ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 – 11/12/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

3363500_orig.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Ο Άρης και η Αφροδίτη (από την Τετάρτη) θα βρίσκονται στον Υδροχόο και θα σε εξωθούν στο να φλερτάρεις, να παίρνεις επιβεβαιώσεις, να διασκεδάζεις σε φιλικά περιβάλλοντα ή –αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης- να γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα μέσα σε κάποια φιλική παρέα ή ένα φιλαράκι σου να προαχθεί σε μεγάλο έρωτα.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες προσφέρονται για να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο από τους ανωτέρους σου. Από την Πέμπτη το κλίμα θα είναι θετικό και για εσένα που θέλεις να διακριθείς σε συλλογικά περιβάλλοντα, ομάδες ή σε συνεταιρισμούς. Αν δεις ότι ένα σχέδιό σου εμποδίζεται συνεχώς, μη διστάσεις να αλλάξεις πορεία πλεύσης.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έντονη κοινωνική ζωή που θα αναγκαστώ να κάνω, ναι μεν θα με κουράσει αλλά μπορεί να αποδώσει καθώς είναι πιθανό να κλείσω μια καλή συμφωνία εκεί που δεν το περιμένω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έρωτας: Ο Άρης από τον Υδροχόο σου δημιουργεί ένα πλήθος υποχρεώσεων σας που θα σε αποσπούν μακριά από την αισθηματική σου ζωή. Για να μην πέσει παγετός στην ατμόσφαιρα, προσπάθησε να βάλεις και το ταίρι σου στο παιχνίδι και, από την Τετάρτη που θα περάσει και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, κάλεσέ το να σε συνοδεύει σε κάποιες κοινωνικές σου εκδηλώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και την Αφροδίτη (από το απόγευμα της Τετάρτης) στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, ναι μεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο αλλά θα κουράζεσαι τόσο που θα ξεπερνάς τα όρια της αντοχής σου. Αν θέλεις να προβείς σε ένα δυναμικό ξεκίνημα, σπεύσε να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, τα ταξίδια, οι επαφές μου με το εξωτερικό, οι συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, οι σπουδές μου, τα σεμινάριά μου, θα ευοδώνονται μέχρι τις 15 του μήνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, όπου θα συναντήσει τον Άρη και οι δυο τους θα δημιουργήσουν το πιο ευνοϊκό περιβάλλον για να τις καινούργιες γνωριμίες σου, τα φλερτ, τη διασκέδασή σου. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να κάνεις μια καινούργια γνωριμία σε γάμους, βαφτίσια, αρραβώνες.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν πηγάζουν από πρωτότυπες ιδέες. Επίσης, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις τις επαφές σου με εταιρείες του εξωτερικού ή να κερδίσεις πόντους στην περίπτωση που κάνεις ένα επάγγελμα που απαιτεί είτε συγγραφή είτε διδασκαλία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μια συνάντηση με ένα άτομο που θα επιστρέψει από το εξωτερικό και θα μου κάνει έκπληξη, μπορεί να μου δώσει πολύ μεγάλη χαρά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Άρης από τον Υδροχόο αναμοχλεύει τους φόβους, τα απωθημένα σου, τα καλώς κρυμμένα συναισθήματα σου. Από την Τετάρτη περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο περιβάλλον και αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Το αποτέλεσμα είναι να υπερχειλίζεις συναισθηματικά και να φέρεσαι αμφιθυμικά: άλλοτε θα είσαι επιθετικός/η με το ταίρι σου και άλλοτε θα κρέμεσαι από πάνω του.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις οικονομικές σου υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Προσπάθησε να έχεις διεκπεραιώσει κάθε εκκρεμότητά σου μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, θα έχω την ευχέρεια να κάνω μία συζήτηση με τους ανωτέρους μου, προκειμένου να διεκδικήσω κάποια καλύτερη αντιμετώπιση.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Ήλιος θα φωτίζει τον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου ενώ ο Άρης και η Αφροδίτη (από το απόγευμα της Τετάρτης) βρίσκονται στον Υδροχόο, το ζώδιο των σχέσεών σου. Οι εντάσεις που θα οφείλονται στο γεγονός ότι τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, θέλετε να επιβάλλεστε ο ένας στον άλλο, θα καταλήγουν στο να εκτονώνονται στην κρεβατοκάμαρα γι αυτό κάθε άλλο παρά ανησυχητικές είναι!

