάρτησης και επιδιώκοντας σχέση χαράς που να σε προάγει.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για εσένα που κάνεις επαγγέλματα που σχετίζονται με διδασκαλία, συγγραφή, επιμόρφωση. Αρκετά καλά είναι τα πράγματα για εσένα που σπουδάζεις, για εσένα που θέλεις να συνεργαστείς με άτομα του εξωτερικού, για εσένα που επιδιώκεις να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου επαγγελματικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να είμαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις μου γιατί μπορεί να εκτεθώ επειδή θα καθυστερήσω στη δουλειά μου ή θα ξεχάσω κάτι σημαντικό.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη στους Ιχθύς, θα επηρεάσει τον τομέα που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου, τα βαθιά σου συναισθήματα, την ψυχολογική σου κατάσταση. Επειδή οι ενέργειες που ελκύονται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας έκλειψης είναι τεράστιες, είναι πιθανό να νιώθεις αναστατωμένος/η, ανασφαλής, καταβεβλημένος/η, γεγονός που μπορεί να «παγώσει» το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οικονομικά που σχετίζονται με ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, κληρονομικά, δάνεια και χρηματιστήριο βάλλονται από την Ηλιακή έκλειψη της Τετάρτης γι αυτό πρέπει να είσαι εστιασμένος/η στους συγκεκριμένους τομείς και προσεκτικός/η σε κάθε συναλλαγή σου. Η καλύτερη επιλογή γι αυτό το διάστημα είναι να αποφύγεις τους διακανονισμούς και να μην προβείς σε καμία σημαντική οικονομική κίνηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην αφήσω τίποτε στην τύχη του στις συναλλαγές μου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα με πριμοδοτεί σε θέματα συνεργασιών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Ιχθύς, το ζώδιο που βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα από το δικό σου, δίνει το στίγμα της εδώ και αρκετό καιρό. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα επιφέρει στη σχέση σου. Αν συντηρείς έναν δεσμό που πατάει σε γερά θεμέλια, ό,τι και να συμβεί, όσους τριγμούς κι αν προκαλέσει, θα λυθεί. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, πρόσεξε την τάση σου να αυταπατάσαι.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη, επηρεάζει τις συνεργασίες σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Κάποια άτομα που είναι εχθρικά απέναντί σου δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις με τη γνωστή, παραδοσιακή συνταγή: αδιαφορία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλό θα ήταν να προσέχω για να μην με κοροϊδέψουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Μολονότι η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Ιχθύς, δηλώνει ότι η καθημερινότητά σου θα σε απορροφήσει από την προσωπική σου ζωή, η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σου, μέχρι την Παρασκευή θα σώνει την κατάσταση.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Ιχθύς, το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείς να ενδώσεις σε πιεστικά ωράρια καθώς θα ανοίξουν αρκετά μέτωπα που θα είσαι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσεις στην καθημερινότητά σου και μάλιστα υπό πίεση χρόνου. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι δουλειές σου ή να αναγκαστείς να επωμιστείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη επηρεάζει την υγεία μου γι αυτό ας προσέχω, ας μην ενδώσω σε καταχρήσεις, ας υιοθετήσω μια πιο υγιεινή διατροφή κι ας αρχίσω ένα πρόγραμμα άσκησης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Ιχθύς, το ζώδιο που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου, θα απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση γιατί θα είσαι αρκετά ευάλωτος/η συναισθηματικά. Με την επίδραση της έκλειψης όλα είναι πιθανά: ένας λυτρωτικός χωρισμός, αποφάσεις για το μέλλον, μοιραίος έρωτας. Από τον προσωπικό σου χάρτη θα εξαρτηθεί το πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος δεν προσφέρεται για να κάνεις μεγάλα ανοίγματα αλλά είναι πολύ καλή για να προωθήσεις και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τα δημιουργικά σου σχέδια ή προϊόντα από ένα ταλέντο που μέχρι τώρα ασκούσες ως χόμπι, μόνο για τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα γεγονότα αυτής της περιόδου, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, μου δίνουν το υλικό για να κατανοήσω μύχιες πτυχές του εαυτού μου, τις οποίες πιθανώς να αγνοώ μέχρι αυτή τη στιγμή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Με την έκλειψη στους Ιχθύς να