ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/10/2016 – 6/11/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

  

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

  

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι βοηθητικό για τους έρωτές σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, καλά θα κάνεις να μπεις στη δράση για να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις και ίσως βρεις ένα ταίρι που, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, ίσως να είναι και μια καθοριστική σχέση για την αισθηματική σου ζωή.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στο περιβάλλον των οικονομικών σου. Οι μέρες προσφέρονται για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό με την εφορία, τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, τις ασφάλειες ή είναι κληρονομικού χαρακτήρα ή αφορούν σε δικαστικές υποθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προγραμματίσω ένα ταξιδάκι, έστω για το Σαββατοκύριακο. Εκτός του γεγονότος ότι θα επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου, μπορεί να κάνω και μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Σκορπιό, θα σε εξωθήσει στο να εστιαστείς στη σχέσεις σου, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Από την άλλη, οι αστρολογικές συγκυρίες αυτών των ημερών βγάζουν στην επιφάνεια τα πάθη με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους γι αυτό να προσέχεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη σε βάζει στην πρίζα να δραστηριοποιηθείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις διαπραγματεύσεις σου, να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις και να είσαι όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένος/η σε αυτά που θα διεκδικήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου και να ασχοληθώ με τη βελτίωση της εμφάνισής μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο Δίας από τον Ζυγό και το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό, σου ανάβει τα αίματα! Φλερτ, έρωτες, γοητεία και κεραυνοβολήματα! Ωστόσο, ναι μεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στον Τοξότη, θα πριμοδοτήσει μόνο τις υπεύθυνες και σταθερές επιλογές σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται να βελτιωθούν κάπως οι συνθήκες αλλά μην ξεχνάς ότι αυτή την περίοδο δεν θα κερδίσεις τίποτε σημαντικό αν δεν καταβάλεις πολλές προσπάθειες, αν δεν δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να υπογράψω συμβόλαια και να προγραμματίσω τα πολύ σημαντικά μου ραντεβού προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, δεν αποκλείει ένα καινούργιο ρομάντζο. Τώρα είναι πιθανές οι μοιραίες εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής ή μπορεί να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές τις μέρες θα πιεστείς, θα κουραστείς, θα αναλάβεις ένα πλήθος υποχρεώσεων, θα κάνεις πολλές αγγαρείες, προκειμένου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αν αντιμετωπίσεις πολλές ανατροπές στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, έχε έτοιμο ένα planbγιατί ίσως να ανήκεις στους Καρκίνους που επιβάλλεται να κάνουν κάποιες αλλαγές αυτή την περίοδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι αγχωτικές καταστάσεις στη δουλειά τινάζουν το νευρικό μου σύστημα στον αέρα. Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου κι ας κάνω λίγη γυμναστική για να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό που σου πάει γάντι! Τα φλερτ, τα παιχνίδια, η διασκέδαση θα είναι όχι μόνο τα επιτρεπόμενα αλλά και τα επιβεβλημένα αυτής της περιόδου. Φαίνεται ότι τώρα όλα τα ευχάριστα σενάρια είναι πιθανά, αρκεί να μην βρίσκουν εμπόδια από τον προσωπικό σου χάρτη.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας, στους οποίους μπορείς να βρεις κάποιες λύσεις σε προβλήματα που αντιμετώπιζες εδώ και αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να προωθήσεις τώρα καινούργιες υποθέσεις και να σπεύσεις να υλοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να ασχοληθώ περισσότερο με την οικογένειά μου και τις ανάγκες των παιδιών μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Σκορπιό, μπορεί να αποβεί θετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές λάβουν χώρα σε ταξίδια, μετακινήσεις, άλλη γη – άλλα μέρη. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχεις μοιραίες συναντήσεις αλλά πρόσεχε την τάση σου να αυταπατάσαι, ωραιοποιώντας άτομα και καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα σημαντικά ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας καθώς επίσης και οι υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου είναι καθοριστικής σημασίας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να σε σιγοντάρει σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Στη δουλειά θα κουραστείς πολύ καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες που πιθανώς δεν σου αναλογούν και εξυπηρετούν κάποιους άλλους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι προετοιμασμένος/ γιατί δεν αποκλείεται να ενσκήψει κάποια βλάβη στο σπίτι.