Καριέρα – Οικονομικά: Κράτα την ψυχραιμία σου για να μην αντιδράσεις σπασμωδικά. Από τη μια θα έχεις τη δυνατότητα να υπογράψεις σημαντικές συμφωνίες αλλά, από την άλλη, θα σοκαριστείς καθώς θα αποκαλυφθούν κάποια άτομα που σε ανταγωνίζονται αθέμιτα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τις θέσεις μου στη δουλειά το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας – αρχές της επομένης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Μέχρι την Τετάρτη με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σου, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να απολαύσεις τα φλερτ και τις χαρές του έρωτα. Από την Πέμπτη την προσοχή σου θα αποσπάσουν οι δουλειές αλλά δεν αποκλείεται να κάνεις μια ερωτική γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι φουλ από υποχρεώσεις, ευθύνες, κούραση. Το ευχάριστο είναι ότι από το απόγευμα της Τετάρτης, εκτός από τον Άρη, θα περάσει και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και θα συντελέσει στο να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι κόποι μου θα αποδώσουν καρπούς μόνο αν θυσιάσω κάποιες προσωπικές μου χαρές για να αφοσιωθώ στην επίτευξη του σκοπού.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με τον Ήλιο στον Τοξότη και το δίδυμο του έρωτα, Άρη και Αφροδίτη (από το απόγευμα της Τετάρτης) στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Υδροχόο, αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις καθώς τα φλερτ, οι ανανεωτικές καταστάσεις, οι καινούργιοι έρωτες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα ή τα χόμπι σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να διαφημιστείς, να κάνεις συζητήσεις και να συνάψεις συμφωνίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω τώρα τις απαραίτητες συζητήσεις με την οικογένειά μου κι ας ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου γιατί από τη μεθεπόμενη εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα μπορώ να διεκπεραιώσω τέτοιου είδους υποθέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Οι υποχρεώσεις, οικογενειακές και επαγγελματικές, θα «κλέψουν» τα μυαλά σου και θα σε αποσπάσουν από την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες για λίγο φλερτ θα υπάρξουν και, φυσικά, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία στο ευρύτερο επαγγελματικό σου περιβάλλον που ίσως να είναι σημαντικός σταθμός για τη ζωή σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Εκτός από την πολλή δουλειά, θα προκύψουν θέματα με την ακίνητη περιουσία σου ή με την οικογένειά σου, τα οποία θα απαιτούν την παρουσία σου. Ευτυχώς ο Ερμής από τον Αιγόκερω σου επιτρέπει να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, να προβάλλεις τη δουλειά σου και να προλειάνεις το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν μπορώ να συνδυάσω ταξίδια και δουλειές αυτή την περίοδο, ας μην το σκέφτομαι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιό σου και γίνεσαι ο Τοξότης που ξέρουμε και αγαπάμε με την αισιοδοξία σου και τον ενθουσιασμό σου. Σε συνδυασμό με τον Άρης και η Αφροδίτη (από την Τετάρτη) που θα βρίσκονται στον Υδροχόο, θα φέρει είτε καινούργιες γνωριμίες είτε χαρά στις υπάρχουσες σχέσεις σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα μετά το απόγευμα της Τετάρτης, είναι πολύ καλή για να υπογράψεις καινούργιες συνεργασίες, να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να κάνεις τις επαφές που σου χρειάζονται για να βελτιώσεις τη θέση σου, να προβάλλεις τη δουλειά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να έχω ολοκληρώσει κάθε σημαντική οικονομική μου συναλλαγή μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Μέχρι την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, το ταίρι σου θα σου δίνει πολλές επιβεβαιώσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Ωστόσο, από την Πέμπτη, θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις πρακτικές σου υποθέσεις και δεν θα έχεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Καριέρα – Οικονομικά: Αντιφατικές καταστάσεις! Από τη μια θα προκύπτουν οι ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου ενώ, από την άλλη, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε αναγκάζει να πληρώνεις με κίνδυνο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν πρέπει να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, αυτή η εβδομάδα είναι η καλύτερη του μήνα για να το κάνεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν όλα δείχνουν ότι πρέπει να κάνεις μιαν αλλαγή, μη διστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη και την Αφροδίτη (από το απόγευμα της Τετάρτης) στο ζώδιό σου, θα έχεις την πρωταγωνιστική θέση στο πάλκο των ερωτικών παιχνιδιών καθώς θα έχεις πολλές ευκαιρίες να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να πάρεις και να δώσεις όρκους ή να κάνεις μια σημαντική σχέση, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν είσαι διατεθειμένος/η να δουλέψεις σκληρά και να προσέχεις τις παγίδες, η περίοδος θα είναι γεμάτη από ευκαιρίες. Αυτές οι μέρες προσφέρονται για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να κάνεις μια καινούργια αρχή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην εμπιστεύομαι τον καθένα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή, γιατί μπορεί να βρεθώ εκτεθειμένος/η αργότερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Μέχρι την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στη διαδικασία να επικεντρώνεσαι στα αισθηματικά σου. Από την Πέμπτη θα αναγκαστείς να ενδώσεις στις δουλειές αλλά και πάλι δεν αποκλείεται ένα «μπλέξιμο» στο παρασκήνιο…

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές καθώς, εκτός των πολλών ευθυνών και της κούρασης που συνεπάγονται, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των συνεργατών σου που μπορεί να δρουν στο παρασκήνιο και να γίνουν βλαπτικοί αν έχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να σε ενοχοποιήσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να συζητήσω με τους φίλους μου και να ζητήσω τη βοήθειά τους σε θέματα που με έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω.

 

mikelcc.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργος Χατζηνάσιος από τον Δήμο Πεντέλης
21 θέσεις του Stephen Hawking [1942-2018] που αξίζει να μάθεις!
Παξοί: Ο βιασμός του νερού, του Αννίκερι

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.