ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5/9/2016 – 11/9/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Οι επιδράσεις της Αφροδίτης από τον Ζυγό αλλά και του Δία που την Παρασκευή περνάει στο ζώδιο των σχέσεών σου (Ζυγός) είναι βοηθητικές για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να υπηρετήσεις μια ερωτική σχέση. Να θυμάσαι ότι ο Δίας που θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στον Ζυγό, θα βοηθήσει αν κι εσύ μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι καλή για να προλειάνεις το έδαφος, προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου (κατά προτίμηση φρόντισε να κάνεις οποιαδήποτε αρχή μετά τις 24 Σεπτεμβρίου). Οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής σε εξωθούν στο να στρέψεις την προσοχή σου στη δουλειά. Σου τονίζω ότι πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί οι ανατροπές θα αποτελούν την καθημερινότητά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, να υιοθετήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, να κοιμάμαι καλύτερα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής, η ηλιακή έκλειψη και η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιούνται σε ζώδια που -μεταξύ άλλων- επηρεάζουν και τους έρωτές σου. Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο ανάδρομος Ερμής και ο Κρόνος θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με τα λάθη που έχεις κάνει ή τα προβλήματα που «κουκουλώνεις» στην προσωπική σου ζωή.

Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή ο Δίας περνάει στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο, διάστημα στο οποίο θα ευνοήσει τις δουλειές σου και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις την καθημερινότητά σου και να κερδίσεις κάτι καλύτερο στη δουλειά, αν φυσικά το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος μου. Επίσης, η περίοδος προσφέρεται για να επιδιώξω συναντήσεις με έρωτες του παρελθόντος.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι μία σωρεία γεγονότων δεν σε αφήνουν χαλαρό/η για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή όπως θα ήθελες και όπως σου επιτάσσει το συναίσθημά σου. Ωστόσο, με τον Δία (από την Παρασκευή) και την Αφροδίτη στον Ζυγό, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να ανταλλάσσεις «ματιές», να δοκιμάζεις την τύχη σου στον έρωτα…

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής και οι εκλείψεις στην Παρθένο επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας και δημιουργεί ένα πλήθος ανατροπών, καθυστερήσεων, παρεξηγήσεων. Το Σύμπαν σου κρούει τον κώδωνα να προσέχεις και να κρατάς μία στάση αυτοσυγκράτησης στη δουλειά. Επίσης, θα πρέπει να κρατάς μία συντηρητική στάση, μην προσπαθήσεις να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα και να διεκδικήσεις το δίκιο σου από τους ανωτέρους σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ξεσπάω τα νεύρα μου στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ας προσπαθήσω να κάνω καλύτερη διαχείριση των συναισθηματικών μου υπερχειλίσεων.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ευκαιρίες να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να νιώσεις χαρά και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου θα έχεις αρκετές αλλά θα πρέπει να προσέχεις καθώς η περίοδος είναι πολύ δύσκολη και ορισμένες καταστάσεις γίνονται πολύ ρευστές. Οι μοιραίες συναντήσεις δεν αποκλείονται. Το αν η έκβασή τους είναι θετική ή αρνητική, θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι δουλειές σου σε γενικές γραμμές ευνοούνται γι αυτό αξίζει τον κόπο να δουλέψεις σκληρά τώρα με την προοπτική να εδραιώσεις μία καλύτερη θέση στον τομέα σου. Ωστόσο, επειδή ο ανάδρομος Ερμής και οι εκλείψεις δεν δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για καινούργια ξεκινήματα, είναι προτιμότερο να προλειάνεις τώρα το έδαφος και να κάνεις τις σημαντικές σου κινήσεις μετά τις 24 Σεπτέμβριου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύω ή οδηγώ, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

 

