ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4/4/2016 – 10/4/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

           

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

  Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230  

 

 

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL_1.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα φωτίζει από την Τρίτη στο ζώδιό σου. Σκέφτεσαι τίποτε καλύτερο; Επικουρικά, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στον έρωτα αλλά και γενικότερα. Με τις όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα, τριγώνου με Κρόνο και συνόδου με Ουρανό που σχηματίζει, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ακραία, για δυνατούς λύτες και συνεπώς συμβατά προς τον χαρακτήρα σου. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να εκτονώσεις τα πάθη σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές και ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά είναι καλές για να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα, να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί από τον Μάρτιο, να προσπαθήσεις για την ευόδωση των στόχων σου. Από την Τρίτη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δρομολογήσεις σημαντικά ραντεβού επαγγελματικού χαρακτήρα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από την Τετάρτη, θα μου επιτρέψει να πάρω αποφάσεις για το πώς να διαχειριστώ τις οικονομικές μου υποθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση από την οποία ρίχνει ένα πέπλο μυστικότητας στον ερωτικό σου τομέα. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο περιβάλλον με πολλές όψεις, βγάζει στην επιφάνεια μυστικά, παράπονα, ανομολόγητα συναισθήματα, ανασφάλειες. Να προσέχεις γιατί μια τέτοια διάθεση μπορεί να εγκυμονεί ξεσπάσματα και διάθεση καταπίεσης από πλευράς σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στο περιβάλλον του Κριού, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει και το πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις καινούργιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε να φυλάς τα νώτα σου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρξει σε βάρος σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη, θα είναι πιο εύκολο να έχεις διάκριση και να πάρεις τις αποφάσεις σου για το πώς να κινηθείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φροντίζω περισσότερο την υγεία μου. Ας κάνω ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και ας προσπαθήσω να ασκούμαι περισσότερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στον Κριό όπου την Πέμπτη πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη. Αυτή είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία για να ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ: ανελέητο φλερτ. Επειδή οι όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη, διεγείρουν τη διάθεσή σου για περιπέτειες αλλά και για σοβαρότητα και εκτόνωση παθών, θα πρέπει να βρεις την τέλεια ισορροπημένη συνταγή που θα σε ικανοποιήσει και άρα θα πρέπει να είσαι πολύ διαυγής στον τρόπο που αντιδράς ή επιλέγεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Τόσο η Αφροδίτη όσο και η Νέα Σελήνη στο περιβάλλον του Κριού, δημιουργούν εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να κάνεις σχέδια, αρκεί να είναι ρεαλιστικά και να συνάδουν προς τα ταλέντα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος θα πατάξει τη ματαιοδοξία σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω καινούργιες παρέες κι ας προσπαθήσω αν βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους για να ανανεωθώ και να διασκεδάσω περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στον Κριό, το θέμα καριέρα θα κλέψει την προσοχή σου και δεν θα σου αφήνει πολλά περιθώρια για έρωτες. Το ευχάριστο είναι ότι την Τετάρτη περνάει ο Ερμής στον Ταύρο, θέση από την οποία θα σε βοηθάει να πάρεις τις αποφάσεις σου, να τις συζητήσεις, να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις με τη συζήτηση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Κριό, είναι πολύ σημαντική για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Με τις όψεις που δημιουργεί, ναι μεν μπορεί να προξενήσει αγχωτικές καταστάσεις αλλά είναι θετική για να κάνεις μια καινούργια αρχή. Τις όποιες προσπάθειές σου για να επιτύχεις κάτι καλύτερο στον τομέα της καριέρας, θα σιγοντάρει και η Αφροδίτη που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Κριό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή οι παρορμήσεις μου με αυτή τη Νέα Σελήνη δεν θα είναι πάντα φιλειρηνικές, ας προσπαθήσω να μην κηρύξω τον πόλεμο στα αγαπημένα μου πρόσωπα και δη του πολύ στενού μου οικογενειακού περιβάλλοντος.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό για να ανεβάσει τις θερμοκρασίες στο ερωτικό σου τοπίο και την Πέμπτη η Νέα Σελήνη τις κάνει καλοκαιρινές μέσα στην άνοιξη. Μολονότι οι όψεις τις Σελήνης είναι αρκετά δύσκολες, εσύ θα διασκεδάσεις, θα χαρείς, θα απολαύσεις κι αν είσαι αδέσμευτος/η, αξιοποίησε τις περιστάσεις γιατί τώρα δεν αποκλείεται να βρεις ένα ταίρι διαλεχτό!