ενεργοποιεί τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τον Δία στην Παρθένο, βάλλεσαι σε όλους τους τομείς. Οι πιέσεις που δέχεσαι, δεν σου αφήνουν χρόνο και διάθεση για έρωτες. Αξιοποίησε την Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι την Παρασκευή, για να συζητάς με το ταίρι σου και να συντηρήσεις τις ισορροπίες, αν φυσικά στο επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, θα προκαλέσει πολλές εντάσεις καθώς θα υπάρξουν τριγμοί στις βάσεις σου: καριέρα και οικογένεια, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρόσεχε κάθε σου κίνηση, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η στη δουλειά, μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα τώρα και εστιάσου περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς σου που θα είναι αυξημένες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία ξαφνική μετακόμιση ή μια βλάβη στο σπίτι μπορεί εκτός της αναστάτωσης, να σε βάλει και στα έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς μπορεί να είναι η συνθήκη που όχι μόνο δεν αποκλείει ένα καινούργιο φλερτ αλλά το ενθαρρύνει καθώς του προσδίδει την έννοια του μοιραίου. Ωστόσο, επειδή στο σχήμα της έκλειψης συμμετέχει και ο κυβερνήτης σου Κρόνος με έναν αρκετά σκληρό τρόπο, θα σου πρότεινα να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να θυμάσαι ότι τώρα πριμοδοτείται μόνο η διάθεσή σου να αναλάβεις την ευθύνη της επιλογής σου και να αντιμετωπίσεις με πολύ σοβαρότητα τα αισθηματικά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν είσαι εστιασμένος στο σκοπό σου και έχεις φτιάξει ένα σωστό πλάνο εργασίας, θα είναι σαφώς πιο εύκολο να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου αυτή την περίοδο. Πιο ευνοημένος/η θα είσαι αν διδάσκεις, συγγράφεις, σπουδάζεις, θέλεις να επιμορφωθείς, ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ίσως βρω τρόπους για να βοηθήσω άτομα που βρίσκονται σε ένδεια ή που έχουν ανάγκη προσφοράς, γενικότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη σε συνδυασμό με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που μάλλον θα βγάλουν τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Θα αγωνιάς όχι εξ’ αιτίας του/της συντρόφου σου αλλά λόγω των συναισθημάτων που σε κάνουν να αισθάνεσαι αδύναμος/η, φοβισμένος/η. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου με ωριμότητα για να μη δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στους Ιχθύς, το ζώδιο που σχετίζεται με τους πόρους σου γι αυτό και πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στον συγκεκριμένο τομέα, να κάνεις οικονομία και να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να απογοητευτείς γιατί μπορεί να καθυστερήσουν οι πληρωμές των δεδουλευμένων σου ή κάποιων χρημάτων που περιμένεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό μου και θα είναι υποστηρικτική για τις συνεργασίες μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Την Τετάρτη 9 Μαρτίου που πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου θα σε επηρεάσει με έναν τρόπο πολύ ισχυρό, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια αυτή την εβδομάδα. Καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί το αίτημα της έκλειψης είναι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σου από τις λανθασμένες επιλογές ατόμων. Αυτοί την περίοδο πρέπει να ξεφύγεις από την παγίδα του ακραίου υποκειμενισμού σου και να μάθεις να μπαίνεις στη θέση των άλλων, προκειμένου να έχεις πιο υγιείς σχέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την έκλειψη που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα τα θέματά σου θα αφορούν σε συνεργασίες, συνεταίρους, επαφές. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο της καθημερινότητάς σου στη δουλειά αν δεν προσέχεις τις κινήσεις σου. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση αυτή την περίοδο, να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στο ζώδιό μου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, χάνω εντελώς τη διάκριση και την ευθυκρισία μου. Ας μη βιάζομαι να πάρω αποφάσεις κι ας ρωτάω κάποιον ειδικό αν χρειαστεί να υπογράψω ένα συμβόλαιο (πράγμα που είναι προτιμότερο να αποφύγω).

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Όταν η αλήθεια είναι σκληρή, του Κωστή Α. Μακρή
logo_anoixti_texni_5.png
Στην “Ανοιχτή Τέχνη” ο Μάνος Στεφανίδης – Σεμινάρια στην Ιστορία της Τέχνης στην κυψέλη Πολιτισμού της Αθήνας
Τζίνα Δαβιλά: Ας ξανασυστηθούμε πριν συναντηθούμε!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.