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη σε έχει επηρεάσει και σου έχει δημιουργήσει αρκετή δυσθυμία και κυκλοθυμία. Μην ξεσπάς τις εντάσεις σου στο ταίρι σου. Οι επιδράσεις αυτής της περιόδου μπορεί να φέρουν κάποια απογοήτευση. Ευτυχώς, ο Δίας περνάει την Παρασκευή στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Ζυγού και μέσα στην επόμενη χρονιά θα έχεις πολλές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα σε εξωθούν στο να δίνεις έμφαση στον οικονομικό τομέα, ο οποίος πλήττεται από τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή που προκαλούν καθυστερήσεις, ανατροπές, αναβολές. Επειδή αναμένεται και η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σου την επόμενη εβδομάδα, να προσέχεις όσο μπορείς και, αν σε αφήνει ο ανάδρομος Ερμής, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος για να μην μπλέξεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμος/η για να μην διαπληκτιστώ με αγαπημένα μου πρόσωπα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Οι εκλείψεις, τόσο η ηλιακή που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα όσο και η σεληνιακή που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα σε ταλανίσουν και θα πλήξουν τον τομέα των σχέσεων σου. Πρόσεχε τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν κρατάς επικίνδυνα μυστικά, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν ισχυρούς τριγμούς. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε εξωθεί στο να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να «ανακαλύψεις» τα λάθη σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για να τα διορθώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα που διαδραματίζονται μάλλον έχουν ενισχύσει τους πιο μύχιους φόβους σου, την αγωνία σου, την ανάγκη σου να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αισθάνεσαι ασφαλής. Ωστόσο, αυτή την περίοδο, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις, η κακή συνεννόηση δεν σου αφήνουν περιθώρια για να διορθώσεις τα πράγματα. Κράτα μία συντηρητική στάση, μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και κάνε υπομονή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί είναι πιθανό να δράσουν σε βάρος μου και παρασκηνιακά οι εχθροί μου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με τον Δία (από την Παρασκευή) και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι τα φλερτ, οι γνωριμίες, η διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Ωστόσο, καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εγκυμονεί κάποιες εντάσεις λόγω παθών και εξαρτήσεων, ανάγκης ελέγχου και επιβολής.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και σε εξωθεί στο να στρέψεις τη δράση σου προς τις γνωριμίες, τις δημόσιες σχέσεις, τις επαφές σου. Οι ευκαιρίες που μπορεί να εγκυμονούν αυτά τα περιβάλλοντα, μπορεί να αποτελέσουν σπουδαίους σταθμούς για την εξέλιξη της καριέρας σου. Παράλληλα, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά, πιθανώς κάποια επιβράβευση από τους ανωτέρους σου ή μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ενδίδω σε δυσάρεστες σκέψεις. Με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να ανατρέξω στο παρελθόν για να μάθω από τα λάθη μου και όχι να κολλήσω στο παρελθόν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Διανύεις μία περίοδο στην οποία θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις επιλογές σου, τα κίνητρά σου, τα τραύματα, τις εμπειρίες, τις διαθέσεις σου. Τα γεγονότα που θα συμβαίνουν πλέον, θα σου καταδεικνύουν αλήθειες, πιθανώς σκληρές, που πρέπει να αποδεχθείς, να μάθεις από τα λάθη σου, να μετατρέψεις τα παθήματα σε μαθήματα. Αν έχεις αυτή τη στάση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα είναι σχεδόν αδύνατον να αποφύγεις τις ευθύνες, τις αγγαρείες, τις εντάσεις και πιθανόν την αυστηρή κριτική εκ μέρους των ανωτέρων σου. Ωστόσο, δεν θα σου λείψουν και οι ευκαιρίες καθώς οι μοιραίες συναντήσεις των ημερών μπορεί να αποτελέσουν τις συμμαχίες σου για το μέλλον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα, με τον ανάδρομο Ερμή, με εξωθούν στο να αναθεωρήσω τους στόχους μου, ας μη διστάσω να το κάνω, προκειμένου να συντονιστώ με τις ενέργειες αυτών των ημερών και να κάνω το καλύτερο δυνατόν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε εξωθεί στο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, δεν αποκλείεται να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις, πράγμα στο οποίο σε σιγοντάρει και η Αφροδίτη από τον Ζυγό αλλά μην περιμένεις σπουδαίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης λέει το αντίθετο. Το θετικό για σένα είναι ότι την Παρασκευή περνάει ο Δίας στο Ζυγό, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο και θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και πιθανώς τις ευκαιρίες σου για φλερτ και καινούργιους έρωτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου και προκαλεί καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, ανατρεπτικές καταστάσεις. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, προσπάθησε να μην προβείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα και, γενικότερα, κράτα μία όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτική στάση στη δουλειά. Μην ξεχνάς ότι και οι εκλείψεις, τόσο η πρόσφατη ηλιακή όσο και η επικείμενη σεληνιακή επηρεάζουν το ίδιο περιβάλλον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να εγείρει απωθημένα μου ή αναμνήσεις που ίσως να είναι τραυματικές για μένα. Ας προσπαθήσω να κοιτάω το μέλλον και να μην προβάλλω το παρελθόν στο παρόν, χάνοντας τις στιγμές μου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να νιώσεις την αγάπη του/της συντρόφου σου, να καλύψεις τις ανάγκες σου, να αισθάνεσαι ασφαλής. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες για να περάσεις καλά, να γεφυρώσεις αποστάσεις αν υπάρχει τέτοιο θέμα, να καλύψεις τα κενά σου, να φλερτάρεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα οικονομικά σου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, κλπ, πλήττονται αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να παίρνεις ήρεμες αποφάσεις και, αν μπορείς με τον ανάδρομο Ερμή (ανατροπές, αναβολές, κλπ) να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, κάντο για να μην έχεις κι άλλες στεναχώριες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω κάθε λεπτομέρεια όταν ταξιδεύω ή σε θέματα σπουδών γιατί μπορεί να κάνω κάποιο σοβαρό λάθος ή παράληψη που να μου κοστίσει ακριβά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα σκληρά λόγια, μπορεί να είναι στην ημερησία διάταξη αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, η Αφροδίτη και ο Δίας (από την Παρασκευή και για έναν ολόκληρο χρόνο) που βρίσκονται στον Ζυγό, σε βοηθάει να συντηρήσεις τις ισορροπίες, αν κι εσύ προσπαθήσεις κι αν το αξίζει η σχέση σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Το περιβάλλον των οικονομικών σου, τόσο των τακτικών εσόδων σου όσο και αυτών που σχετίζονται με τις επενδύσεις σου, τις τράπεζες, το δημόσιο, τις ασφάλειες, τις διατροφές, τα κληρονομικά σου, βάλλεται από τις επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή και της επικείμενης σεληνιακής έκλειψης. Κάνε μία όσο το δυνατόν πιο καλή διαχείριση των πόρων σου και προετοιμάσου γιατί οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και η κακή συνεννόηση θα σε πιέσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι αστρολογικές συγκυρίες αυτών των ημερών δεν μου επιτρέπουν να μπω τώρα στον ανταγωνισμό ή σε συζητήσεις με τους ανωτέρους μου. Ας κάνω υπομονή κι ας προσπαθήσω να μαζεύω πληροφορίες πριν μπω στη δράση.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Αυτές τις μέρες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου και να μην αφήνεις θέματα στη σκιά που είναι πιθανό να σε βάλουν σε απολογίες αν έρθουν στο φως. Επίσης, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, κάνε την ενδοσκόπησή σου και δες ποιες συμπεριφορές, επιλογές, καταστάσεις χρήζουν αναθεωρήσεων, προκειμένου να βγεις κερδισμένος/η από τις αστρολογικές συγκυρίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα νιώθεις έντονη πίεση στη δουλειά και δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν ή από τις αναβολές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Καλό θα ήταν να κρατάς τους τόνους χαμηλά, ακόμη κι αν κάποιοι συνάδελφοί σου σε ανταγωνιστούν εν ψυχρώ.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην κάνω κάποια καινούργια αρχή και να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την περίοδο.

 

SHARE
RELATED POSTS
Μήνυμα της Δάφνης Βαλέντε μετά τις απειλές για εξώδικα
Δάφνη Βαλέντε: Urban Goddesses, γλυπτά φορέματα αρχαιοελληνικής αισθητικής
Άγια Θεοφάνεια: από το Βάπτισμα “εν υδάτι” στο Βάπτισμα “εν Πνεύματι Αγίω”
Μέρα για…”συμβούλιο”! Great timing for a…”business meeting”!, του Γιώργου Σαράφογλου (by George Sarafoglou)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.