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό να πριμοδοτεί την ενέργεια της Νέας Σελήνης, η περίοδος είναι αρκετά καλή για να κάνεις μια καινούργια αρχή, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά σε τομείς όπως είναι η ανώτερη εκπαίδευση, οι επαφές με το εξωτερικό, τα ταξίδια ή επαγγέλματα που σχετίζονται με τη συγγραφή, την εκφορά του λόγου, την παρουσίαση ενός θέματος μέσω των media.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να αξιοποιήσω οπωσδήποτε το διάστημα από την Πέμπτη μέχρι τις 15 Απριλίου γιατί είμαι ευνοημένος/η στα ραντεβού, τα συμβόλαια, τις προσπάθειες να προβληθώ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα περάσει την Τρίτη στον Κριό, το περιβάλλον που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου και με τα ψυχολογικά σου θέματα, όπου την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη με όψεις που θα φέρουν τα πάθη σου στην επιφάνεια. Επειδή η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου θα είναι επιτακτική, μπες στο παιχνίδι αλλά να θυμάσαι ότι ο Κρόνος σε θέλει σοβαρό/η.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Πέμπτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά. Αν έχεις χρέη, ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφέρουσες ρυθμίσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό μου περιβάλλον του Ταύρου, από την Πέμπτη, καλά θα κάνω να κλείσω τα ραντεβού μου γιατί δεν αποκλείεται να μου προκύψει κάποια επαγγελματική ευκαιρία.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη από την Τρίτη θα φωτίζει το ζώδιο των σχέσεών σου, τον Κριό, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη την Πέμπτη με όψεις συνόδου με τον Ουρανό, τριγώνου με τον Κρόνο και τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Εννοείται ότι το θέμα της εβδομάδας για σένα είναι οι σχέσεις και δη οι ερωτικές. Όσο πιο αποφασισμένος/η είσαι να διεκδικήσεις κάτι ουσιαστικά καλό από την προσωπική σου ζωή κι όσο πιο αποφασισμένος/η να βγάλεις από τη ζωή σου ότι σου κάνει κακό, τόσο πιο θετικές θα είναι οι εξελίξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη μέχρι τις 15 Απριλίου, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνετε επικερδείς συμφωνίες και, γενικότερα, να αξιοποιήσεις τις υπάρχουσες συνεργασίες σου και να συνάψεις καινούργιες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ταύρο από την Τετάρτη, θα είναι πιο εύκολο να κάνω το πλάνο μου για το πώς θα ανταποκριθώ σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Μετά από έναν Μάρτιο που για ήταν θυελλώδης για τους έρωτές σου, το σκηνικό αλλάζει καθώς αναγκάζεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα πιο πρακτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, ο Ερμής που από την Τετάρτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα είναι βοηθητικός για να πάρεις τις αποφάσεις σου για την προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή εργασία σου, τον Κριό, όπου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη την Πέμπτη. Θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με τις δουλειές σου, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, να κάνεις ένα πιο εφαρμόσιμο καθημερινό πρόγραμμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα δίαιτας, αποτοξίνωσης, γυμναστικής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Άνοιξε καρδιά και αγκαλιά για να υποδεχθείς την άνοιξη των ερωτικών σου! Η Αφροδίτη από την Τρίτη θα φωτίζει τον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου ενώ την Πέμπτη στο ίδιο περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη με πολλές και έντονες όψεις. Καιρός να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, να αποζητήσεις την ασφάλεια, να απολαύσεις τα φλερτ, τα παιχνίδια, την ανανέωση. Αδέσμευτε/η δεν αποκλείεται να κεραυνοβοληθείς από έρωτα δυνατό και ακαταμάχητο!
Καριέρα – Οικονομικά: Θα είσαι πολύ δημιουργικός/η, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις οπωσδήποτε. Προσπάθησε να προβληθείς, να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια και να βρεις τους τρόπους να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στο περιβάλλον της καθημερινής μου εργασίας, τον Ταύρο, από την Τετάρτη θα είναι πιο εύκολο να κάνω πιο σωστό προγραμματισμό των καθημερινών μου ενασχολήσεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Καριέρα και οικονομικά δεν σου αφήνουν χρόνο για να εστιαστείς στους έρωτές σου. Ωστόσο, ο Ερμής που από την Τετάρτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου, θα είναι βοηθητικός για να φλερτάρεις, να παίζεις παιχνίδια που ερεθίζουν το μυαλό και να επιβεβαιώνεσαι από αυτά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Κριό, όπου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη (από την Τρίτη) και θα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, να ασχοληθείς επιμελώς και επιτυχώς με κάποιες οικογενειακές σου υποθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψεις έντασης, ας προσπαθήσω να μην εκτονώνω τα νεύρα μου στα άτομα που αγαπώ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, όπου την Πέμπτη πραγματοποιείται μια ευνοϊκή για το ζώδιό σου Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα πάθη αποζητούν την εκτόνωσή τους και το βέβαιο είναι ότι θα έχεις τις ευκαιρίες να φλερτάρεις, να παίξεις ερωτικά παιχνιδάκια, να πάρεις τις πολυπόθητες επιβεβαιώσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις τις επαφές σου και να προβάλλεις τη δουλειά σου. Τώρα δεν αποκλείεται να διαπρέψεις σε συλλογικές δραστηριότητες. Προσπάθησε να οργανώσεις τις συμμαχίες σου με άτομα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ταύρο από την Τετάρτη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνω τις απαραίτητες συζητήσεις με την οικογένειά μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Συναισθηματικός/η και ευαίσθητος/η καθώς είσαι, θέλεις να νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου και από την Τρίτη που η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θα συμβαίνουν τα γεγονότα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι καλύπτονται οι ανάγκες σου και πατάς πιο γερά στα πόδια σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, το περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και στο οποίο την Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη. Από την Παρασκευή μέχρι τις 15 του μήνα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις δουλειές σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ταύρο, από την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνω εποικοδομητικές συζητήσεις και να προβληθώ.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 31ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Χωρίς εσένα;, του Γιώργου Χατζηδιάκου
Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου – 2 Αυγούστου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.