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου, θα είσαι κοινωνός πιο έντονων συγκινήσεων, θα ακούσεις και θα πεις ενδιαφέροντα πράγματα, θα φλερτάρεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ταξίδι ή μετακίνηση, δεν αποκλείεται να βρεις το άτομο που θα σε κεραυνοβολήσει ή να κάνεις μια μοιραία συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το βραδάκι της Κυριακής στον Σκορπιό, είναι αρκετά καλή για να διεκδικήσεις τώρα χρήματα που σου χρωστούν ή να επανέλθεις σε εκκρεμότητες του παρελθόντος με σκοπό να τις διευθετήσεις και να τις κλείσεις οριστικά ή να βάλεις σε εφαρμογή ένα projectπου η επιτυχία του θα συντελέσει να αυξηθούν τα έσοδά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην παρασυρθώ από τους πειρασμούς της αγοράς και κάνω σπατάλες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη σου χάρισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς. Αυξάνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου, θα φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και θα μπαίνεις σε περιπέτειες. Ωστόσο, πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να κάνεις μοιραία λάθη στην προσπάθειά σου να δώσεις ευκαιρίες σε σχέσεις που σε κολακεύουν και ικανοποιούν τον εγωισμό σου αλλά δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Το θέμα οικονομικά θα σε απασχολήσει έντονα, άλλοτε αγχωτικά κι άλλοτε λυτρωτικά. Τώρα δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν αλλά είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις και έκτακτα έξοδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να κάνω μια καινούργια συνεργασία ή να αυξήσω την πελατεία μου. Ας στρέψω τη δράση μου προς αυτή την κατεύθυνση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Από τη μια, με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, θα συμβούν τα γεγονότα που θα σου φέρουν χαρά καθώς θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα μπεις σε περιπέτειες αλλά από την άλλη, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, μπορεί να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου ή να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου λόγω ανταγωνισμού η ψυχρότητας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες απαιτούν θυσίες και κούραση από πλευράς σου, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στις συνεργασίες σου καθώς τώρα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που να βάλουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις σε σοβαρό κίνδυνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην αφήνω τα απωθημένα του παρελθόντος να με κρατούν δέσμιο/α σε καταστάσεις που δεν με προάγουν και δεν αφήνουν να εξελιχθώ είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική μου ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο συνδυασμός της πρόσφατης Νέας Σελήνης στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα φέρουν αμφιθυμία και σύγχυση στα αισθηματικά σου καθώς από τη μια θα έχεις την τάση να ενδώσεις σε καινούργιους έρωτες, να φλερτάρεις, να περάσεις ευχάριστα σε φιλικά περιβάλλοντα ενώ από την άλλη μπορεί να νιώθεις κάποια προσκόλληση με το παρελθόν σου ή να κάνεις κάποιες μοιραίες συναντήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πάθη και τα απωθημένα σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την επίδραση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος είναι θετική για να βάλεις νέους στόχους και να αναλώσεις την ενέργειά σου στην προσπάθεια να βρεις συμμάχους για να τους υλοποιήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω ποιους εμπιστεύομαι αν δεν θέλω να μάθω ότι με κουτσομπολεύουν για τα προσωπικά μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, η οποία υπόσχεται έντονες εμπειρίες, πάθη, διασκέδαση, καινούργιες γνωριμίες με πιθανότητες μέλλοντος (αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης). Απόλαυσε τις θετικές συγκυρίες αλλά να θυμάσαι «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Σκορπιό, θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις που θα είναι αυξημένες και θα σε κουράσουν. Μπες στη δράση για να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις στη δουλειά, να ανέβεις ένα ακόμη σκαλί της καριέρας σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να έχω πάντα ένα planbστα σκαριά για να μη χάνω χρόνο στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τα τωρινά μου σχέδια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι, στο πανεπιστήμιο ή στο σεμινάριο που παρακολουθείς. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να ανανεωθείς και να θυμάσαι ότι δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία σε γάμους ή βαφτίσια ή να γνωρίσεις τους συγγενείς του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη το βάρος πέφτει στη δουλειά αλλά θα κουράζεσαι πάρα πολύ καθώς θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και –πιθανώς- ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων συνεργατών σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα άτομο, συγγενικό ή φιλικό, μπορεί να σου κάνει μια έκπληξη ή να καλοδεχθείς κάποιον/α από το εξωτερικό ή να συνεργαστείς με εταιρείες ή σχολές του εξωτερικού.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
alkpapadaki_b.jpg
2 Οκτωβρίου: ξεφυλλίζοντας το τετράδιο της Αλκυόνης
Προβλέψεις Εβδομάδας 28 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου, της Σμάρως Σωτηράκη
Άγιος Υάκινθος ο κουβικουλάριος (θαλαμηπόλος)-3 Ιουλίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.